PDA

View Full Version : گله و شکایت از مدیران برنامه نویس!!!

jaafar1363
پنج شنبه 10 دی 1388, 23:15 عصر
سلام خدمت مدیران سایت برنامه نویس

چرا اینقدر به بخش اسمبلی کم بها می دهید؟

مگه بخش اسمبلی مدیر نداره؟

کسی که مدیر هست لابد از بقیه بهتر حالیشه که کردنش مدیر!!!

پس چرا به سؤالات ما جواب نمی دن؟!!!

از کلیه اسمبلی دانها تقاضا می شود همکاری نمایند.

قربان قد بالایتان

تماس فرت

negar_1366
جمعه 11 دی 1388, 10:03 صبح
نوشته شده توسط علی کشاورز
سلام،

درخواست حل تمرین ها یا پروژه های دانشجویی، یا سفارش انجام پروژه در سایت ممنوع هست.
اگر در انجام یک پروژه یا تمرین دانشجویی به مشکل برخوردید، باید مشکل مربوطه را دقیقا توضیح دهید، نه اینکه صورت مسئله را بنویسید، و انتظار جواب کامل داشته باشید.

باید مشکل مربوطه، و راههایی که برای رفع آن امتحان کردید را توضیح دهید. همچنین، اگر در یک پروژه یا تمرین دانشجویی چندین مشکل و سوال دارید، باید آنها را از هم تفکیک کنید، و هر کدام را در تاپیک های جداگانه بپرسید، نه اینکه همه را یک جا در یک تاپیک مطرح کنید.

در پایان، قبل از ارسال سوال، در سایت برای تاپیک های مشابه جستجو کنید. بسیاری از سوالات کاربران در گذشته بارها جواب داده شده، یا تاپیک هایی از قبل برای آنها موجود است. ایجاد تاپیک های با موضوعات تکراری خلاف قوانین سایت است.

اتاپیک های خلاف قوانین سایت حذف خواهند شد، و در صورت تکرار، با کاربر خاطی متناسب با نوع تخلف و قوانین سایت برخورد خواهد شد.

موفق باشید

:لبخندساده:

babol-hacker
جمعه 11 دی 1388, 10:30 صبح
این سایت بدون این سوال و درخواست ها سایت بشو نبود حالا هی بیاین محدود کنید

سوال من یکی و جواب ندادین که هیچ فقط روی اشکال پست زدن من گیر دادین

اینو درنظر بگیرین که یک کمک کوچیک میتونه را گشا باشه
مدیریت خیلی فراتر از اینه.

tabriz
جمعه 11 دی 1388, 11:13 صبح
متاسفانه تو این قسمت یه حرفه ای به تمام معنا نداریم و همه فقط ادعا دارند .

1 = ادعا * knowledge

همه فقط گن گلماخ میکنند . سواد = 0 .

babol-hacker
جمعه 11 دی 1388, 12:19 عصر
قوانین باید اصلاح بشه
قوانین باید برحسب نیاز باشه نه بر حسب اصول از پیش تعیین شده
باید ویرایش بشه باید تغییر کنه کسی موافقه؟

...StacK...
جمعه 11 دی 1388, 14:46 عصر
بچه های اسمبلی کار این روزا به خاطر امتحانات کمتر میان به سایت.

در ضمن اینجا کسی وظیفه نداره به سوالات شما پاسخ بده ,اگر کمک کردند باید ممنون باشید

و الا حق گله کردن و توهین ندارید.

مسائل مربوط به مدیریت رو میتونید به مدیریت بخش مربوط پخ کنید.

babol-hacker
جمعه 11 دی 1388, 15:28 عصر
بچه های اسمبلی کار این روزا به خاطر امتحانات کمتر میان به سایت.

و الا حق گله کردن و توهین ندارید.

