PDA

View Full Version : سوال: بهترین راه برای انتقال یک بانک اراکل

Royce_Da
دوشنبه 05 بهمن 1388, 00:43 صبح
سلام

از اساتید محترم خواهش میکنم من رو راهنمایی کنن

بهترین راه و ایمن ترین راه برای انتقال یک بانک اراکل که حاوی 8GB اطلاعات هست چیه؟

اگر نظرتون استفاده از دستور EXP و IMP هست میخواستم بدونم که بکاپ گیری به وسیله این دستورات Tablespace ها و Datafile های تعریف شده برای اون tablespace و یا user ها و.... رو هم میتونه به سیستم جدید منتقل کنه یا اینکه ما دوباره باید اونها رو از اول بسازیم ؟؟؟

توجه : دو server از هم فاصله زیادی دارند و به وسیله شبکه نمیتوان این کار رو انجام داد.

پیشاپیش از تمامی دوستان سپاسگزارم

ssaeeds
دوشنبه 05 بهمن 1388, 13:40 عصر
اگر منظور کل دیتابیس هست ، با RMAN بهترین راه است . اگر ورژن اراکل 10 به بالاست ، datapump هم روش خوبیست . که میتوانید با پارامتر remap_tablespace مشکل گفته شده را حل کنید .

a_maisami
سه شنبه 06 بهمن 1388, 16:02 عصر
از PL/SQL Devloper نیز میتوانید استفاده نمایید . این ابزار میتواند با فرمتی که بعداً خودش میتواند تشخیص دهد از اطلاعات بک آپ تهیه کرده و یا بک آپ قبلی را روی شمای جدید بازیابی نماید .

Royce_Da
یک شنبه 11 بهمن 1388, 22:27 عصر
اگر منظور کل دیتابیس هست ، با RMAN بهترین راه است . اگر ورژن اراکل 10 به بالاست ، datapump هم روش خوبیست . که میتوانید با پارامتر remap_tablespace مشکل گفته شده را حل کنید .

سلام
ممنون از راهنماییتون

شما راهنمایی برای یادگیری rman و Datapump دارین ؟
من خودم یه pdf برای آموزش Rman دارم که مبتنی بر سیستم های Unix یاد داده . که زیاد جالب نیست .

Royce_Da
یک شنبه 11 بهمن 1388, 22:29 عصر
از PL/SQL Devloper نیز میتوانید استفاده نمایید . این ابزار میتواند با فرمتی که بعداً خودش میتواند تشخیص دهد از اطلاعات بک آپ تهیه کرده و یا بک آپ قبلی را روی شمای جدید بازیابی نماید .

سلام
ممنون از پاسختون

میشه بیشتر توضیح بدین ؟

a_maisami
دوشنبه 12 بهمن 1388, 15:56 عصر
تقریباً شبیه عکس زیر میشه از بانک بک آپ PDE گرفت .

http://www.allroundautomations.com/images/plsexport.gif

Royce_Da
دوشنبه 12 بهمن 1388, 16:46 عصر
تقریباً شبیه عکس زیر میشه از بانک بک آپ PDE گرفت .

http://www.allroundautomations.com/images/plsexport.gif

این نرم افزارو از کجا میتونم گیر بیارم ؟ :متفکر: