PDA

View Full Version : سوال: ارتباط پایگاه داده یک application به یک پایگاه داده web application ، از نوع SQL

alireza2177
سه شنبه 24 فروردین 1389, 16:38 عصر
با سلام
من برنامه ای نوشتم با C#‎‎‎‎ 2005 و پایگاه داده SQL 2005 که خودش به دو برنامه تقسیم میشه، یک application و یک web application و هر دو پایگاه داده مثل هم هستند .
لطفا به من آموزش دهید چطور و یا با چه روشهایی می تونم این دو پایگاه داده رو به هم متصل کنم به طوری کاربر بتونه در هر زمانی که خواست به اینترنت وصل بشه و اطلاعات پایگاه داده web application را به برنامه تحت ویندوز خودش منتقل کنه. یعنی پایگاه داده برنامه تحت ویندوز را update کنه ؟
با تشکر
:متفکر: :متفکر: :متفکر:

svahidm
پنج شنبه 26 فروردین 1389, 11:09 صبح
سلام
يه نظر من قاعدتا بايستي يه پايگاه داده داشته باشي كه هر دو برنامه از اون استفاده كنن حالا اگه نمي خواي اون كارو بكني ولي دو database همديگرو مي بينن مي توني از تريگر ها استفاده كني(trigger به طوري كه روي همه ي عمليات هاي تكراري بخواي كه اونا به Database ديگه هم اعمال بشن .البته نمي دونم كه اين روش اصولي هست يا نه

meysam_pro
جمعه 27 فروردین 1389, 10:36 صبح
خب برای این کار امکانی به اسم Replication هست ولی برای این مورد خاص ، این کار رو انجام نمیدن.
چند تا کار می تونید انجام بدید به طور مثال: شما می تونید داده ها رو با SQLBulkCopy در .Net با همدیگر sync کنید ، بهتره برای اینکار از WebService یا WCF استفاده کنید.

alireza2177
پنج شنبه 02 اردیبهشت 1389, 19:49 عصر
خب برای این کار امکانی به اسم Replication هست ولی برای این مورد خاص ، این کار رو انجام نمیدن.
چند تا کار می تونید انجام بدید به طور مثال: شما می تونید داده ها رو با SQLBulkCopy در .Net با همدیگر sync کنید ، بهتره برای اینکار از WebService یا WCF استفاده کنید.
لطفا اگه بیشتر توضیح بدین ممنون میشم .

meysam_pro
جمعه 03 اردیبهشت 1389, 15:48 عصر
لطفا اگه بیشتر توضیح بدین ممنون میشم .

در مورد کدوم مورد؟
[از کلمات گفته شده در Google هم میتونید استفاده کنید]

alireza2177
جمعه 03 اردیبهشت 1389, 23:08 عصر
در مورد کدوم مورد؟
[از کلمات گفته شده در Google هم میتونید استفاده کنید]
لطفا اگه میشه هر دو تاشو توضیح بدین. میخوام تست کنم کدوم بهتر و راحت تره .
ممنون میشم

meysam_pro
شنبه 04 اردیبهشت 1389, 12:46 عصر
Replication یک روش همسان سازی اطلاعات در سیستم های توزیع شده است. همین کلمه رو سرچ بزنید، چیزهای زیادی پیدا میکنید در ضمن هر مشکلی که پیش بیاد، جناب ثباتی(مدیر همین بخش) ، مهارت بسیار بالای در این مورد دارن(استفاده نمیشه، چون سرورهای اشتراکی امکانش رو نمیدن).

روش دوم اینه که یک Web Service واسه سایتتون Expose کنید، یعنی سایت تون دارای Web Service برای همسان سازی اطلاعات باشه(روش خوبیه، به شرطی که مسائل امنیتی اش رو وارد باشید).

روش سوم اینه(واسه .Net) یک DataTable رو از اطلاعاتت پر کنی و ازش XML تولید کنی. حالا این فایل رو آپلود کن و یک DataTable رو ازش پر کن. بعد به راحتی با کلاس SQLBulkCopy دیتابیس ات رو با Performance عالی با Sync کن.