View Full Version : بزرگ ترین هدف زندگیتون چیه؟؟ بهش رسیدید؟؟
REZAsys
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 10:40 صبح
سلام
بزرگ ترین هدف زندگیتون چیه؟؟ بهش رسیدید؟؟
morrning
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 10:53 صبح
کارمند گوگل یا ماکروسافت بشم.
ناا مید نیستم و یه روز به آرزو و هدفم میرسم.ولی فعلا توی این (کشور عزیزم) کد مینویسم
1485159
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 10:59 صبح
سلام
بزرگ ترین هدف زندگیتون چیه؟؟ بهش رسیدید؟؟
باز کردن یه قصابی بزرگ کنار درِب شرکت گوگل. آخه قراره هم تو گوگل:لبخند:(آرزو بر جوانان عیب نیست) کار کنم و هم قصابی کنم:قهقهه::قهقهه::لبخند:
morrning
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 11:02 صبح
باز کردن یه قصابی بزرگ کنار درِب شرکت گوگل. آخه قراره هم تو گوگل:لبخند:(آرزو بر جوانان عیب نیست) کار کنم و هم قصابی کنم:قهقهه::قهقهه::لبخند:
قصابی خوبه من ولی اگه شد من میخوام کنار شرکت ماکروسافت فلافل بفروشم. اگه بزارن یه هفته ای همشون رو معتاد این انرژی گرد میکنم.خدا رو چه دیدی شاید آقای بیل گیتس هم مشتری شد
x.xoma
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 11:32 صبح
شاید آقای بیل گیتس هم مشتری شد
خوبه ولی بالا غیرتا ایرانی بازی در نیاری حالا که پولداره بهش بندازیا.
LORD AELX
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 11:37 صبح
اول این که با شرکت خودم جای مایکروسافت و بیل گیتس رو بگیرم :لبخند: و ثانیا اینکه این رفیقمون (Andy) اجازه بده تو گروهش (Black Veil Brides) گیتار بزنم!! آقا اصلا میگم این کامپیوتر رو بگذارم کنار برم یه Band بزنم یا تو همین BVB بخونم؟! :قهقهه: به خدا اینقدر از این کار خوشم میاد که حد نداره... من اصلا تو فاز کامپیوتر نبودم، از وقتی اومدم ایران گرفتارش شدم!! :لبخند: کسی مرکز ترک کامپیوتر نمیشناسه؟؟!! :لبخند: :بامزه:
x.xoma
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 11:41 صبح
کسی مرکز ترک کامپیوتر نمیشناسه؟؟!! :لبخند: :بامزه:
چرا برو دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر درس بخون بقیه شو بسپار به اونا ...
Netsky
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 12:31 عصر
منم میخام رئیس شرک مایکروسافت یا اینتل بشم .
تا چند ماه دیگه مراسم معارفه من داخل ساختمان شماره 3 شرکت های مایکروسافت یا اینتل برگزار خواهد شد . :لبخند:
از بین رفقا هم به چندتا مشاور احتیاج دارم .
ricky22
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 12:36 عصر
تا چند ماه دیگه مراسم معارفه من داخل ساختمان شماره 3 شرکت های مایکروسافت یا اینتل برگزار خواهد شد . :لبخند:
رو من حساب کن:چشمک:
من هدفم اینه که خوشبخت بشم در زندگیم :)
lord alex تو دوره ی بعدی next persian star شرکت کن
REZAsys
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 12:41 عصر
شما ها هم که همتون آرزوی رسیدن به اینتل و ماکروسافت دارید.....:قهقهه:
از فردا همتون استخدامید.......:لبخند:
کسی هدف خاصی نداره؟
LORD AELX
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 12:59 عصر
من جدی گفتم، حالا ببین یه روز جای بیلی میشینم یا نه... :لبخندساده:
lord alex تو دوره ی بعدی next persian star شرکت کن
این دیگه چیه؟؟
شما ها هم که همتون آرزوی رسیدن به اینتل و ماکروسافت دارید.....:قهقهه:
از فردا همتون استخدامید.......:لبخند:
کسی هدف خاصی نداره؟
منظورت از هدف خاص دقیقا چیه؟
ricky22
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 13:19 عصر
من جدی گفتم، حالا ببین یه روز جای بیلی میشینم یا نه... :لبخندساده:
اگه الان می خوای جای بیلی بشینی باید بری کارهای خیر خواهی و اینا انجام بدی
این دیگه چیه؟؟
http://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=navclient&gfns=1&q=next+persian+star
morrning
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 13:20 عصر
توی ایران مگه کسی هدف داره؟:متعجب:
r00tkit
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 13:20 عصر
ارزو می کنم به جایی برسم که همتون ارزو کنید به جای من بودید:شیطان: (البته به امید خدا همتون به جایی که دوست دارید برسید )
ricky22
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 13:30 عصر
بله چرا نداره؟:متفکر:
mf_007
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 13:32 عصر
پولدار شدن
Netsky
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 13:35 عصر
من جدی گفتم، حالا ببین یه روز جای بیلی میشینم یا نه...
