PDA

View Full Version : linqu چیست؟

shoor6
شنبه 01 اسفند 1388, 14:30 عصر
سلام
از دوستان خواهش می کنم به سوالات بنده جواب بدند :
1-linqu چیست؟
2-نحوه استفاده از آن ؟
3-آیا ابزار خاصی دارد که باید دانلود شود؟
4-در کدام نسخه ویژوال استدیو وجود دراد و سازگاری دارد؟

خیلی ممنون

In_Chan_Nafar
شنبه 01 اسفند 1388, 20:12 عصر
دوست عزيز تلفظ اين فن‌اروي لينك است در برنامه هايي كه تلفظ متون انگليسي را انجام مي دهند اين لغت را به شكل بزرگ تايپ كنيد LINQ تا تلفظ صحيح را دريافت كنيد
در هر حال LINQ يك ORM‌است كه مايكروسافت آن را وارد كرد به صورت خيلي ساده ساده بگم قابليت كار به صورت شي گرا OOP با جداول را در اختيار شما قرار مي دهد با Syntax هاي بسيار ساده كه ديگه لازم نيست شما بريد دنبال دستورات SQL شما مي توانيد با داشتن دانش شي گرايي در دات نت و همين طور آشنايي با نحوه نوشتن Syntax‌هاي اين فن آوري اعمال Insert,Upadte,Delete,Select را ديتابيس (فعلا فقط SQL) به راحتي انجام دهيد
هيچ ابزاري لازم نيست در NET 3.5 مي توانيد از آن استفاده كنيد در نسخه 2008 به شكل كامل وجود دارد در نسخه 2010 قابليت هاي بسيار خوبي به آن نظير Parallel Processing (پردازش موازي جهت انجام عمليات DML,DQL) به آن اضافه شده است
سعي كنيد ابتدا Syntax آن سپس ارتباط با بانك اطلاعاتي و... و در آخر پياده سازي آن به صورت لايه (سه لايه) و ... را ياد بگيريد
موفق باشيد

shoor6
شنبه 01 اسفند 1388, 20:51 عصر
از راهنمایی شما خیلی ممنون.
من دو روز پیش یه فیلم آموزشی تو همین سایت که در بخش asp.net قرار داده شده بود رو دانلود کردم و خواستم که خودم هم تمرین کنم و مثال داخل فیلم رو انجام بدم ولی هر کاری کردم نتونستم یکی از گزینه هایی که در منوی tools به نام conect database بود رو پیدا کنم!
در نتیجه گفتم شاید ابزاری نیاز داشته باشه که نصب بشه.
من از میژوال استدیو 2008 استفاده می کنم و حالا که وارد کنترل پنل شدم و به برنامه های نصب شده نگاه کردم دات نت فریم ورک 2 و 3 و3.5Sp1 تو لیست موجود بود.
لطفا راهنمایی کنید که دیگه به چه چیزی نیاز دارم.

majid325
یک شنبه 02 اسفند 1388, 05:17 صبح
دوست عزيز تلفظ اين فن‌اروي لينك است در برنامه هايي كه تلفظ متون انگليسي را انجام مي دهند اين لغت را به شكل بزرگ تايپ كنيد LINQ تا تلفظ صحيح را دريافت كنيد

Linq نوشته ميشه ولي Linqu تلفظ ميشه.

در هر حال LINQ يك ORM‌است كه مايكروسافت آن را وارد كرد

هنوز بين علما سر orm بودن يا نبودنش جدال هست

صورت خيلي ساده ساده بگم قابليت كار به صورت شي گرا OOP با جداول را در اختيار شما قرار مي دهد با Syntax هاي بسيار ساده كه ديگه لازم نيست شما بريد دنبال دستورات SQL شما مي توانيد با داشتن دانش شي گرايي در دات نت و همين طور آشنايي با نحوه نوشتن Syntax‌هاي اين فن آوري اعمال Insert,Upadte,Delete,Select را ديتابيس (فعلا فقط SQL) به راحتي انجام دهيد
هيچ ابزاري لازم نيست در NET 3.5 مي توانيد از آن استفاده كنيد در نسخه 2008 به شكل كامل وجود دارد در نسخه 2010 قابليت هاي بسيار خوبي به آن نظير Parallel Processing (پردازش موازي جهت انجام عمليات DML,DQL) به آن اضافه شده است
سعي كنيد ابتدا Syntax آن سپس ارتباط با بانك اطلاعاتي و... و در آخر پياده سازي آن به صورت لايه (سه لايه) و ... را ياد بگيريد
موفق باشيد

توضيج شما مربوط به Linq To Sql هست رجوع شود به :
Linq To Sql
Linq to Object
Linq To Xml
در گوگل.

از راهنمایی شما خیلی ممنون.
من دو روز پیش یه فیلم آموزشی تو همین سایت که در بخش ASP.NET قرار داده شده بود رو دانلود کردم و خواستم که خودم هم تمرین کنم و مثال داخل فیلم رو انجام بدم ولی هر کاری کردم نتونستم یکی از گزینه هایی که در منوی tools به نام conect database بود رو پیدا کنم!
در نتیجه گفتم شاید ابزاری نیاز داشته باشه که نصب بشه.
من از میژوال استدیو 2008 استفاده می کنم و حالا که وارد کنترل پنل شدم و به برنامه های نصب شده نگاه کردم دات نت فریم ورک 2 و 3 و3.5Sp1 تو لیست موجود بود.
لطفا راهنمایی کنید که دیگه به چه چیزی نیاز دارم.

احتمالا شما پنجره Server Explorer رو پيدا نكردين:
View > Server explorer
Or
Ctl+alt+S

shoor6
یک شنبه 02 اسفند 1388, 10:36 صبح
دنبال همون conect to database می گشتم و پیداش کردم.
مرسی از راهنماییتون.

r00tkit
یک شنبه 02 اسفند 1388, 15:55 عصر
linq نوشته میشه ولی linqu تلفظ میشه.

سلام

http://en.wikipedia.org/wiki/Linq

Language Integrated Query (LINQ, pronounced "link") is a Microsoft .NET Framework component that adds native data querying capabilities to .NET languages.

تو ویکی نوشته LINQ, pronounced "link"

Leon_pro
یک شنبه 02 اسفند 1388, 18:00 عصر
linq یک ORM نیست چرا اطلاعات غلط میدید.

linq یک زبان و extention جدید به زبان های .net هست که قابلیت کار با انواع مجموعه ها و داده ها رو به developer میده.

این مجموعه ها برای اینکه بشه با linq باهاشون کار کرد باید که از اینترفیس IEnumerable پیاده سازی کنه.