PDA

View Full Version : طراحی کنترلی جهت گرفتن تاریخ از کاربر

hasti.lm
شنبه 19 دی 1388, 01:06 صبح
با سلام وخسته نباشید
من میخوام توسایتم تاریخ رو از کاربر بگیرم.از من خواستن که شکل جایی که تاریخ می گیره رو مشابه آنچه که در سایت Iranair کار شده دربیارم. اما من نمی دونم این شکل چطوری پیاده سازی شده.چیزی که از من خواسته شده اینه: یه Textbox که توش امکان تایپ تاریخ باشه و یه کنترل کوچیک کنار اون که وقتی روش کلیک میکنی تقویم باز بشه. کنترل calendar موجود در Asp.net هم به دردم نخورد، چون اون یه تقویم بزرگ تو صفحه نشون میده که فضای زیادی رو اشغال می کنه و مشکل دیگه calendar اینه که با هر کلیک روش صفحه refresh میشه.
ممنون میشم هرچه زودتر راهنماییم کنید.

imanasp
شنبه 19 دی 1388, 07:57 صبح
با سلام وخسته نباشید
من میخوام توسایتم تاریخ رو از کاربر بگیرم.از من خواستن که شکل جایی که تاریخ می گیره رو مشابه آنچه که در سایت Iranair کار شده دربیارم. اما من نمی دونم این شکل چطوری پیاده سازی شده.چیزی که از من خواسته شده اینه: یه Textbox که توش امکان تایپ تاریخ باشه و یه کنترل کوچیک کنار اون که وقتی روش کلیک میکنی تقویم باز بشه. کنترل calendar موجود در ASP.NET هم به دردم نخورد، چون اون یه تقویم بزرگ تو صفحه نشون میده که فضای زیادی رو اشغال می کنه و مشکل دیگه calendar اینه که با هر کلیک روش صفحه refresh میشه.
ممنون میشم هرچه زودتر راهنماییم کنید.

ببین این به دردت میخوره

http://hasheminezhad.com/datepicker

h.jaza
شنبه 19 دی 1388, 12:44 عصر
چند تا روش داره:
1. استفاده از کنترل های J-Query که Data Picker Timer ها یکی از قدرتمند ترین نمونه ها در این وادین
2. استفاده از Microsoft Ajax Control Toolkit که اونم چیز خوبیه
لازم به ذکر که پایه ی همه ی اینا JavaScript هستش لذا دنیای بزرگی از اختیارات رو پیش پا می ذارن...

fazel-d
شنبه 19 دی 1388, 13:16 عصر
من از این کنترل استفاده می کنم .اگه خواستی screen shot هم ازش ببینی همون نام فایل RAR رو 2 google سرچ کن

imanasp
شنبه 19 دی 1388, 13:52 عصر
من از این کنترل استفاده می کنم .اگه خواستی screen shot هم ازش ببینی همون نام فایل RAR رو 2 google سرچ کن
این کنترلی که شما معرفی کردید تو FireFox مشکل داره تاریخ رو نمیشه انتخاب کرد