مسائل مربوط به مدیریت رو میتونید به مدیریت بخش مربوط پخ کنید.
کسی توهین نکرده...
ما هم اجبار نکردیم فقط از مدیر سایت خواستیم کل بخشها رو یه نگاه بندازه
من سوالم ماله چند روزی میشه اما جواب نگرفتم هنوز

mehdi5106
جمعه 11 دی 1388, 16:02 عصر
دوستان خودتان بهتر می دونید که زبان اسمبلی چه مشکلاتی داره.
اگه برای زبانهای برنامه نویسی دیگه لازمه که 10 دقیقه وقت براش گذاشته بشه برای این زبان بیشتر از 10 دقیقه لازم هست.من خودم قبلا جواب چند تا تاپیک رو داده بودم , حتی به زبان اسمبلی هم خیلی علاقه پیدا کرده بودم , طوری که دوبازی شطرنج و پارانوئید رو هم باهاش نوشتم اما الان شرایط برام طوری شده که از این زبان متنفرم , حالا یا به خاطر داشتن سه درس اسمبلی تو دانشگاه هستش یا یک چیزه دیگه.
برای همین هم انتظار نداشته باشین که سئوالتان به جواب برسید. خودتان روش بیشتر فکر کنید ان شا الله به جواب خواهید رسید.

vcldeveloper
شنبه 12 دی 1388, 03:03 صبح
قوانین باید برحسب نیاز باشه نه بر حسب اصول از پیش تعیین شدهقوانین بر اساس نیاز جمع هست، نه نیاز یک فرد بخصوص.

من سوالم ماله چند روزی میشه اما جواب نگرفتم هنوز ربطی به مدیر نداره، مدیر به عنوان یک "مدیر" موظف به حفظ نظم یک تالار هست، نه لزوما پاسخ دهی به سوالات کاربران آن تالار. مدیر به عنوان یک "کاربر" میتونه به هر سوالی که دوست داشت جواب بده، یا جواب نده. اینجا کسی مجبور به جواب دادن نیست. اگر وقت داشت، میل داشت، جواب میده؛ اگر وقت نداشت، یا میل نداشت، یا بلد نبود، حقی برای دیگران ایجاد نمیکنه که بهش اعتراض کنند.

اگر شما خیلی نیازت فوری و ضروری هست، می تونی برای خرید کتاب، CD، جزوه، یا استخدام معلم خصوصی، یا هر چیز دیگه ایی که شما را به مقصود می رساند، فردی را استخدام کنی، و در قبال هزینه ایی که پرداخت میکنی، ازش انتظار خدمات داشته باشی.

اینجا کاربران سایت از سایر کاربران یا از مدیریت سایت دستمزد دریافت نمی کنند که ما بخوایم بازخواست شان کنیم که چرا به سوال شما جواب ندادند! هر کی دوست داشت جواب میده، هر کی دوست نداشت، جواب نمیده.

در ضمن، همانطور که در پست شماره 2 هم نقل قول شده، اینجا سایت انجام تمرین های دانشجویی نیست. در قوانین هم صراحتا این موضوع بیان شده. با درخواست های حل تمرین های دانشجویی یا انجام پروژه های دانشجویی به شدت برخورد میشه.

نکته آخر هم اینکه چرا اونقدر که اعتراض می کنید، کار نمی کنید؟! کسی معتقد هست که تالار اسمبلی کم رونق هست؟ خب، بسم الله...شروع کنه به فعالیت در این تالار؛ مقاله بنویسه، به سوال ها جواب بده، مطلب ترجمه کنه، نمونه سورس کد بزاره... چرا همش نشستید که دیگران براتون آماده کنند؟!

jaafar1363
یک شنبه 13 دی 1388, 21:45 عصر
قوانین بر اساس نیاز جمع هست، نه نیاز یک فرد بخصوص.

ربطی به مدیر نداره، مدیر به عنوان یک "مدیر" موظف به حفظ نظم یک تالار هست، نه لزوما پاسخ دهی به سوالات کاربران آن تالار. مدیر به عنوان یک "کاربر" میتونه به هر سوالی که دوست داشت جواب بده، یا جواب نده. اینجا کسی مجبور به جواب دادن نیست. اگر وقت داشت، میل داشت، جواب میده؛ اگر وقت نداشت، یا میل نداشت، یا بلد نبود، حقی برای دیگران ایجاد نمیکنه که بهش اعتراض کنند.

