PDA

View Full Version : ارتباط سه شبکه متفارت و نیز اشتراک اینترنت بین آنها

hojjatshariffam
دوشنبه 10 خرداد 1389, 20:04 عصر
با سلام خدمت همه دوستان حرفه ای

من سه شبکه محلی کوچک دارم
قبل از همه مشخصات و تنظیمات آنها رو میگم

شبکه اول یک شبکه بی سیم هستش که آی پی های اون در رنج 192.168.101.1 تا 192.168.101.100 هستند که توسط یک اکسس پوینت با آی پی 192.168.101.30 به هم وصلند
شبکه بعدی یک شبکه سیمی با رنج آی پی 192.168.102.1 تا 192.168.102.100 می باشد که توسط یک سوئیچ به هم وصلند
شبکه سوم رو بعد از مطرح کردن مشکل اول مطرح می کنم

من روی یکی از کامپیوتر هام دو کارت شبکه دارم که یکی بی سیم و در رنج شبکه بی سیمم هست با آی پی 192.168.101.80 و کارت شبکه دوم آن به سوئیچ وصله و آی پی اون 192.168.102.80 می باشد
این کامپیوتر وسطی همه کامپیوتر های شبکه بی سیم و همه کامپیوتر های شبکه دوم رو پینگ می کنه و منطقی هم هست . ولی همه نود های شبکه بی سیم بجز این کامپیوتر وسطی هیچ کامپیوتری از شبکه دوم رو پینگ نمی کنه و کامپیوتر های شبکه سیمی نیز بجز کامپیوتر وسطی(همونی که دو کارت شبکه داره) هیچ نودی از شبکه بی سیم رو پینک نمیکنه
من می خوام همه این کامپیوتر ها هم دیگه رو بشناسن
ضمنا امکان این هم وجود ندارد که اکسس پوینت رو به سوئیچ وصل کنم و همه آی پی ها رو هم رنج کنم
این نکته رو هم یاد آوی کنم که وقتی همه آی پی های دو شبکه رو هم رنج می کنم اون کامپیوتر وسطی که دو کارت شبکه داره و هر دو کارت شبکه آی پی مشابه (هم رنج نه مثل هم) میگیرن ، یکی از شبکه ها رو کلا نمیشناسه

ولی مساله بعدی این است که : همه کامپیوتر ها به کنه ، یکی از کامپیوتر های شبکه بی سیم باز دو کارت شبکه دارد و کارت شبکه دوم آن از طریق یک اکسس پویت دیگر به توسط وی پی ان به اینترنت وصل است
اینترنت این کامپیوتر رو هر کاری می کنم به اشتراک گذاشته نمی شود ، همه پست های مرتبط با این موضوع رو خوندم و تنظیمات رو اعمال کردم ولی باز نمیشود. هیچ کامپیوتری که متصل به این شبکه بی سیم هستش ، اینترنت روش نیست
GetWay ها رو هم تنظیم کردم ، کانکشن ها رو به اشتراک گذاشتم ولی نمی شه
ضمنا می دونم که می تونم از طریق کامپیوتر های دیگه شبکه این وی پی ان رو اجرا کنم ولی با توجه به مشکلی که دقیقا مشابه سئوال اول میشه نمی تونم پینگ کنم تا به وی پی ان وصل بشه
برای راحتی بیان مساله یه شکل هم درست می کردم که بهتر بشه مشکل رو فهمید
از دوستان حفه ای ممنونم که کمکم می کنند

توضیحات تصویری :
مشکل اول :
کامپیوتر شماره یک ، کامپیوتر شماره 2 و 3 و .. و کامپیوتر شماره 4 و 5 و 6 و ... رو در شبکه بی سیم می بیند
اما مثلا کامپیوتر شماره 2 کامپیوتر شماره 4 رو نمیس بینه ولی کامپیوتر شماره یک رو می بینه
کامپیوتر شماره 4 کامپیوتر شماره 2 رو نمیس بینه ولی کامپیوتر شماره یک رو می بینه

