View Full Version : سوال: دسترسی به دیتا بیس در شبکه
h_r_sh
جمعه 23 بهمن 1388, 23:58 عصر
با سلام.
اگر دیتابیس روی یه کامپیوتر دیگه باشه - توی یه شبکه داخلی - آیا حتما باید روی همه کامپیوترها SQL Server نصب شده باشه؟
رشته اتصال به صورت زیر تعریف کردم جواب نمی ده:
Data Source=192.168.0.1\.;Initial Catalog=HsrOrg;Integrated Security=True
192.168.0.1 آدرس کامپوتری هست که SQL و دیتا بیس اونجاست.
ممنون
AminSobati
شنبه 24 بهمن 1388, 17:27 عصر
سلام دوست عزیزم،
قراره SQL Server یک جا باشه و دیگران بهش متصل بشن، نه اینکه همه جا SQL Server نصب کنین! احتمالا خطای شما ناشی از نوع Authentication هست. برای اطمینان با sa سعی کنین
majidsoft
شنبه 24 بهمن 1388, 21:09 عصر
سلام
در قسمت integrated security گزینه true را به false تبدیل کن
علیرضا حسن زاده
شنبه 24 بهمن 1388, 22:21 عصر
در ادامه حرف دوست عزیز majidsoft (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=77285) و عملی که ایشون گفتن باید یه Login هم تو SQL ایجاد کنی تا کاربرا تو دیگر کامپیوترها از طریق اون به SQL وصل بشن چون توحالتی که شما تو کانکشن استرینگ نوشتی SQL سعی میکنه از از یوز محلی برای وارد شدن به پایگاه داده استفاده کنه که در سیستم کلاینت ها کاربرشون برای SQL سرور شناخته شده نیست و نمیتونه باشه مگر در حالت Domain که احتمالا برای شما domain نیست. پس ایجاد یوزر واسه کلاینت ها تو SQL سرور فراموش نشه
به نظر من آدرس سروری هم که دادی مشکل داره البته اگه خطای تایپی نباشه و امکان اتصال وجود نداره البته به نظر من. اگه کانکت شد به ماهم خبر بدین تا به تجربیاتمون افزوده بشه
بازم اگه موردی بود در خدمتیم
h_r_sh
یک شنبه 25 بهمن 1388, 23:59 عصر
در ادامه حرف دوست عزیز majidsoft (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=77285) و عملی که ایشون گفتن باید یه Login هم تو SQL ایجاد کنی تا کاربرا تو دیگر کامپیوترها از طریق اون به SQL وصل بشن چون توحالتی که شما تو کانکشن استرینگ نوشتی SQL سعی میکنه از از یوز محلی برای وارد شدن به پایگاه داده استفاده کنه که در سیستم کلاینت ها کاربرشون برای SQL سرور شناخته شده نیست و نمیتونه باشه مگر در حالت Domain که احتمالا برای شما domain نیست. پس ایجاد یوزر واسه کلاینت ها تو SQL سرور فراموش نشه
به نظر من آدرس سروری هم که دادی مشکل داره البته اگه خطای تایپی نباشه و امکان اتصال وجود نداره البته به نظر من. اگه کانکت شد به ماهم خبر بدین تا به تجربیاتمون افزوده بشه
بازم اگه موردی بود در خدمتیم
ممنون از توجهتون. اگه ممکنه املاء صحیح برای رشته اتصال در این حالت بنویسید. دقیقا چیزی که نوشتم اشتباهه و کار نمی کنه. ضمنا لطف کنید نحوه ی تعریف user در sql هم توضیح بدید .ممنون
علیرضا حسن زاده
دوشنبه 26 بهمن 1388, 17:25 عصر
کانکشن استرینگ میتونه این جوری باشه
Data Source=\\192.168.0.1,1433;Initial Catalog=HsrOrg;uid=username;pwd=password
username و password نام کاربری و پسوردی هست که واسه پایگاه داده انتخاب می کنی
