PDA

View Full Version : نحوه تغییر کانکشن استریگ در برنامه از طریق کد نویسی؟؟؟؟

Nader544
یک شنبه 09 اسفند 1388, 10:24 صبح
سلام دوستان من تو برنامه ام یک فرم دارم که با کریستال ریپورت طراحی شده و سئوالم اینه که چجوری میشه از درون برنامه کانکشن استرینگ رو تغییر داد و فرم کریستال ریپورتمم به اون ست بشه؟؟؟؟؟

bad_boy_2007
جمعه 14 اسفند 1388, 20:05 عصر
بصورت كلي توصيه ميكنم دنبال تغيير كانكشن در كريستال نباشيد ، كدهاي در اين مهم هست ولي عموما پر درد سر است .

بهتر است از منبع داده DataSet استفاده كنيد و اين منبع داده را هرجور كه صلاح ميدانيد خودتان پر كنيد . سريع ، راحت و بي درد سر .

و اما مشكلي كه با ديتاست ممكن است پيش بيايد اين است كه هر زماني كه به منبع داده ديتاستتان فيلدي كم يا اضافه ميكنيد بايد كليه اين فيلد ها را از گزارش كريستال پاك كرده و مجدد در گزارش قرار دهيد (در اكثر مواقع كريستال ليست فيلدها را بروز نميكند) كه در اين حيث هم توصيه ميكنم كلا كريستال را كنار بگذاريد و به دنبال ابزار هاي حرفه اي تر ، سبك تر و سريع تري چون StimulReport كه ابزار مخصوص برنامه نويسال دات نت است برويد . :لبخند:

armanikurd
پنج شنبه 12 فروردین 1389, 18:38 عصر
در اين حيث هم توصيه ميكنم كلا كريستال را كنار بگذاريد و به دنبال ابزار هاي حرفه اي تر ، سبك تر و سريع تري چون StimulReport كه ابزار مخصوص برنامه نويسال دات نت است برويد . :لبخند:

:عصبانی++::متعجب::گریه:

بابا دمت گرم با این سادگی و سرعت زدی تو دهن کریستال ریپورت.
لطفا به مایکروسافت هم می گفتی تا اونم توی ویژوال استدیو نذارتش !!!

البته فکر کنم بهش گفتی چون توی این فکر هست :متفکر:

:افسرده:

mn_zandy63
دوشنبه 16 فروردین 1389, 00:35 صبح
سلام دوست من،
برای تغییر اطلاعات Connection به نظرم این صفحه کامله، یه نیگاه بهش بنداز اگه جاییش ایراد داشتی بگو تا بهت توضیح بدم.
http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/vscrystalreports/thread/31e1cb7c-23ef-48b3-b00e-3deb0bc2a02c

بهتر است از منبع داده DataSet استفاده كنيد و اين منبع داده را هرجور كه صلاح ميدانيد خودتان پر كنيد . سريع ، راحت و بي درد سر .
نمیخوام بگم لزوما این روش بهتره، اما من هم اغلب اوقات از همین روش استفاده میکنم.

و اما مشكلي كه با ديتاست ممكن است پيش بيايد اين است كه هر زماني كه به منبع داده ديتاستتان فيلدي كم يا اضافه ميكنيد بايد كليه اين فيلد ها را از گزارش كريستال پاك كرده و مجدد در گزارش قرار دهيد (در اكثر مواقع كريستال ليست فيلدها را بروز نميكند) كه در اين حيث هم توصيه ميكنم كلا كريستال را كنار بگذاريد و به دنبال ابزار هاي حرفه اي تر ، سبك تر و سريع تري چون StimulReport كه ابزار مخصوص برنامه نويسال دات نت است برويد . :لبخند:
البته این مشکل رو قبول ندارم، به راحتی میتونی فیلد های جدید و قدیم رو Update کنی.
با استفاده از Set Datasource Location.
اما در کل اینکه بری سمت StimulReport رو، من هم توصیه میکنم،
البته با وجود اینکه هنوز زیاد با stimul کار نکردم و برای اظهار نظر زوده، اما تا اینجا به نظرم در زمان طراحی، طراحی گزارش های کریستال یه حال دیگه میده، اما در زمان اجرا به نظر میاد Stimul خیلی خیلی کم دردسرتر از کریستال باشه،
از این جهت با توجه به اینکه احتمالا اگه با کریستال ادامه بدی، چند سال دیگه مثل الآن من به این نتیجه خواهی رسید که بهتره از یه ابزار سبک تر استفاده کنی، (از نظر حجم فایلها و سرعت اجرا، منظورم امکاناتش نیست، چون هنوز به امکانات Stimul واقف نیستم) پیشنهاد میکنم بری سراغ Stimul و یا دیگر ابزار های گزارش گیری به جز کریستال.
چون با وجود اینکه امکانات کریستال خیلی خیلی عالیه و من هیچ کمبودی در طراحی هیچ گزارشی در چند سال گذشته پیدا نکردم، اما در زمان اجرا خیلی منو اذیت کرده به خصوص این اواخر و دارم کم کم مجبور به طراحی مجدد گزارش ها با یه ابزار دیگه مثل Stimul میشم.

موفق باشی