مشکل دوم :
کامپیوتر شماره 6 هم دو کارت شبکه داره ، اولیش در رنج شبکه بی سیم و 192.168.101.90 هستش و دومی به یک آنتن (با اکسس پوینت) به اینترنت وصله و از طریق وی پی ان کانکت میشه
کارتی که به اینترنت وصله دو آی پی داره ، یکیش با اکسس پویتی که به اینترنت وصله هم رنجه و یکی دیگش هم رنج سرور اینترنتیه که بهش وصل میشه یعنی 182.20.118.173
اولا که ایترنت کامپیوتر شماره 6 به اشتراک گذاشته نمی شود
ثانیا اگه کامپیوتر شماره 4 یه جوری آی پی سرور وی پی ان رو یعنی 182.20.10.254 رو بشناسه دیگه نیازی به اشتراک اینترنت نیست ، خودش یه کانکشن دیگه از وی پی ان رو می تونه کانکت بشه

اگه توضیحات دیگه ای لازمه بفرمائید تا بگم

mnajafi
دوشنبه 10 خرداد 1389, 20:51 عصر
ین کامپیوتر وسطی همه کامپیوتر های شبکه بی سیم و همه کامپیوتر های شبکه دوم رو پینگ می کنه و منطقی هم هست . ولی همه نود های شبکه بی سیم بجز این کامپیوتر وسطی هیچ کامپیوتری از شبکه دوم رو پینگ نمی کنه و کامپیوتر های شبکه سیمی نیز بجز کامپیوتر وسطی(همونی که دو کارت شبکه داره) هیچ نودی از شبکه بی سیم رو پینک نمیکنه
من می خوام همه این کامپیوتر ها هم دیگه رو بشناسن
اين كاملا" طبيعيه چون گروه اول از رنج ipگروه دوم نيست.كامپپيوتر وسطي چون هردو رنج رو داره مي تونه اونارو ببينه.
ودر مورد مشكل دوم به نظرم خيلي پيچيده كردي شبكه ات رو راههاي زيادي براي جدا كردن شبكه وجود داره مثلvlan
مي توني يك سرور مركزي بزاري واينترنت رو بياري روي اون بعد روي دوتا شبكه توزيع كني.

hojjatshariffam
دوشنبه 10 خرداد 1389, 21:11 عصر
اين كاملا" طبيعيه چون گروه اول از رنج ipگروه دوم نيست.كامپپيوتر وسطي چون هردو رنج رو داره مي تونه اونارو ببينه.

بله ، خودم هم گفتم که منطقی هست ، من دنبال راه حلی هستم که دو شبکه توسط این کامپیوتر کاملا بهم وصل بشن(البته اگه بشه و بدون هیچ سخت افزار واسط دیگر ) یعنی این کامپیوتر وسطی عمل روتینگ رو انجام بده ، (با یه نرم افزار خاص یا کانفیگ خاص).

ودر مورد مشكل دوم به نظرم خيلي پيچيده كردي شبكه ات رو راههاي زيادي براي جدا كردن شبكه وجود داره مثلvlan
مي توني يك سرور مركزي بزاري واينترنت رو بياري روي اون بعد روي دوتا شبكه توزيع كني

متاسفانه به دلیل موقعیت جغرافیایی که این دو شبکه دارند امکانش نیست (حداقل فعلا نیست)
من می خوام با کمک دوستان حرفه ای و رنج بندی آی پی و Getway این مشکل رو حل کنم

mnajafi
دوشنبه 10 خرداد 1389, 21:59 عصر
مي توني يك سرور وي پي ان راه بندازي و كامپيوترهات رو با يك كانكشن به اون وصل كني واينترنت بگيري

hojjatshariffam
دوشنبه 10 خرداد 1389, 22:20 عصر
مي توني يك سرور وي پي ان راه بندازي و كامپيوترهات رو با يك كانكشن به اون وصل كني واينترنت بگيري
میشه در این مورد بیشتر توضیح بدین ؟
به نظرم منطقی میاد (البته اگه هنوز راهی برای کانکت شدن خود تک تک نود ها به VPN اصلی وجود نداشته باشه )

