PDA

View Full Version : تشخیص خالی یا پر بودن text ها و هر بار اضافه شدن یک مقدار به یکی از text ها

ramsess
دوشنبه 10 خرداد 1389, 13:29 عصر
دوستان سلام من یه مسئله ای برام پیش اومده دو هفته ایی می شه روش کار می کنم هیچ نتیجه ایی نگرفتم .
فرض کنیم دوتا text داریم که در کنار هم هستن
دو تا text دیگه دقیقا پایین همون دو تا text کنار هم هستن(یعنی 4 text)
و دو تا دکه داریم با نام های D1 و ِD2
خوب دوستان من می خوام وقتی که دکمه D1 رو زدم بیاد داخل text ها رو چک بکنه ببینه اگه هیچی داخل اونها نیست در داخل text اول بنویسه "اول" و داخل text دوم کناریش نویسه 1
و در دو تا text ردیف دوم چیزی ننویسه
و اگر دوباره دکمهD1 رو کلیک کردم فقط مقدار text دوم از ردیف که یک شده مرتبا با هر بار یک مقدار به اون اضافه بشه !!!
و اگر D2 رو کلیک کردم اگه text های ردیف اول خالی نبودند و پر بودن بیاد و در دو تا text ردیف دوم این کار رو انجام بده و داخل text اول از دریف پایین بنویسه 2 و هر بار که کلیک شد مقدار text دوم از ردیف دوم را هر بار یک مقدار به اون اضافه کنه
ا
میدوام توضیجات گیج کننده نباشه -

Dr.Bronx
دوشنبه 10 خرداد 1389, 13:59 عصر
با اینکه نفهمیدم برای چی هست و اصلا منظورت چیه
ولی همینجوری یه چیزی زدم .
ببین همینجوری منظورته ...
( خیلی بد توضیح میدی :لبخند: )

daniyal_1363
دوشنبه 10 خرداد 1389, 17:06 عصر
دوستان سلام من یه مسئله ای برام پیش اومده دو هفته ایی می شه روش کار می کنم هیچ نتیجه ایی نگرفتم .
فرض کنیم دوتا text داریم که در کنار هم هستن
دو تا text دیگه دقیقا پایین همون دو تا text کنار هم هستن(یعنی 4 text)
و دو تا دکه داریم با نام های D1 و ِD2
خوب دوستان من می خوام وقتی که دکمه D1 رو زدم بیاد داخل text ها رو چک بکنه ببینه اگه هیچی داخل اونها نیست در داخل text اول بنویسه "اول" و داخل text دوم کناریش نویسه 1
و در دو تا text ردیف دوم چیزی ننویسه
و اگر دوباره دکمهD1 رو کلیک کردم فقط مقدار text دوم از ردیف که یک شده مرتبا با هر بار یک مقدار به اون اضافه بشه !!!
و اگر D2 رو کلیک کردم اگه text های ردیف اول خالی نبودند و پر بودن بیاد و در دو تا text ردیف دوم این کار رو انجام بده و داخل text اول از دریف پایین بنویسه 2 و هر بار که کلیک شد مقدار text دوم از ردیف دوم را هر بار یک مقدار به اون اضافه کنه
ا
میدوام توضیجات گیج کننده نباشه -
از If استفاده کردن - حتی یک متغیر گذاشتم و از do while و حتی هم از Until اسفاده کردم ولی نشد که نشد

سلام

من اینجوری برداشت کردم از حرفای شما

ramsess
سه شنبه 11 خرداد 1389, 09:03 صبح
از لطف هردون تون ممنون تقریبا درست بود ولی یه جاییش ایراد داره
ببینید وقتی که دکمه D1 رو کلیک می کنی درست کار می کنه بقیش هم درست کار می کنه
ولی ممکنه کاربر بیاد و ابتدا دکمه D2 رو کلیک کنه . اون موقع چیزی تایپ نمی شه !!!
در واقع می خوام پویا باشه هر کدوم که اول کلیک بشه نباید فرق داشته باشه
من این ها رو برای 40 تا فیلد می خوام
البته شما همین دو تا رو هم که بگید کافیه
مرسی

daniyal_1363
سه شنبه 11 خرداد 1389, 09:28 صبح
از لطف هردون تون ممنون تقریبا درست بود ولی یه جاییش ایراد داره
ببینید وقتی که دکمه D1 رو کلیک می کنی درست کار می کنه بقیش هم درست کار می کنه
ولی ممکنه کاربر بیاد و ابتدا دکمه D2 رو کلیک کنه . اون موقع چیزی تایپ نمی شه !!!
در واقع می خوام پویا باشه هر کدوم که اول کلیک بشه نباید فرق داشته باشه
من این ها رو برای 40 تا فیلد می خوام
البته شما همین دو تا رو هم که بگید کافیه
مرسی

منظورت شما مبهمه

منظور شما کدومه ؟

اگر D1 کلیک شد فقط در صورتی که همه فیلد ها خالی بودن Text1 رو برابر با "اول" و تکست روبه روش یعنی Text2 رو برابر با 1 قرار بده یا اگر D1 کلیک شد در هر صورتی Text1 رو برابر با "اول" و تکست روبه روش یعنی Text2 رو برابر با 1 قرار بده و در هر دو قسمت با تکرار کلیک روی D1 یکی به Text2 اضافه بشه

برای D2 هم تا زمانی که خانه های بالا پر نشده (یعنی Text1 و Text2) وقتی بر روی D2 کلیک شد خانه ها پر نشه و اگه پر بود با کلیک Text3 برابر با "دوم" و تکست روبه روش یعنی Text4 برابر با "1" قرار بگیره یا بدون در نظر گرفتن پر یا خالی بودن تکست های بالا یعنی Text1 و Text2 وقتی روی D2 کلیک شد Text3 برابر با "دوم" و Text4 برابر با "1" قرار بگیره و در دو صورت با کلیک مجدد بر روی D2 یکی به Text4 اضافه بشه

منظورتون رو مشخص کنید تا جواب درست بگیرین

ramsess
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 08:59 صبح
از حمایت همتون ممنون
فرق نمی کنه هر دکمه ایی که زده شد بیاد از اول تا آخر Text ها رو چک بکنه اولین ردیف از text ها که خالی بود داخل text1 , text2 بره اونجا caption دکمه قرار بگیره و با هر بار کلیک فقط در همون text که قرار گرفته ---- text2 هر بار یکی به مقدارش اضافه کنه
ممکنه کاربر اول D1 رو کلیک کنه و یا ممکنه D2 رو کلیک کنه
یعنی مهم نباشه کدوم اول کلیک بشه D1 یا D2

ramsess
پنج شنبه 13 خرداد 1389, 18:18 عصر
لطفا راهنمایی بفرماید