PDA

View Full Version : چگونه تصویر و متن را در یک کنترل نمایش دهیم؟؟؟



ahmadflasher
سه شنبه 04 خرداد 1389, 07:45 صبح
با سلام خدمت دوستان. می خواستم از اساتید بپرسم که تو vb چطوری میشه عکس و متن رو تو یه کنترل نشون داد؟؟؟ مثل برنامه yahoo messanger که وقتی pm میدیم میتونیم در کنار متن شکلک هم ارسال کنیم یا همین انجمن که میشه متن و تصویر رو باهم نمایش داد ( البته اینکه html هستش) :بامزه: .آیا کنترل خاصی برای این کار وجود داره؟؟؟؟؟ من این کنترل رو برای یه برنامه ی چت می خوام.

vbhamed
سه شنبه 04 خرداد 1389, 08:33 صبح
سلام

هم با كنترل RichTextBox ميشه كه متون Rtf رو ساپورت مي كنه و هم با Microsoft Internet Control كه html رو پشتيباني مي كنه
اما فكر كنم همون RichTextBox راحت تر و سريعتر باشه

ahmadflasher
سه شنبه 04 خرداد 1389, 10:36 صبح
مرسی دوست عزیز.
من با RichTextBox کار نکردم میشه یه مثال کوچولو ارائه بدید که بشه توش عکس و متن رو با هم داشت و همچنین تغییر رنگ تعدادی از کلمات.

xxxxx_xxxxx
سه شنبه 04 خرداد 1389, 11:40 صبح
يك Rich text box كه Smilies را هم درون خودش مي پذيره. (http://barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=664302&postcount=301)