علیرضا حسن زاده
سه شنبه 11 خرداد 1389, 08:20 صبح
اگه اکانت اینترنت رو سیستم هست که هر دو شبکه به اون وصل هستن می تونی اکانت رو Share کنی اینجوری حتی با رنج IP متفاوت هم می تونی به اینترنت دسترسی داشته باشی

hojjatshariffam
سه شنبه 11 خرداد 1389, 10:42 صبح
اگه اکانت اینترنت رو سیستم هست که هر دو شبکه به اون وصل هستن می تونی اکانت رو Share کنی اینجوری حتی با رنج IP متفاوت هم می تونی به اینترنت دسترسی داشته باشی
نخیر ، اگه به شکل دقت کنید ، متوجه میشید که شبکه یکیمی به قول دوستمون mnajafi پیچیدست
وگرنه که اینقدر شبکه رو تشریح نمی کردم

hghyami
سه شنبه 11 خرداد 1389, 14:16 عصر
خوب نقشه تقریبا خوب بود، اینکه VPN نیز هست ‌یانه به نظر من نه، این کامپیوتر وسط که میگی‌ چی‌ هست،(windows XP, Server, ؟؟؟؟). چون اگر حتا server ۲۰۰۳ هم باشه میتونی‌ اینترنت شرینگ رو انجام بعدی و در ضمن نتورک سوم رو هم بیاریش تو داستان، حالا یک سوال و اینکه چرا اینهمه network? (به من چه) :) . بحث پینگ نکردن رو درست متوجه نشدم، سوال دیگه اینکه مسئولیت پخش اینترنت اینجا با کی‌ هست؟

hojjatshariffam
سه شنبه 11 خرداد 1389, 14:21 عصر
با ویندوز ایکس پی میشه؟ نرم افزار خاصی لازم داره؟
یا باید ویندوز سرور نصب کنم؟
راه دیگه ای به نظرتون نمی رسه؟

hghyami
سه شنبه 11 خرداد 1389, 14:37 عصر
با xp خودش نه ولی‌ میگم چرا VPN, شما Server بذار و از طریق اون اینکارو بکن و مشکلی‌ هم پیش نمیاد، اگر نه میتونی‌ از مثل vyatta استفاده کنی‌ که مجانی‌ هم هست.

hojjatshariffam
سه شنبه 11 خرداد 1389, 15:33 عصر
با xp خودش نه ولی‌ میگم چرا VPN, شما Server بذار و از طریق اون اینکارو بکن و مشکلی‌ هم پیش نمیاد، اگر نه میتونی‌ از مثل vyatta استفاده کنی‌ که مجانی‌ هم هست.
این vyatta خودش نرم افزار شیر کردن اینترنته یا چیه؟
ویندوز سرور مگه چه مزییتی برا این کار(لزوما برای این کار و مشکل من وگر نه که ویندوز سرور معلومه که برای این جور کاراست ) نسبت به XP داره؟
برای مشکل اول کسی راه حلی نداره که هر دو شبکه بتونن همدیگه رو کامل ببینن؟

hghyami
سه شنبه 11 خرداد 1389, 16:00 عصر
این vyatta خودش نرم افزار شیر کردن اینترنته یا چیه؟
ویندوز سرور مگه چه مزییتی برا این کار(لزوما برای این کار و مشکل من وگر نه که ویندوز سرور معلومه که برای این جور کاراست ) نسبت به XP داره؟
برای مشکل اول کسی راه حلی نداره که هر دو شبکه بتونن همدیگه رو کامل ببینن؟

این نرم افزار که میگم کارش همه چیز هست و در ضمن routing هم انجام میده. کار internet رو هم انجام میده و کلی‌ چیز دیگه، این software در حل حاضر با یک سری از محصولات cisco داره کل کل میکنه.

