PDA

View Full Version : سوال در مورد لود شدن کامله کامل در WebBrowser

divani
پنج شنبه 23 اردیبهشت 1389, 15:39 عصر
سلام در فرم یک webbrowser دارم که میخوام وقتی این webbrowser کامله کامل که لود شد یک دکمه کلیک بخورد من در خاصیت DownloadComplete و DocumentComplete این webbrowser کد کلیک دکمه رو گذاشتم ولی دکمه دوبار کلیک میخورد راهنمایی کنید که چه کار کنم که دکمه یک بار بیشتر کلیک نخورد انگار صفحه وب در یک لحضه یک ثانیه ای دو بار لود میشود که من میخوام یکبار لود شود که دکمه یکبار کلیک بخورد و اگه راهی دیگر هست بگید لطفا راهنمایی کنید.ممنون

M.T.P
پنج شنبه 23 اردیبهشت 1389, 16:55 عصر
سلام در فرم یک webbrowser دارم که میخوام وقتی این webbrowser کامله کامل که لود شد یک دکمه کلیک بخورد من در خاصیت DownloadComplete و DocumentComplete این webbrowser کد کلیک دکمه رو گذاشتم ولی دکمه دوبار کلیک میخورد راهنمایی کنید که چه کار کنم که دکمه یک بار بیشتر کلیک نخورد انگار صفحه وب در یک لحضه یک ثانیه ای دو بار لود میشود که من میخوام یکبار لود شود که دکمه یکبار کلیک بخورد و اگه راهی دیگر هست بگید لطفا راهنمایی کنید.ممنون

دوست عزیز اگه دستور رو تنهادر DownloadComplete بنویسید کفایت میکنه و یک بار بیشتر دستور شما خونده نمیشه. :قلب:

divani
پنج شنبه 23 اردیبهشت 1389, 17:13 عصر
دوست عزیز اگه دستور رو تنهادر DownloadComplete بنویسید کفایت میکنه و یک بار بیشتر دستور شما خونده نمیشه. :قلب:
دستور رو فقط در این دو خاصیت امتحان کردم یعنی یکبار در DownloadComplete و یکبار هم در DocumentComplete شما فکر کردی که هر دو را همزمان استفاده کردم .... اگر راهی دیگه در مورد تشخیص لود شدن کامل WebBrowser هست بگید راهنمایی کنید ممنون

daniyal_1363
پنج شنبه 23 اردیبهشت 1389, 17:37 عصر
من همیشه اینجور مواقع کلک رشتی میزنم

اگه این عمل دوبار اتفاق میفته میتونید در کد کلید یه شمارنده بزارید که اگر شمارنده برابر مثلاً 2 بود این عمل انجام نشه و وقتی برابر 2 شد شمارنده رو برابر با 1 قرار بده تا برای دفعه بعدی که Web کامل لود میشه دوباره کد کلید اتفاق بیفته

اگه متوجه نشدین بگین تا مثال بزنم

divani
پنج شنبه 23 اردیبهشت 1389, 17:45 عصر
من همیشه اینجور مواقع کلک رشتی میزنم

اگه این عمل دوبار اتفاق میفته میتونید در کد کلید یه شمارنده بزارید که اگر شمارنده برابر مثلاً 2 بود این عمل انجام نشه و وقتی برابر 2 شد شمارنده رو برابر با 1 قرار بده تا برای دفعه بعدی که Web کامل لود میشه دوباره کد کلید اتفاق بیفته

اگه متوجه نشدین بگین تا مثال بزنم
با مثال راهنمایی کنید.ممنون

daniyal_1363
پنج شنبه 23 اردیبهشت 1389, 20:41 عصر
من فکر میکنم سایتی که شما باز میکنین سایتیه که دوبار لود میشه وگرنه کد اولی رو تست کنین چنین مشکلی نداره

کد دومی کدیه که اگه یه فرمان دو بار فراخوانی بشه یک بار اجرا میشه

divani
جمعه 24 اردیبهشت 1389, 16:54 عصر
این دو پروزه که در بالا گذاشتید نتونست کمک کنه

دوستان اگه هر اهی به ذهنتون میرسه در این مود هر کلکی بگید یا با کد ویبی راهنمایی کنید ممنون.

daniyal_1363
جمعه 24 اردیبهشت 1389, 19:48 عصر
این دو پروزه که در بالا گذاشتید نتونست کمک کنه

دوستان اگه هر اهی به ذهنتون میرسه در این مود هر کلکی بگید یا با کد ویبی راهنمایی کنید ممنون.

سایتی که لود میکنین چیه ؟

کد رو بزارین تا تصحیح کنیم

mosab_vb
چهارشنبه 19 خرداد 1389, 15:32 عصر
با exit sub تو document complete حل می شه.چون این تاپیک به جواب نرسیده بو د اینو قرار دادم.مرسی.