ali_habibi1384
دوشنبه 10 خرداد 1389, 19:43 عصر
در برنامه ای که نوشتم از ADODC استفاده کردم و از رویداد MoveComplete برنامه درست کار می کنه اما بعد از مدتی که یه برنامه رو Uninstall می کنم رویداد MoveComplete باگ پیدا می کنه و دیگه اجرا نمیشه، جالب اینجاست که اگر برنامه حذف شده رو دوباره هم برگردونیم باز هم همین خطا میاد. حالا اگه پروژه جدیدی ایجاد کنم و همون کد رو بنویسم دیگه خطا نمیده!
در نهایت وقتی ویندوز رو عوض کنم برنامه ای که قبلا خطا می داده بدون اینکه کوچکترین تغییری توش بدم دیگه مشکل نداره! شرح خطا هم اینه:
Compile Erroe:
Procedure declaration does not match description of event or procedure having same name
مشکل چطور حل میشه؟
برای حل مشکل SystemResore کردم و حتی محیط VisualStudio رو پاک کردم و حتی از رجیستری پاک کردم و دوباره نصب کردم اما باز هم فرقی نکرده!!!
در نهایت وقتی ویندوز رو عوض کنم برنامه ای که قبلا خطا می داده بدون اینکه کوچکترین تغییری توش بدم دیگه مشکل نداره! شرح خطا هم اینه:
Compile Erroe:
Procedure declaration does not match description of event or procedure having same name
مشکل چطور حل میشه؟
برای حل مشکل SystemResore کردم و حتی محیط VisualStudio رو پاک کردم و حتی از رجیستری پاک کردم و دوباره نصب کردم اما باز هم فرقی نکرده!!!