در مورد سرور هم مثلم هست که شما امکانات بیشتر داری و غیره. مشکل اول هم شما داری تو تا نتورک رو به هم وصل میکنی‌، اینا باید باهم صحبت کنند وگرنه شما نمیتونی‌ همین جوری به هم وصلشون کنی‌ و بگی‌ که چرا کار نمیکنند

علیرضا حسن زاده
سه شنبه 11 خرداد 1389, 17:38 عصر
با ISA هم می تونی مشکل رو حل کنی ولی شبکت پیچیده تر میشه اما امکانات زیادی برای مدیریت شبکه بدست میاری
یه سوال واسم پیش اومد (البته ببخشید که اینقدر بیسوادم) چرا با شیر کردن اینترنت مشکلتون حل نمیشه؟

hojjatshariffam
سه شنبه 11 خرداد 1389, 18:27 عصر
با ISA هم می تونی مشکل رو حل کنی ولی شبکت پیچیده تر میشه اما امکانات زیادی برای مدیریت شبکه بدست میاری
یه سوال واسم پیش اومد (البته ببخشید که اینقدر بیسوادم) چرا با شیر کردن اینترنت مشکلتون حل نمیشه؟
خواهس می کنم ، شکسته نفسی نفرمائید ، شما ها استاد مایید

1- واسه اینکه شیر نمیشه ، قبلا رو همین شبکه (فقط قسمت وایرلس رو در نظر بگیرید)و رو ی همون کامپیوتری که به اینترنت وصله با مودم میشد اینترنت رو شیر کرد ولی الان چون یک کارت شبکه دیگه هم در میان هست واسه وصل به اینترنت از طریق وایرلس (به علاوه می پی ان) نمی دونم چرا دیگه وصل نمیشن
2- شبکه با سیم کلا اون کامپیوتری رو که به اینترنت وصله رو نمیشناسه (همون مشکل اول که طبق شکل توضیح دادم) واسه همین اصلا پینگ هم نمی کنه چه برسه به اینترنت

hojjatshariffam
سه شنبه 11 خرداد 1389, 19:54 عصر
این نرم افزار که میگم کارش همه چیز هست و در ضمن routing هم انجام میده. کار internet رو هم انجام میده و کلی‌ چیز دیگه، این software در حل حاضر با یک سری از محصولات cisco داره کل کل میکنه.

در مورد سرور هم مثلم هست که شما امکانات بیشتر داری و غیره. مشکل اول هم شما داری تو تا نتورک رو به هم وصل میکنی‌، اینا باید باهم صحبت کنند وگرنه شما نمیتونی‌ همین جوری به هم وصلشون کنی‌ و بگی‌ که چرا کار نمیکنند
الان دارم Vyatta رو داونلود می کنم ، اگه میشه تو راه اندازیش راهنمائیم کنید
ممنون میشم

ولی همچنان برای حل مشکل توسط کانفیگ خود شبکه مصرر هستم
لطفا با توجه به شکل روش فکر کنید

mnajafi
سه شنبه 11 خرداد 1389, 20:23 عصر
vpn يه مقداري شبكه رو پيچيده مي كنه اين درست ولي مديريت اون راحتتره.اگه خاطرتون باشه من گفتم روشهاي زيادي براي اينكارهست.حالا اين روش مي تونه استفاده از يك نرم افزاري مثل vyatta يا ميكروتيك ويا غيره باشه.اما اون چيزي كه مهم هست ايشون حتما" يه روتينگ اين وسط لازم دارن بدليل جدا سازي شبكه هاشون.همون كانفيگي كه خودشون اصرار دارن.اگر اين نرم افزار قابليت اين رو داشته باشه كه چند رنج ip مختلف رو روتينگ كنه چه بهتر من اينرو توي ميكروتيك ديدم كه انواع مختلف شبكه رو با IP هاي متفاوت مديريت شده.

hojjatshariffam
سه شنبه 11 خرداد 1389, 20:52 عصر
بچه یه سئوال
یکی از بچه ها در یکی از فروم ها گفته بود که برای اینکه پکت ها رو تریس کنیم می تونیم از دستور زیر استفاده کنیم

