PDA

View Full Version : مشکل در نصب کامپوننت Alpha Controls

ehsanbn
چهارشنبه 29 اردیبهشت 1389, 20:24 عصر
با سلام

من مي خواهم کامپوننت Alpha Controls نصب کنم ولي نمي دانم که کدام فايلش را بايد نصب کنم. طريقه نصب کامپوننت هم بلدم اما اين کامپوننت آنقدر فايل هاي با پسوند pas دارد که نمي دانم کدام را نصب کنم که کامپوننت به صورت کامل نصب شود. هر وقت که يکي از فايل ها را نصب مي کنم پيغام مي دهد. حالا بايد چکار کنم ؟

Felony
چهارشنبه 29 اردیبهشت 1389, 20:29 عصر
فایل dpk مربوط به نسخه دلفیتون رو نصب کنید.

ehsanbn
چهارشنبه 29 اردیبهشت 1389, 21:38 عصر
ميشه ساده تر توضيح بدهيد که بايد دقيقاً​ چکار کنيم ؟

جواد ملاولی
پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389, 07:06 صبح
سلام. فایل ضمیمه رو ببین، آموزش نصب کامپوننته.

ehsanbn
پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389, 09:06 صبح
با توضيحاتي که داديد توانستم بدون هيچ مشکلي کامپوننت را نصب کنم. حالا مشکلي که دارم در ارتباط با نحوه استفاده از اين کامپوننت هست. (مثلاً من يک button را از اين گرفتم و گذاشتم داخل فرم. وقتي که روي اجرا مي زنم خطا و نمي دانم بايد چکار کنم.) ميشه نحوه ي استفاده از اين کامپوننت را آموزش دهيد .

ehsanbn
پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389, 09:17 صبح
با عرض پوزش از دوستان فهميدم مشکل چه بود و حلش کردم. در مورد آموزش هم بايد بگم که تقريباً همه چيز دستگيرم شد. باز هم از همه دوستان تشکر مي کنم .

saeed6162
چهارشنبه 05 خرداد 1389, 21:11 عصر
سلام به دوستان خصوصا آقای ملاولی
آقا ملاولی من هم شهریتون هستم (خیابان دورشهر ، فلکه ی رسالت)، و این چند روز درگیر این کامپوننت شدم ، هر دو ورژن Stable و Alite اونو از سایتش گرفتم ولی هرکاری کردم موفق به نصبش تو دلفی 2009 نشدم.
وقتی می خوام کامپوننت Runtime اونو Build کنم خطای "Could not complete used unit 'sEdit.pas' " می ده و نمی تونه اونو کامپایل کنه.البته می دونم که فقط این یه خطا نیست و سورس یونیت های دیگه رو هم می خواد.در حالی که فایل های کامپایل شده اون (dcu) وجود داره ، تو قسمت Library Path هم آدرس رو وارد کردم ، همه ی فایلهای dcu و dfm رو هم به فولدر Lib دلفی کپی کردم ، خلاصه همه کاری کردم ولی موفق به نصبش نشدم.
اگه براتون ممکنه من رو راهنمایی کنید که چطوری می تونم این کامپوننت ارزشمند رو نصب کنم.
خیلی ممنونم ازتون

ben111
شنبه 28 تیر 1393, 17:53 عصر
سلام
دوستان کسی میتونه طریقه نصب نسخه روسی الفا اسکین که رایگان هم هست رو توضیح بده

mortezahbh
شنبه 28 تیر 1393, 21:20 عصر
سلام
دوستان کسی میتونه طریقه نصب نسخه روسی الفا اسکین که رایگان هم هست رو توضیح بده

شما میتونید با یک سرچ ساده توی گوگل این کامپوننت رو بصورت full source دریافت کنید
مثلا این نسخه "AlphaControls 8.53 STABLE"