View Full Version : راهنمایی برای طراحی جداول در SQL Server
poorhasan
یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 14:40 عصر
با سلام خدمت دوستان عزیزم
من تا امروز با بانک access و vb6 کار می کردم به علت اینکه تو برنامه های حرفه ای تر و همچنین قدرتمندتر از sql استفاده می کنند منم فکر کردم برای اینکه بتونم تو این زمینه پیشرفت بیشتری داشته باشم لازمه که sql رو یاد بگیرم . یکی از علتهای دیگه ای من به sql رو اوردم قابلیت عملکرد بهتر بانک تحت شبکه است .
حالا از دوستان عزیزم می خوام اگه سورسی دارن که با vb6 و sql نوشتن برام بذارن و یا منو کمی راهنمایی کنن .
من از sql چیزی نمی دونم لطفا منو در طراحی جداول و تعریف فیلدها کمک کنید . با تشکر مجدد
محمد سلیم آبادی
یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 18:28 عصر
من از sql چیزی نمی دونم لطفا منو در طراحی جداول و تعریف فیلدها کمک کنید . با تشکر مجدد
برای طراحی جداول با کمک GUI (یا همون SQL Server Managment Studio) در نسخه های مختلف تفاوت های اندکی وجود داره.
شما برای ساخت جداول هم می تونید از T-SQL (به زبان برنامه نوسی در SQL Server گفته می شود T-SQL) استفاده کنید و هم GUI.
مشخص کنید که از چه نسخه ای در حال استفاده کردن هستین و از چه طریقی می خواهین جدول را ایجاد کنید.
csharpdoost
یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 20:58 عصر
با سلام
در sql 2005,2008 تا حدودي ساخت جداول يكي هستند :
پس از باز كردن sql قسمت database را كليك كن (در قسمت object explore )
بعد از اون system database را باز كن و يكي از databaseرا انتخاب كن و اونو هم باز كن سپس روي tables كليك راست كن و new table كليك كن ديگه از اين جا به بعد اگه اكسس كار كرده باشي ميتوني جدول درست كني .
موفق باشي
poorhasan
دوشنبه 06 اردیبهشت 1389, 09:33 صبح
با تشکر از اینکه به سوالم جواب دادید
چند تا سوال دیگم دارم بی زحمت اگه میشه به اونام جواب بدید .
1- کدوم ویرایش sql server رو پیشنهاد می کنید من اکسپرس شو نصب کردم چون فعلا همینو داشتم
2- ابتدا که sql server رو باز می کنم پنجره کانکت تو سرور میاد منظور از سرور اینجا چیه ؟
3- در sql server کانکت رو که می زنم در قسمت object explorer یک شکل با متن PAL\SQLEXPRESS (SQL Server 9.0.3042 - PAL\User)نمایش داده می شه این چیه ؟ برای آدرس دهی تو برنامه نویسی استفاده می شه ؟
4-در قسمت system database که در سوال قبل دوست عزیزمون اشاره کردند master , model, msdb,tempdb وجود دارد اینها چه هستند
5- دوستان عزیز اگر سورس vb یا vb.net دارند که بانک اونا sql server هست اگه میشه لطف کنن بذارن تا من و افراد مبتدی مثل من بتونن از اون استفاده کنن
با تشکر فراوان از دوستان
csharpdoost
دوشنبه 06 اردیبهشت 1389, 15:36 عصر
ساختار sql همينطوريه چون ممكنه كه سرور شما رو كامپيوتر ديگه باشه و اونو موقع نصب كردن sql هم ازت ميخواد كه سرور رو انتخاب كني كه در كامپيوتر هاي خانگي همون اسم كامپيوتر خودمون رو بهش ميديم . و اون چهار تا databaseكه گفتي پيشفرض خود sql هست و هر كدوم براي مقاصد خاصي با محدوديت هاي دسترسي خاص خود مي باشد (البته محدوديتها قابل تعريفه). شما براي كار خودتون بهتره يه ديتابيس جدا با نام جدا تعريف كني و تيبلهاتو هم تو اون درست كني .
موفق باشي
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.