Tracert -d 192.9.9.3

من این کارو کردم
حدودا 26 تا سرور رو رد می کنه و به خودش می رسه
این یعنی اینکه اینترنتم شیر شده ولی چرا بروزر هام جواب نمی دن؟
پینگ هم واسه سرور یاهو جواب نمیده

ping www.yahoo.com
:request time out

به نظرتون مشکل کجاست؟

علیرضا حسن زاده
سه شنبه 11 خرداد 1389, 21:10 عصر
خوب اگه اینجوری باشه که Tracert جواب میده مشکل تو DNS هایی هست که تعریف کردین برای کلاینتها، یعنی اگه شما IP یه سایت رو Ping کنید باید جواب بده البته آدرسی که شما با اون Tracert رو انجام دادین فکر نمی کنم آدرس اینترنت باشه و مال شبکه خودتونه شما اگه با دستور Tracert 4.2.2.4 گرفتین اونوقت می تونین بگین که به اینترنت وصل هستین (4.2.2.4 فکر کنم DNS سرور google باشه)
شما بهترین کاری که می تونین انجام بدین و درعین حال راحت ترین:(در صورتی که یکی از NIC هاتون به اینترنت وصل باشه)
کانکشن مربوط به اون NIC رو در Network Connections انتخاب کنید ببینید اگه علامت Share بودن رو داشت (یه دست زیر آیکون کانکشن) که مطمئنا نیست باید اون رو به حالت Share در بیارید انشاءالله مشکلتون حل میشه بعد از اون کار هم تو یکی از کلاینت ها اگه IPشو دستی وارد کردین DNS و IP رو به صورت اتوماتیک دربیارین و اتصال به اینترنت رو با Tracert 4.2.2.4 تست کنین اگه درست جواب داد اونوقت میتونید IP رو به صورت دستی برگردونید و Gateway و DNS رو با مقادیر مناسب ست کنید.

hojjatshariffam
سه شنبه 11 خرداد 1389, 21:42 عصر
خوب اگه اینجوری باشه که Tracert جواب میده مشکل تو DNS هایی هست که تعریف کردین برای کلاینتها، یعنی اگه شما IP یه سایت رو Ping کنید باید جواب بده البته آدرسی که شما با اون Tracert رو انجام دادین فکر نمی کنم آدرس اینترنت باشه و مال شبکه خودتونه شما اگه با دستور Tracert 4.2.2.4 گرفتین اونوقت می تونین بگین که به اینترنت وصل هستین (4.2.2.4 فکر کنم DNS سرور google باشه)
شما بهترین کاری که می تونین انجام بدین و درعین حال راحت ترین:(در صورتی که یکی از NIC هاتون به اینترنت وصل باشه)
کانکشن مربوط به اون NIC رو در Network Connections انتخاب کنید ببینید اگه علامت Share بودن رو داشت (یه دست زیر آیکون کانکشن) که مطمئنا نیست باید اون رو به حالت Share در بیارید انشاءالله مشکلتون حل میشه بعد از اون کار هم تو یکی از کلاینت ها اگه IPشو دستی وارد کردین DNS و IP رو به صورت اتوماتیک دربیارین و اتصال به اینترنت رو با Tracert 4.2.2.4 تست کنین اگه درست جواب داد اونوقت میتونید IP رو به صورت دستی برگردونید و Gateway و DNS رو با مقادیر مناسب ست کنید.
این نتیجه تریس هستش

