PDA

View Full Version : سوال: مشکلات جزیی دستورات SQL

majidmir
یک شنبه 12 اردیبهشت 1389, 13:11 عصر
سلام
بهتره که یه همچین تاپیکی باشه واسه دستوراتی که دارای مشکلات جزیی هستن و دیگه نیازی به ایجاد تاپیک جدید در انجمن نباشه .

اولین سوال :
من سه تا جدول دارم
stt مربوط به اسامی دانشجویان هستش
Stcot لیست دانشجویانی که انتخاب واحد کرده اند همراه با دروس انتخابی دانشجویان
cot لیست دروس
حالا می خواهم توسط این دستور اسامی دانشجویانی رو که انتخاب واحد نکرده اند رو نمایش بدم این کد رو نوشتم ولی خطا میده

select stt.stid,stt.stname from stt,stcot where (stt.stid)!=(select stid from stcot)

a.monajati
یک شنبه 12 اردیبهشت 1389, 15:31 عصر
دوست عزیز بهتره از دستور Join استفاده کنید به عنوان مثال:
Select * From table 1 JOIN table2 ON table1.id=table2.id
WHERE شرط

محمد سلیم آبادی
یک شنبه 12 اردیبهشت 1389, 16:04 عصر
سلام
بهتره که یه همچین تاپیکی باشه واسه دستوراتی که دارای مشکلات جزیی هستن و دیگه نیازی به ایجاد تاپیک جدید در انجمن نباشه .

اولین سوال :
من سه تا جدول دارم
stt مربوط به اسامی دانشجویان هستش
Stcot لیست دانشجویانی که انتخاب واحد کرده اند همراه با دروس انتخابی دانشجویان
cot لیست دروس
حالا می خواهم توسط این دستور اسامی دانشجویانی رو که انتخاب واحد نکرده اند رو نمایش بدم این کد رو نوشتم ولی خطا میده

سلام،
درسته این سوالی که شما مطرح کردین یکی از نیازهای متداول برنامه نویسانی هست که با داده های بانک سر و کار دارند. ولی چون تعداد این سوالات بسیار زیاد و متنوع می باشد اصلا مناسب نیست که در یک تاپیک قرار بگیرد چون با این کار وقت کاربران دیگر، برای پیدا کردن جواب دقیقشان از بین چندین صفحه پاسخ را خواهیم گرفت.

از طرفی هر تاپیک به یک سوال اختصاص پیدا می کند دلیلش هم به خاطر این است که کاربران دیگر با استفاده از جستجو به تاپیک های مورد نیازشان برسند و...

شما می توانید از این مقاله برای آشنا شدن با تمام تکنیک های حل این مساله استفاده کنید:
http://www.30sharp.com/ShowArticle.aspx?nid=13&did=196&AuthorID=11

majidmir
یک شنبه 12 اردیبهشت 1389, 17:46 عصر
د رهر حال هر جور که مدیران صلاح میدونن
در مورد این چند تا دستور هر کسی میتونه یه توضیح کامل و جامع با مثال بیاره
Group by
join
having
عملگر های
exists
any
all