PDA

View Full Version : یک سوال در مورد فونت

mahdi68
جمعه 21 اسفند 1388, 13:40 عصر
سلام
فونتی که واسه label ,... تو برنامه ست میکنیم هنگام اجرا برنامه این فونت ار کجا اجرا میکنه تو فونت های سیستم عامل دنبالش میگرده ؟؟؟ یا تو فایل اجرایی ذخیره میشه ؟؟؟ من واسه برنامم فونت Arial ست کردم که تو ویندوز به درستی کار می کنه ولی رو لینوکس یه فونت دیگه نمایش میده !!!

ermia2008
شنبه 22 اسفند 1388, 00:17 صبح
سلام
فونتی که واسه label ,... تو برنامه ست میکنیم هنگام اجرا برنامه این فونت ار کجا اجرا میکنه تو فونت های سیستم عامل دنبالش میگرده ؟؟؟ یا تو فایل اجرایی ذخیره میشه ؟؟؟ من واسه برنامم فونت Arial ست کردم که تو ویندوز به درستی کار می کنه ولی رو لینوکس یه فونت دیگه نمایش میده !!!

سلام
در صورتی که سیستم عاملتون فونتی که استفاده کردید رو داشته باشه که هیچ.در غیر این صورت خودش از یک فونت پیش فرض استفاده می کنه. شاید لینوکستون این فونت رو نداره! واسه اضافه کردنش اگه اشتباه نکنم باید در مسیر home یه فولدر به نام "fonts." بسازید و فونتاتون رو اونجا قرار بدید.
موفق باشید

mahdi68
شنبه 22 اسفند 1388, 02:07 صبح
من از پاسخ شما این طور برداشت کردم که برنامه از فونت های سیستم عامل استفاده میکنه
حالا روشی وجود داره که فونت مورد نظر تو فایل اجرایی بزاریم از اونجا خونده بشه ؟؟؟ یا شما راحلی سراغ دارین ؟؟؟ چون نمیشه به همه استفاده کننده ها گفت که برین فلان فونت بریزین رو سیستمتون !!!
متشکرم

ermia2008
شنبه 22 اسفند 1388, 11:50 صبح
من از پاسخ شما این طور برداشت کردم که برنامه از فونت های سیستم عامل استفاده میکنه
حالا روشی وجود داره که فونت مورد نظر تو فایل اجرایی بزاریم از اونجا خونده بشه ؟؟؟ یا شما راحلی سراغ دارین ؟؟؟ چون نمیشه به همه استفاده کننده ها گفت که برین فلان فونت بریزین رو سیستمتون !!!
متشکرم

برای این کار میتونید از برنامه های setup ساز استفاده کنید که فایل های مورد نظرتون رو به صورت خودکار خودش نصب می کنه. من خودم قبلا که با VB کار می کردم با smart install maker کار می کردم که بخش های مختلفی داشت که یکیش مربوط به فونت هایی بود که می خواستید روی سیستم کاربر نصب بشن.