Tracing route to 192.9.9.3 over a maximum of 30 h

1 * * * Request timed out
2 10 ms 6 ms 8 ms 182.20.10.254
3 8 ms 7 ms 9 ms 217.219.143.170
4 7 ms 7 ms 8 ms 217.219.143.161
5 422 ms 584 ms 743 ms 217.219.128.253
6 618 ms 483 ms 474 ms 217.219.128.115
7 362 ms 285 ms 178 ms 217.218.232.250
8 497 ms 644 ms 603 ms 217.218.158.42
9 851 ms 807 ms 793 ms 195.146.33.30
10 918 ms 931 ms 847 ms 217.218.155.34
11 848 ms 819 ms 902 ms 217.218.155.202
12 1036 ms 1061 ms 970 ms 213.248.92.137
13 948 ms 1013 ms 641 ms 80.91.248.94
14 831 ms 707 ms 556 ms 80.91.251.209
15 606 ms 651 ms 1042 ms 213.248.103.234
16 1068 ms 1024 ms 1017 ms 4.68.17.254
17 1284 ms 1037 ms 1109 ms 4.69.134.189
18 1135 ms 1063 ms 963 ms 4.69.132.94
19 1121 ms 1191 ms 959 ms 4.69.134.66
20 1094 ms 1031 ms 1126 ms 4.69.134.113
21 1170 ms 1182 ms 1011 ms 4.69.135.185
22 961 ms 821 ms 950 ms 4.69.134.242
23 989 ms 1020 ms 1238 ms 4.68.18.3
24 * * * Request timed out.
25 1275 ms 1187 ms 1102 ms 192.18.44.18
26 1159 ms 1112 ms 1080 ms 192.9.9.3

Trace complete.

قبلا شماره یک رو هم می رفت ولی این بار شماره یک و هم request time out داد

علیرضا حسن زاده
سه شنبه 11 خرداد 1389, 23:16 عصر
خوب این Trace رو از رو کلاینت گرفتی؟
Ping رو با ادرس IP هم انجام بده اگه با IP جواب گرفتی انوقت مشکل از تعریف DNS هست. کار هایی رو که گفتم انجام دادین نتیجه نداد؟

hojjatshariffam
سه شنبه 11 خرداد 1389, 23:39 عصر
خوب این Trace رو از رو کلاینت گرفتی؟
Ping رو با ادرس IP هم انجام بده اگه با IP جواب گرفتی انوقت مشکل از تعریف DNS هست.
بله از روی کلاینت گرفتم
از روی کامپیوتری که به اینترنت وصله کلش رو جواب میده ولی همونطور که می بینینید از روی کلاینت خط اول رو Request Time Out میده
برای خودم هم جالبه که وقتی که خط اول نمیشه رد بشه چطور بقیه آی پی ها رو بدست میاره و به درخواست پاسخ داده میشه؟

کار هایی رو که گفتم انجام دادین نتیجه نداد؟

همه تنظیمات مانند شکل زیر است و تریس رو از روی کامپیوتر 4 گرفتم و کامپیوتری که به اینترنت وصله ، شماره 6 هست

hojjatshariffam
سه شنبه 11 خرداد 1389, 23:44 عصر
Ping رو با ادرس IP هم انجام بده اگه با IP جواب گرفتی انوقت مشکل از تعریف DNS هست.

پینگ با آدرس 4.2.2.4 جواب میده ولی بروزر ها به اینترنت وصل نمیشه

hojjatshariffam
سه شنبه 11 خرداد 1389, 23:58 عصر
الان من بدون هیچ (توجه کنید هیچ تغییری) از روی همه کلاینت ها به اینترنت وصل شدم
نمی دونم مشکل کجاست

mnajafi
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 07:58 صبح
gateway كلاينت هات چيه؟

علیرضا حسن زاده
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 09:16 صبح
الان من بدون هیچ (توجه کنید هیچ تغییری) از روی همه کلاینت ها به اینترنت وصل شدم
نمی دونم مشکل کجاست
خوب معلومه نباید هم مشکلی داشته باشین اینکه مشکل داشتین اونم بعد از Trace عجیبه؟:گیج:

hojjatshariffam
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 11:37 صبح
gateway كلاينت هات چيه؟

