PDA

View Full Version : مشکل در Ajax Control toolkit

Future
چهارشنبه 04 فروردین 1389, 16:09 عصر
سلام دوستان, من Ajax Control toolkit رو نصب کردم. ولی وقتی کنترل ها را می خوام درگ کنم و بر روی صفحه بذارم نمیشه. یعنی وقتی درگشون می کنم یه علامتی می یاد که نمیشه اونا رو روی صفحه گذاشت. کسی میدونه مشکل چیه؟

CodeMasterX
چهارشنبه 04 فروردین 1389, 16:38 عصر
3,4 پست قبل از این تو تاپیک "مشکل با کنترل Calendar" همچین چیزی، این مسائل بحث شد. اگر از ویژوال استودیو 2008 استفاده می کنی باید نسخه AJAX Control Toolki for .NET 3.5 رو دانلود کنی، فایل ها رو یه جا Extract کنی بعد تو ویژوال استودیو یه Tab جدید تو نوار ابزار بسازی و به DLL ها Reference بدی تا کنترل ها اضافه شن. بعد از قرار دادن یه کنترل از این سری توی صفحه هم بطور خودکار اسمبلی ها و فایل های لازم به پروژه اضافه می شن.

لطفا اون پست رو ببینید، این تاپیک تکراری هست. :لبخندساده:

Future
پنج شنبه 05 فروردین 1389, 10:12 صبح
سلام دوست عزیز. خیلی خیلی ممنون از راهنمایی تون. من مراحلی را که گفتید طی کردم و کنترل ها رو هم روی صفحه گذاشتم. ولی وقتی برنامه را اجرا می کنم با این خطا مواجه میشم. میشه بگید مشکل کجایه؟

Hossein Bazyan
پنج شنبه 05 فروردین 1389, 12:54 عصر
سلام دوست عزیز. خیلی خیلی ممنون از راهنمایی تون. من مراحلی را که گفتید طی کردم و کنترل ها رو هم روی صفحه گذاشتم. ولی وقتی برنامه را اجرا می کنم با این خطا مواجه میشم. میشه بگید مشکل کجایه؟

سلام
منهم همین مشکل رو دارم

Future
جمعه 06 فروردین 1389, 09:40 صبح
سلام دوستان, کسی تا به حال با این مشکل مواجه نشده؟؟؟؟؟

exlord
جمعه 06 فروردین 1389, 10:29 صبح
میشه سورس کد صفحه تو بزاری....

Future
شنبه 07 فروردین 1389, 20:01 عصر
سلام. من بالاخره مشکل رو پیدا کردم. این سایت رو بخونید
http://www.omegacoder.com/?p=509

CodeMasterX
یک شنبه 08 فروردین 1389, 22:57 عصر
اگر اون لینک هم جواب نداد بگین تا یه PDF کوچیک بنویسم بذارم

yardel
دوشنبه 09 فروردین 1389, 12:53 عصر
دوست خوبم من هم این مشکلو دارم .

ممنون میشم PDF تو بذاری.

CodeMasterX
پنج شنبه 12 فروردین 1389, 00:38 صبح
بروی چشم، در اسرع وقت یه PDF کوچیک واسه دانلود و استفاده از AJAX Control Toolkit می نویسم.