PDA

View Full Version : کانکشن به sqlexpress

sagad_13
شنبه 08 اسفند 1388, 15:38 عصر
سلام
من تو کریستال از دستورات کامند استفاده کردم تا فرم گزارشم رو درست کنم(اون موقع دیتابیسم رو از sql2000 داشتم) ولی بخاطر ساخت ستاپ و باقی مشکلات دیتابیسم رو از 2000 خارج کردم و از طریق Vs ساختم و کانکشن استرینگم رو هم برای sql express درست کردم.
الان بعد از نصب تمام قسمت های برنامه کار می کنه بغیر از بخش های کریستالش که به من اسم سرور ودیتابیس قدیمی رو می ده و پسورد می خواد .
نمی دونم این کامند ها رو چطوری به sqlexpress وصل کنم
لطفا راهنمایی کنید.(مهم)(C#)

bad_boy_2007
شنبه 08 اسفند 1388, 20:11 عصر
چون قبلا اين مشكل را داشتم توصيه ميكنم وقتتان را بيخود هدر ندهيد و گزارشتان را برپايه ديتاست طراحي كنيد و توصيه بعدي ام اينكه كريستال را ببوسيد و بگذاريد كنار و با StimulReport كار كنيد .

sagad_13
شنبه 08 اسفند 1388, 21:43 عصر
آخه مگه میشه هیچ راهی نداشته باشه. به هر جال باید sqlexpress رو هم بشتاسه دیگه
کسی نیست که مرا یاری کند

xvision
یک شنبه 09 اسفند 1388, 11:27 صبح
دوست عزيز
اين متاسفانه مشكل خيلي ها بوده و هست ( از جمله خود من ) تازه مشكل من حاد تر از اينها بود روي سيتم خودم هيچ مشكلي نبود ولي وقتي برنامه روي سيستم ديگه اي نصب ميشد مشكل شروع ميشد ! من روي سيستم خودم هر كانكشني رو ميخواستم ميتونستم براش تعريف كنم و جواب هم ميداد ولي ... بماند
اونقدر براي جواب منتظر شدم كه زير پام علف سبز شد :ناراحت:

ولي بهترين جواب رو bad_boy_2007 (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=28601) دادن شما بايد بر اساس ديتاست كار كنيد و مهمتر از اون از كريستال سعي كن دل بكني من كه توي همين چند روزه شروع كردم به تغيير گزارشهام از كريستال به StimulReport

باز هم تاكيد ميكنم اگر نمي خواي مهاجرت كني ديتاست رو بساز و استفاده كن هيچ راه بهتري وجود نداره
هنوز سوال من (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=206951) در اين باره توي صفحه اوله تاريخ ها و جواب هاش رو يه نگاه بنداز خودت بهتر متوجه ميشي از لينكهايي هم كه بچه ها اونجا گذاشتن استفاده كن شايد براي تو جواب بده
موفق باشي

xvision
یک شنبه 09 اسفند 1388, 12:55 عصر
اگر ميخواهيد از SQLexpress استفاده كنيد بهتره ديتابيس تون رو به برنامه اتچ كنيد و اينطوري آدرس دهي كنيد
در اين مورد توي انجمن جستجو كنيد