برای ایجاد یوزر می تونی تو استدیوی SQL روی پوشه Security راست کلیک کنی و یه Login درست کنی و تو این حالت نیازی به نوشتن دتور خاصی نداره فقط وقتی می خوای Login بسازی تو قسمت (اگه درست یادم باشه)User Maping تیک مربوط به دیتابیسی که اون Login می تونه بهش دسترسی داسته باشه رو بزن که به صورت اتوماتیک به یوزر با همون نام تو واسه اون دیتابیس ایجاد بشه
شرمنده یه کاراکتر رو اشتباهی وارد کرده بودم
h_r_sh
دوشنبه 26 بهمن 1388, 21:33 عصر
کانکشن استرینگ میتونه این جوری باشه
Data Source=\\192.168.0.1\1433;Initial Catalog=HsrOrg;uid=username;pwd=password
username و password نام کاربری و پسوردی هست که واسه پایگاه داده انتخاب می کنی
برای ایجاد یوزر می تونی تو استدیوی SQL روی پوشه Security راست کلیک کنی و یه Login درست کنی و تو این حالت نیازی به نوشتن دتور خاصی نداره فقط وقتی می خوای Login بسازی تو قسمت (اگه درست یادم باشه)User Maping تیک مربوط به دیتابیسی که اون Login می تونه بهش دسترسی داسته باشه رو بزن که به صورت اتوماتیک به یوزر با همون نام تو واسه اون دیتابیس ایجاد بشه
خیلی ممنون از راهنمایی. با روشی که گفتید انجام دادم این اشکال پیش اومد:
An error has occurred while establishing a connection to the server. When connecting to SQL Server 2005, this failure may be caused by the fact that under the default settings SQL Server does not allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 5 - Invalid parameter(s) found)
در حالی که تنظیمات مربوط به remote connection ها برای حالت Local and Remote Connection و با گزینه ی Using Both TCP/IP and named pipes تنظیم کردم. در این مورد نظری ندارید کمکم کنه؟
علیرضا حسن زاده
پنج شنبه 29 بهمن 1388, 23:25 عصر
باید تو SQL Server Configuration Manager قسمت های named Pipes و TCP/IP رو فعال کنید
Named Pipes برای دسترسی تو شبکه Lan مناسبه چون می تونید با وارد کردن نامی که SQL رو روی اون نصب کردید به پایگاه داده دسترسی داشته باشید و نیازی به معرفی پورت و ... برای شما نداره.
اما اگه دوست دارید از طریق IP به SQL وصل بشین بهتره تو همون SQL Server Configuration Manager قسمت پورت اون رو از حالت دینامیک خارج کنید و یه شماره پورت مثلا 1433 که همون پیش فرض SQLهم هت رو بدین این نکته رو توجه داشته باشین که اگه 0 وارد کنید یعنی میخواهید از یه شماره پورت به صورت دینامیک استفاده کنید
مسیر برنامه SQL Server Configuration Manager هم تو استارت منو
All Programs ->Microsoft SQL Server 2005->Configuration Tools هست
اگه بازم مشکلی داشتین در حد توان کمک می کنم
یه چیزی دیگه هم اینکه برای کار با SQL 2005 تو سیستم کلاینت بهتره Sql Client رو هم نصب کنی چون اگه نصب نکنید با روتین های SQL 2000 متصل میشه (تو ویندوز XP به صورت پیش فرض کلاینت SQL 2000 نصب هست)
sahele_sheni
یک شنبه 02 اسفند 1388, 09:40 صبح
سلام . من همه ی تنظیمات رو روی سیستمی که sql 2005 اونجا نصب ه انجام دادم و میخوام روش برنامه بنویسم .توی .net وقتی میزنم server ای که sql روش نصبه رو میبینه ولی database ها رو نمیاره !!!! مشکل از چیه ؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.