GetWay : 192.168.101.90
همون آی پی کارت شبکه کامپیوتری که به اینترنت وصله(کارت شبکه ای که به خود شبکه وصله نه به اینترنت)
Dns :4.2.2.4
A Dns:192.9.9.3

hojjatshariffam
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 13:38 عصر

میشه دقیقا بگین که باید از چه نسخه ای استفاده شود؟
من از خود سایت Vyatta نسخه VC6.0 - ISO CD Image April 20, 2010, 158 MB رو داونلود کردم
یک فایل Iso بود ولی بعد از داونلود دیدم که تحت لینوکسه
لینک خاصصی برای داونلودش ندارید؟

hghyami
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 13:42 عصر
شما نیز به چیزی نداری، iso رو burn کن رو cd و بعدش کامپیوتر رو باهاش بوت کن، هم میتونی‌ لایو استفاده کنی‌ یعنی‌ به این صورت که روتر از رو سی‌دی ران میشه و settings هم تو vram یا اینکه اگر دستگاه به درد نخور داری که روش ۲ تا کارت شبکه داری که اینستال کن رو سیستم. هر وقت خواستی‌ بگو با هم اینجا بهت آموزش میدم، امروز وقت خالی‌ زیاد دارم

hojjatshariffam
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 18:06 عصر
خب پس سیستم باید همیشه واسه اون کار کنار گذاشته بشه
اینطوری که خودمون یه روتر بگیریم بهتره
یعنی عملا سیستم بجز روتینگ کار دیگه ای نباید بکنه؟
من میخوام به چیزی دس نزنم ، یه کانفیگ خاص یا یه نرم افزار بتونه همونجوری که سیستم کار طبیعیشو انجام میده (اجرای دیگر برنامه های ویندوز و برنامه های دیتابیسی خودم) کار روتینگ رو هم انجام بده
ولی راستش الان دیگه بیشتر خود این کار برام جالب شده
فایل رو رایت می کنم و باهاش بوت می کنم
اگه اشتباهی متوجه شدم ، لطفا اصلاح بفرمائید

hghyami
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 18:08 عصر
dorost hast boro jolo

hojjatshariffam
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 18:10 عصر
. هر وقت خواستی‌ بگو با هم اینجا بهت آموزش میدم، امروز وقت خالی‌ زیاد دارم
خیلی از لطفتون ممنون دوست من ، ممنون می شم
فقط اگه قراره این زحمت رو بکشین ، لطفا یه جورایی کلی و عمومی توضیح بدین که بغیر از من ، اگه دوستان دیگه ای هم خواستند بعدا از این تاپیک به عنوان راهنما در این موارد استفاده کنند
بازم متشکرم

naserrezaee
شنبه 15 خرداد 1389, 10:46 صبح
در مورد مشکل اول باید خدمتتون عرض کنم اتصال چند شبکه مجزا به یکدیگر به وسیله روتر صورت می گیرد حالا اگر شما نمی خواهید برای خرید روتر هزینه کنید می توانید از نرم افزار winroute و یا خود ویندوز سرور استفاده کنید . نرم افزار معرفی شده که نیازی به توضیح ندارد اما در ویندوز سرور 2003 میتوانید با فعال کردن lanrouting در قسمت routing and remote access این کار را انجام دهید .
اگر نیازی به توضیحات بیشتر داشتید بفرمائید تا مسئله را بازتر کنم.

ffaariidd
پنج شنبه 23 تیر 1390, 10:30 صبح
سلام دوست عزیز.

بهترین راه برای شما اینه که اینترنت رو روی شبکه وایرلس به اشتراک بزاری که بهترین راه اینه اون کامپیوتر مشترک اینترنت داشته باشه و اون رو شایر کنه تا هر دو شبکه داشته باشن. و یا اینکه یکی دیگه داشته باشه اینترنت رو و به اشتراک بزاره.

سیستم مشترک رو که دوتاکارت شبکه داره به صورت سورو در نظر بگیری و یک سرور وی پی ان در بیاری و با کامپیوتر های دیگه بهش وی پی ان بزنی و بیای جزء شبکش.

البته راهنمایی دوست عزیزمون هم روش خیلی خوبیه منظورم ناصر رضایی بود.

esmit61
یک شنبه 26 تیر 1390, 01:58 صبح
شما توی نتورک کانکشن کامپیوتر وسطی هر دوتا کانکشن بی سیم و با سیم رو انتخاب کن و یک Bridge بساز. به همین راحتی مشکل اولت حل میشه. مشکل دوم هم که فکر کنم دوستان توضیح دادن
شرمنده من نتونستم کل متن بچه ها رو بخونم