اگر شما خیلی نیازت فوری و ضروری هست، می تونی برای خرید کتاب، CD، جزوه، یا استخدام معلم خصوصی، یا هر چیز دیگه ایی که شما را به مقصود می رساند، فردی را استخدام کنی، و در قبال هزینه ایی که پرداخت میکنی، ازش انتظار خدمات داشته باشی.

اینجا کاربران سایت از سایر کاربران یا از مدیریت سایت دستمزد دریافت نمی کنند که ما بخوایم بازخواست شان کنیم که چرا به سوال شما جواب ندادند! هر کی دوست داشت جواب میده، هر کی دوست نداشت، جواب نمیده.

در ضمن، همانطور که در پست شماره 2 هم نقل قول شده، اینجا سایت انجام تمرین های دانشجویی نیست. در قوانین هم صراحتا این موضوع بیان شده. با درخواست های حل تمرین های دانشجویی یا انجام پروژه های دانشجویی به شدت برخورد میشه.

نکته آخر هم اینکه چرا اونقدر که اعتراض می کنید، کار نمی کنید؟! کسی معتقد هست که تالار اسمبلی کم رونق هست؟ خب، بسم الله...شروع کنه به فعالیت در این تالار؛ مقاله بنویسه، به سوال ها جواب بده، مطلب ترجمه کنه، نمونه سورس کد بزاره... چرا همش نشستید که دیگران براتون آماده کنند؟!

داغ کردی علی آقا.کسی که مدیر یه تالار میشه باید بتونه مشکلات دیگران رو حل کنه.درسته اول حل پروژه می خواستم.ولی بعدش خودم تا جایی پیش رفتم و یه مشکل کوچیک داشتم که هیشکی حتی مدیر هم جوابمو نداد.
بزودی کلی پروژه دانشجویی به سایت میدم.

نه برای کل کل با شما بلکه برای رفع مشکل دیگران.

babol-hacker
یک شنبه 13 دی 1388, 22:50 عصر
اینکه من بیام تو چندتا پست همش کل کل کنم خیلی زشته
من فقط خواستم شما حرف و منظورم و بفهمید که متاسفانه همش به املا حرفم تا منظورم دقت کردین

والا خودمو انقدر بد جلوه بدم که چی؟
اگه قرار نیست انتقاد بشه پس اینو برا همه توجیح کنید
البته من نگفتم وظیفست جواب دادن سوالم اقای کشاورز گفتم؟
اما معمولا برای به نتیجه رسیدن یه موضو بحث میکنند و سوال میپرسند تا با دانش جمع به نتیجه برسند یا حد اقل بحثی کرده باشند سوا از اینکه ممکنه به نتیجه هم نرسند
اما نه اینکه به خاط عنوانی که اونجوری که شما تونت برخورد کردی و یک سری دوستانی هم که بدون دلیل و حکم طرفداری فقط حرف شما و تایید کردند که عنوان نا مناسبه بیای همون پست اول درشو گل بگیری و هیچ بحثی هم نشه
در واقع حق سوال کردنو ازم گرفتی و به توجیح خودت میگی من اجبار بر جواب کردم
در هر صورت بیخیال تجربه میگه ما سوالامون همیشه تو این سایت بی جوابه
در صورتی که من همیشه از این سایت استفاده میکنم
حالا یکبار سوال داشتم که نتیجش این شد...

mortezamsp
چهارشنبه 16 دی 1388, 14:09 عصر
اینجا کسی چیزی بلد نیست . قبول ؟ بعدشم اینجا حای بحثه نه سوال . سوال تو هم خیلی سخته و طرف باید حرفه ای باشه که بتونه جواب سوالتو بده . بی خیال ، ان شاا... جواب سوالتو پیدا میکنی میای به ما هم یاد میدی . OK ؟