PDA

View Full Version : قرار دادن wpf control در toolbox

saeid6366
دوشنبه 20 اردیبهشت 1389, 09:26 صبح
سلام دوستان.
من یه برنامه windows form دارم که می خوام توش از کنترل های wpf استفاده کنم. اما وقتی از راه add item یه wpf control اضافه می کنم برنامه نویسی اون سخت میشه. می خوام بدونم آیا می شه wpf control رو مثل user control های عادی بهtoolbox اضافه کرد؟
(یعنی یه پروژه wpf user control library ایجاد کرد و dll آن را تو پروژه خودمون کپی کرد؟
که با درگ کردن و choose item فایل dll مربوط به کنترل،این کار نشد)
لطفا راهنمایی کنید.

exlord
شنبه 01 خرداد 1389, 09:32 صبح
بله میشه ..... هم میتونی به solution یه پروژه از نوع wpf class library اضافه کنی و بعد اینو به پروژه اصلیت add reference بکنی و هم یه wpf user control به خود پروژت اضافه کنی ....
برای اضافه کردن این کنترل هم به فرمت باید از ElementHost استفاده بکنی

odiseh
شنبه 01 خرداد 1389, 12:30 عصر
بله میشه ..... هم میتونی به solution یه پروژه از نوع wpf class library اضافه کنی و بعد اینو به پروژه اصلیت add reference بکنی و هم یه wpf user control به خود پروژت اضافه کنی ....

توضيحات شما خوب بود اگه براتون امكان داره يه مثال معرفي كنيد يا لينك بديد كه دقيقاً توضيحات شما رو با مثال عنوان كنه. چون من هم دقيقاً دنبال اين موضوع هستم.

saeid6366
شنبه 01 خرداد 1389, 17:30 عصر

سلام. از راهنماییتون ممنون. فقط من درست متوجه نشدم :متفکر: چون wpf class library را پیدا نکردم (فقط wpf user control library و wpf custom control library وجود داشتند) اگه میشه با یه مثال مطلب رو برام باز کنید.

exlord
یک شنبه 02 خرداد 1389, 08:56 صبح
راست کلیک روی پروژه add new item --> wpf --> wpf user control
راست کلیک روی پروژه add reference --> .net --> system.xaml
rebuild (ctrl + shift + b) الان توی tool box بالاش یه پنل اضافه شده cshart wpf user controls توش کنترلی که اضافه کردین هست درگش کنین روی فرم ......

exlord
یک شنبه 02 خرداد 1389, 09:11 صبح
روش 2 )
راست کلیک روی solution --> add new project -->
wpf user control library/wpf custom control libtrary
rebuild
راست کلیک روی پروژه اصلی add reference --> projects --> wpfcontrol
rebuild
الان توی tool box بالاش یه پنل اضافه شده wpf user controls توش کنترلی که اضافه کردین هست درگش کنین روی فرم ......