PDA

View Full Version : استفاده از SQL Server در شبکه محلی

mohsenaria
چهارشنبه 11 فروردین 1389, 14:45 عصر
سلام به حرفه ای های عزیز :قلب:

من یه برنامه نوشتم که قراره تو یه شبکه محلی ساده مثلاً با 4تا کامپیوتر استفاده بشه. برنامه اصلی رو تمام کامپیوترا ران می شه ولی بانک برنامه باید رو یه کامپیوتر باشه، الان رو یکی از کامپیوتر ها SQL Server نصب کردم و بانک رو هم بهش اتچ کردم ولی از کامپیوتر های دیگه تو شبکه نمی تونم بهش وصل بشم این ارور رو می ده.
http://www.imagechicken.com/uploads/1270036057047949400.jpg

من روی سیستمی که SQL نصبه تنظیماتشو تو MMC رو هم فعال کردم یعنی همون TCP/IP و Named Pipes. از راهنماییتون صمیمانه تشکر می کنم مرسی.

s.Jabbari
چهارشنبه 11 فروردین 1389, 15:43 عصر
workgroup هست یا domain?

pezhvakco
چهارشنبه 11 فروردین 1389, 16:58 عصر
درود :
برای کلاینت ها باید Sql connect رو نصب داشته باشی و در تنظیمات کانکشن برنامه هم باید از Ip ، نام سرور و یا ... استفاده کرده باشی .
با جستجوی کلمات پایگاه داده شبکه و برنامه کلاینت سرور سریعتر و بهتر به جواب میرسی .
فکر خوش .

mohsenaria
چهارشنبه 11 فروردین 1389, 20:45 عصر
workgroup هست یا domain?

workgroup هست در ضمن ویندوزی هم که استفاده می کنم رو به Server 2008 standard edition به توصیه یکی از دوستان تغییر دادم ولی بازم همون نتیجه رو گرفتم! :افسرده: ویه سوال اگه ویندوز xp professional باشه مشکلی داره؟ یا حتماً باید سرور باشه؟

sjhosseini
چهارشنبه 11 فروردین 1389, 20:49 عصر
در sql server 2005 به بعد remote connection ممکن است غیرفعال باشد.
برای فعال سازی آن باید به صورت زیر عمل کرد:
در 2005 :
CODE
http://geekswithblogs.net/jaykinker/archive/2006/10/06/93334.aspx
در 2008 :
CODE
Server Configuration Manager
Sql Server Network Configuration
Protocols for MSSQLServer
Enable TCP/IP

Also in SQL server Mgmt Studio on the server

* Right click the server
* Properties
* Connections
* Make sure "Allow remote connections to this server" is checked

و پورت اس کیوال سرور هم نباید توسط فایروال بی موردی که در شبکه داخلی دارید بسته شده باشد.

mohsenaria
چهارشنبه 11 فروردین 1389, 20:50 عصر
درود :
برای کلاینت ها باید Sql connect رو نصب داشته باشی و در تنظیمات کانکشن برنامه هم باید از Ip ، نام سرور و یا ... استفاده کرده باشی .
با جستجوی کلمات پایگاه داده شبکه و برنامه کلاینت سرور سریعتر و بهتر به جواب میرسی .
فکر خوش .

sql connect چیه ؟ (یه کم بیشتر توضیح بده) من از طریق سیستم خودم که دات نت و sql server هم روش نصبه نمی تونم کانکت شم در ضمن نام سرور و ip رو هم امتحان کردم ولی بازم جواب نمی ده.:گریه:

mohsenaria
چهارشنبه 11 فروردین 1389, 20:56 عصر
در sql server 2005 به بعد remote connection ممکن است غیرفعال باشد.
برای فعال سازی آن باید به صورت زیر عمل کرد:
در 2005 :
CODE
http://geekswithblogs.net/jaykinker/archive/2006/10/06/93334.aspx
در 2008 :
CODE
Server Configuration Manager
Sql Server Network Configuration
Protocols for MSSQLServer
Enable TCP/IP

Also in SQL server Mgmt Studio on the server

* Right click the server
* Properties
* Connections
* Make sure "Allow remote connections to this server" is checked

و پورت اس کیوال سرور هم نباید توسط فایروال بی موردی که در شبکه داخلی دارید بسته شده باشد.

همه این تنظیمات رو انجام دادم ولی بازم نتیجه نداد:ناراحت: در ضمن از SQL Server 2008 نسخه Professional استفاده می کنم.(مطمئنم که Express نیست)

sjhosseini
پنج شنبه 12 فروردین 1389, 07:45 صبح
connection string رو بزار شاید مشکل از اون باشه

mohsenaria
پنج شنبه 12 فروردین 1389, 09:11 صبح
connection string رو بزار شاید مشکل از اون باشه

