PDA

View Full Version : سوال های خوشکل برای جاواکاران خوشکل!!!

soheril.server
پنج شنبه 29 بهمن 1388, 20:59 عصر
با سلام به همه ی استادا و نیم چه استادای جاوا!!!!
لطف می کنید اگه به سوالام پاسخ بدید...

چرا وقتی داریم برنامه ای را طراحی می کنیم،کامپوننت های آن را یک طور نشان می دهد ولی وقتی آنرا اجرا می کنیم همه عوض میشوند؟ حالا چکار باید بکنیم که اینطوری نشوند؟
با چه تابعی میشود پنلی را طوری تنظیم کرد که در مختصاتی که بهش داده می شود قرار گیردو نمایش داده شود؟
چطور میشود default فونت را تنظیم کرد؟Default نت بینز Tahoma هست ولی من میخوام عوضش کنم، در کدوم قسمت باید برم؟
چند تا RadioButton داریم که Group شدند، اگه روی دکمه ی مثلا" X کلیک کرد می خواهیم بفهمیم که کاربر کدوم RadioButton رو Select کرده؟با چه تابعی بفهمیم؟

واقعا" متشکر و ممنون از همه....:تشویق:

ermia2008
پنج شنبه 29 بهمن 1388, 22:36 عصر
نقل قول: سوال هاي خوشکل براي جاواکاران خوشکل!!!

سلام دوست عزيز.
اين تاپيک ظاهرا واسه جاواکاراي خوشگله و با من compatible نيست!!! ديگه به بزرگواري خودتون ببخشيد!
بگذريم...
و اما جواب سوالاتون...

چرا وقتي داريم برنامه اي را طراحي مي کنيم،کامپوننت هاي آن را يک طور نشان مي دهد ولي وقتي آنرا اجرا مي کنيم همه عوض ميشوند؟ حالا چکار بايد بکنيم که اينطوري نشوند؟

اين ظاهري که شما هنگام اجرا از کامپوننت هاتون مي بينيد lookAndFeel پيش فرض جاواست. شما ميتونيد خودتون lookAndFeel دلخواه خودتون رو انتخاب کنيد. اين کار رو ميشه با تابع
setLookAndFeel انجام داد. دراين مورد خودتون يه سرچ کنيد. چند تا آرگومان داره که هرکدون باعث ميشه ظاهر فرمتون به يه شکل باشه. Nimbus, Mac WindowClassic و ...
برای اطلاعات بیشتر میتونید به این سایت مراجعه کنید:
http://java.sun.com/docs/books/tutorial/uiswing/lookandfeel/plaf.html

با چه تابعي ميشود پنلي را طوري تنظيم کرد که در مختصاتي که بهش داده مي شود قرار گيردو نمايش داده شود؟

براي اينکار ميتونيد layout مربوط به پنلتون رو برابر Null قرار بديد. سپس با استفاده از تابع setLocation کامپوننت ها رو در مکان دلخواهتون قرار بديد.

چطور ميشود default فونت را تنظيم کرد؟Default نت بينز Tahoma هست ولي من ميخوام عوضش کنم، در کدوم قسمت بايد برم؟

براي تغيير فونت هم به اين مسير بريد:
Tools -> Options -> Fonts & Colors -> Syntax dialog

چند تا RadioButton داريم که Group شدند، اگه روي دکمه ي مثلا" X کليک کرد مي خواهيم بفهميم که کاربر کدوم RadioButton رو Select کرده؟با چه تابعي بفهميم؟

هر کدام از RadioButton ها متدي بنام isSelected دارن که مقدار خروجي اون boolean هست که مشخص ميکنه اين RadioButton انتخاب شده يا خير.

موفق باشيد