ورود

View Full Version : حرفه ای: یک باگ عجیب در VB6

ali_habibi1384
دوشنبه 10 خرداد 1389, 19:43 عصر
در برنامه ای که نوشتم از ADODC استفاده کردم و از رویداد MoveComplete برنامه درست کار می کنه اما بعد از مدتی که یه برنامه رو Uninstall می کنم رویداد MoveComplete باگ پیدا می کنه و دیگه اجرا نمیشه، جالب اینجاست که اگر برنامه حذف شده رو دوباره هم برگردونیم باز هم همین خطا میاد. حالا اگه پروژه جدیدی ایجاد کنم و همون کد رو بنویسم دیگه خطا نمیده!
در نهایت وقتی ویندوز رو عوض کنم برنامه ای که قبلا خطا می داده بدون اینکه کوچکترین تغییری توش بدم دیگه مشکل نداره! شرح خطا هم اینه:
Compile Erroe:
Procedure declaration does not match description of event or procedure having same name
مشکل چطور حل میشه؟
برای حل مشکل SystemResore کردم و حتی محیط VisualStudio رو پاک کردم و حتی از رجیستری پاک کردم و دوباره نصب کردم اما باز هم فرقی نکرده!!!

xxxxx_xxxxx
سه شنبه 11 خرداد 1389, 00:55 صبح
سلام،
بررسی کنید ببینید دو شناسه (sub ، function ، property و ...) هم نام در دو یا چند جای برنامه تعریف نکردید.
به احتمال زیاد باید توی Class Module هاتون باشه.

ali_habibi1384
سه شنبه 11 خرداد 1389, 09:42 صبح
معلومه که چنین کاری نکردم! من برنامه رو بدون هیچ تغییری فقط با تعویض ویندوز اجرا می کنم هیچ خطایی نداره!

vbhamed
سه شنبه 11 خرداد 1389, 19:29 عصر
سلام

اگر ممكنه اون تيكه از برنامه با فرم رو بزاريد

programer1389
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 10:14 صبح
کنترل adodc رو از روی فرم بردار پروژه رو ذخیره کن سیستم رو یکبار restart کن ومجدد کنترل رو به فرم اضافه کن ببین مشکل حل میشه؟

ali_habibi1384
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 11:46 صبح
سلام

اگر ممكنه اون تيكه از برنامه با فرم رو بزاريد
مشخصه این کد رو که به شما بدم روی کامپیوتر شما درست کار میکنه چون من برنامه رو با تعویض ویندوز درست می کنم ، بنابر این اجرای برنامه روی سیستم دیگه=تعویض ویندوز.