مشکل از connection string نیست آخه با ویزاردهای visual studio هم وصل نمی شه!:ناراحت:

s.Jabbari
پنج شنبه 12 فروردین 1389, 11:02 صبح
شما باید از یوزرهای استانداردی استفاده کنید
اول چک کنید تا سرور شما در حالت mix mode باشه

vahid662
پنج شنبه 12 فروردین 1389, 12:19 عصر
با sql authentication می خوای کانکت بشی یا با windows authentication؟
فکر کنم باید با sql authentication وصل شی

s.Jabbari
پنج شنبه 12 فروردین 1389, 13:21 عصر
windows authentication تو workgroup کار نمیکنه.

mostafah110
پنج شنبه 12 فروردین 1389, 17:46 عصر
آیا شما حالت mixed mode را انتخاب می کنید؟

mohsenaria
پنج شنبه 12 فروردین 1389, 22:18 عصر
شما باید از یوزرهای استانداردی استفاده کنید
اول چک کنید تا سرور شما در حالت mix mode باشه

سرور در حالت mix mode هست. منظورتو از یوزر استاندارد نمی فهمم.

mohsenaria
پنج شنبه 12 فروردین 1389, 22:21 عصر
با sql authentication می خوای کانکت بشی یا با windows authentication؟
فکر کنم باید با sql authentication وصل شی

دوست عزیز جفتشو امتحان کردم ولی جواب نمی ده.

mohsenaria
پنج شنبه 12 فروردین 1389, 22:25 عصر
آیا شما حالت mixed mode را انتخاب می کنید؟

بله عزیزم هردو حالت رو امتحان کردم.:افسرده:

Rejnev
پنج شنبه 12 فروردین 1389, 23:46 عصر
دوستانی که تا الآن جواب دادن اگه میشه لطف کنید به جای یک سوال و جواب ساده، اگه میتونید و قبلا کار کردید جواب رو بصورت یک آموزش بگید و از تجرباتتون هم دریغ نکنید تا هم مشکل mohsenaria (http://www.barnamenevis.org/forum/member.php?u=67817) حل بشه و هم کسانی که بعدا این تاپیک رو میخونند.

من خودم هنوز لازم نشده sql در شبکه رو کار کنم، اما در روزهای آینده لازمم میشه. این تاپیک رو هم به اشتراک هام اضافه کردم تا اگه به جواب رسید، در سایه یاد گرفته باشم. یادگیری این هم برای من کاری نداره و اگه لازم شد خودم این کار رو میکنم. فکر هم نمیکنم کار سختی باشه.
با تشکر.

s.Jabbari
پنج شنبه 12 فروردین 1389, 23:59 عصر
بله عزیزم هردو حالت رو امتحان کردم.:افسرده:

شما یوزر ایجاد کردید؟

mohsenaria
جمعه 13 فروردین 1389, 21:50 عصر
دوستانی که تا الآن جواب دادن اگه میشه لطف کنید به جای یک سوال و جواب ساده، اگه میتونید و قبلا کار کردید جواب رو بصورت یک آموزش بگید و از تجرباتتون هم دریغ نکنید تا هم مشکل mohsenaria (http://www.barnamenevis.org/forum/member.php?u=67817) حل بشه و هم کسانی که بعدا این تاپیک رو میخونند.

من خودم هنوز لازم نشده sql در شبکه رو کار کنم، اما در روزهای آینده لازمم میشه. این تاپیک رو هم به اشتراک هام اضافه کردم تا اگه به جواب رسید، در سایه یاد گرفته باشم. یادگیری این هم برای من کاری نداره و اگه لازم شد خودم این کار رو میکنم. فکر هم نمیکنم کار سختی باشه.
با تشکر.

من اینترنتم Dialup هست و وقت کافی واسه سرچ ندارم با این حال اگه خودم تونستم کاریش کنم می گم مشکل چی بوده مرسی.

mohsenaria
جمعه 13 فروردین 1389, 21:53 عصر
شما یوزر ایجاد کردید؟

نه، ایجاد می کنم نتیجه رو بهت می گم.

mohsenaria
یک شنبه 15 فروردین 1389, 12:59 عصر
این SQL Server دیگه داره منو نامید میکنه:عصبانی++::گریه:

من دوتا سون نصب کردم که الان با IP های 192.168.1.11 واسه سرور 192.168.1.20 واسه کلاینت هست روی هردوتا SQL Server Enterprise فایروال هردو کاملاً Disable شده. روی کلاینت SQL Server رو که باز می کنم و و تو پنجره Connect to Server قسمت Server Name رو که می زنم گزینه ...Browse For More رو انتخاب می کنم و تو پنجره باز شده می رم تو قسمت Network Servers ولی فقط سروری که رو کلاینت نصب شده رو نشون می ده:متفکر: در صورتی که باید سرورهای روی Network رو نشون بده :ناراحت: در ضمن بین کامپیوترا راحت فایل Share می شه ولی کامپیوترا همدیگه رو Ping نمی کنن:افسرده: تمام Config های بین Client و Server رو هم انجام دادم. در ضمن یکی از دوستان گفته بود User هم بساز که ساختم ولی باز هم انگار نه انگار MSDN رو هم زیرو رو کردم. تمام چیزایی رو که گفته بود رعایت کردم ولی مشکل اصلی هنوز همون پیدا نکردن Server های توی شبکه هست.لطفاً به دادم برسید:لبخندساده: