View Full Version : کرسر برای فرم
look20
چهارشنبه 19 اسفند 1388, 23:39 عصر
با سلام و خسته نباشید من در فرمی که ساختم یک موس بصورت دلخواه اتنخاب کردم وقتی فرمم لود میشه شکل موس به اون شکل تغییر می کنه حالا می خوام فقط این شکل توی پنجره فرمم باشه نه جای دیگه
یعنی وقتی موس رو وارد محیط فرمم می کنم موس به شکلی که براش تعریف کردم در بیاد و وقتی موس رو از فرم خارج می کنم به شکل خود موس سیستم در بیاد
کد
MouseHelper1.SetCursor App.Path & "\Mouse.cur"این کد قسمت فرممه و این کد زیر هم برای زمانی که اگه فرم رو بستم موس به شکل خود سیستم باشه
Private Sub Form_Unload(Cancel As Integer)
'set the old cursor, if not done before
MouseHelper1.SetCursor
End Sub
برای تغییر شکل موس از یه OCX استفاده کردم فقط همونطور که گفتم موندم چطور تعریف کنم وقتی موس رو از فرم خارج کردم به شکل خود سیستم در بیاد
amir.mehrvarz
شنبه 22 اسفند 1388, 20:48 عصر
با سلام و احترام
دوست عزيز اون قسمت كد كه مربوط به فراخواني شكل ماوس مي باشد را در رويداد Form_MouseMove قرار بده. با اين كار هربار كه وارد محيط فرم مي شويد شكل ماوس شما به شكلي كه براي اون تعريف كردي در مياد و به محض خارج شدن از محيط فرم دوباره به شكل اول بر مي گردد.
Private Sub Form_MouseMove(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
Form1.MousePointer = 2
End Sub
look20
یک شنبه 23 اسفند 1388, 12:07 عصر
با سلام و احترام
دوست عزيز اون قسمت كد كه مربوط به فراخواني شكل ماوس مي باشد را در رويداد Form_MouseMove قرار بده. با اين كار هربار كه وارد محيط فرم مي شويد شكل ماوس شما به شكلي كه براي اون تعريف كردي در مياد و به محض خارج شدن از محيط فرم دوباره به شكل اول بر مي گردد.
Private Sub Form_MouseMove(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
Form1.MousePointer = 2
End Sub
با سلام ببخشید این کد جواب میده ولی من میخوام کرسر به شکلی که تعریف کردم بیاد نه یه علامت + ببینید وقتی توی فرم هستم کرسر + نشون داده میشه و وقتی خارج فرم هستم کرسری که تعریف کردم در صورتی که باید عکس این عمل انجام بشه در ضمن من از این ocx که ضمیمه کردم استفاده کردم لطف می کنید راهنمایی کنید
kooroush
یک شنبه 23 اسفند 1388, 20:18 عصر
سلام نمی دونم منظورتو خوب گفتم یا نه ولی mouse pointer فرم رو بزار تو حالت آخر (99 custom ) و بعد تو مشخصه موس آیکن آدرس کروس رو بده اینوری دیگه حتی لازم نیست از اون اکتیویکس استفاده کنی و امیدوام منظورتو درست گرفته باشم .....
وخداوند نیاز را آفرید تا انسانها یادی از هم کنند و بعد تشکر را به عمل آورند ...
look20
یک شنبه 23 اسفند 1388, 21:05 عصر
با سلام متوجه نشدم میشه توضیح بذین اگه میشه نمونه رو بسازین البته اگه امکان داشته باشه
kooroush
یک شنبه 23 اسفند 1388, 21:29 عصر
امیدوارم منظورتون همین بوده باشه !!!!!:افسرده:
وخداوند نیاز را آفرید تا انسانها یادی از هم کنند و بعد تشکر را به عمل آورند ...
look20
یک شنبه 23 اسفند 1388, 22:27 عصر
متوجه شدم مشکل برطرف شد ببخشید دوست عزیز فقط برای cur-ico هستش برای پسوند ani (مربوط کرسر متحرک ) رو چطور بشناسونم مثلا mouse.ani
amir.mehrvarz
دوشنبه 24 اسفند 1388, 09:55 صبح
لطفا پيوست را ملاحظه فرمائيد.
look20
دوشنبه 24 اسفند 1388, 10:28 صبح
لطفا پيوست را ملاحظه فرمائيد.
با سلام واقعا دستون درد نکنه
ببخشید اگه کرسر انیمیشنی باشه منظورم مثل ساعت شنی چطور باید تعریف کنم منظورم اینکه که نه از خود ویندوز بلکه اختیاری مثل همون( mouse pointer فرم رو بزار تو حالت آخر 99 custom و بعد تو مشخصه موس آیکن آدرس کروس رو بده اینوری)
منظورم رو متوجه شدید یعنی پسوند cur و ico نباشه یعنی برای کرسرهایی که پسوند ani دارند چکار کنم
kooroush
دوشنبه 24 اسفند 1388, 11:29 صبح
واسه پسوند ani هم من یک برنامه دیدم همین جا و سرچ بزن اگه پیدا نکردی تا بعد از ظهر آپ می کنم برنامه اش رو.
amir.mehrvarz
دوشنبه 24 اسفند 1388, 14:12 عصر
با سلام
لطفا مجددا پيوست را مشاهده كنيد . اميدوارم اون چيزي كه مي خواي باشه.
look20
دوشنبه 24 اسفند 1388, 15:47 عصر
با سلام مشکل کاملا حل شد واقعا ممنون ان شاء ا... خداوند همیشه شمارو توی راهی قرار بده که بتونید به مردم کمک کنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.