رفیق بنده که جسارت نکردم و بگم که شما رو شوخی گفتید . انشالله به قله های مرتفع موفقیت برسید . ما رو هم از یاد نبرید .
البته منم جدی گفتم . شاید یه خورده غیر ممکن به نظر برسه ولی شدنیه .
رو من حساب کن
شاهین جون جیگر طلا ، شما به عنوان مشاور اول من و دست راست بنده برگزیده شدید . :لبخند:
morrning
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 13:38 عصر
اون قضیه فلافل فروشی دم در شرکت ماکروسافت حتمیه ! اون وقت وقت به من میگین چی؟
فلافل فروشی که برنامه نویس شد یا برنامه نویسی که فلافل فروش شد
LORD AELX
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 13:40 عصر
رفیق بنده که جسارت نکردم و بگم که شما رو شوخی گفتید . انشالله به قله های مرتفع موفقیت برسید . ما رو هم از یاد نبرید .
البته منم جدی گفتم . شاید یه خورده غیر ممکن به نظر برسه ولی شدنیه .
بالاخره شوخی بود یا جدی؟؟!! :لبخند: منم ناراحت نشدم که عذر و بهونه میاری!! :چشمک:
Netsky
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 13:56 عصر
بالاخره شوخی بود یا جدی
LORD AELX جون ، اگه منظورت جمه آخر من بود ، در مورد هدف خودم گفتم . عرض کردم در رسیدن به هدف خودم جدی هستم .
راستی اگه میشه اسم واقعیت رو بگو . نوشتن یوزرنیمت یه خورده دهن سرویسی داره . هی باید آلت و شیفت بزنیم .
چاکرتیم ......
LORD AELX
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 14:00 عصر
LORD AELX جون ، اگه منظورت جمه آخر من بود ، در مورد هدف خودم گفتم . عرض کردم در رسیدن به هدف خودم جدی هستم .
راستی اگه میشه اسم واقعیت رو بگو . نوشتن یوزرنیمت یه خورده دهن سرویسی داره . هی باید آلت و شیفت بزنیم .
چاکرتیم ......
Alex :بوس: :قلب:
Netsky
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 14:03 عصر
Alex
چاکرتیم ........
منم علیرضا هستم . بچه ها علی ویروس هم بهم میگن .
morrning
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 14:10 عصر
چاکرتیم ........
منم علیرضا هستم . بچه ها علی ویروس هم بهم میگن .
به به جمع خودمونی منم بابک
راستی علیرضا لطف کن وبلاگ منو به ادرس morrning.sepehrblog.ir
لینک کن.
shirin_sh1024
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 14:27 عصر
آرزوم اینه که میتونستم برم یکی از دانشگاه های خوب آمریکا یا اروپا فوق و دکترای کامپیوتر بخونم و برگردم ایران . در آینده ام یه شرکت نرم افزاری داشته باشم
من که نرسیدم خیلی هم امیدی نیست که بهش برسم فعلا با شرایط موجود کنار امدم چون حوصله کنکور و استرس و یه سال زندانی کردن خودم رو ندارم بیخیال ادامه تحصیل شدم و هدفم رو گذاشتم رو برنامه نویسی میخوام یه برنامه نوسی حرفه ای بشم و در آینده یه شرکت کوچولو بزنم. به این هدفم هم هنوز نرسیدم ولی شک ندارم که بالاخره به این یکی میرسم:لبخندساده:
morrning
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 14:52 عصر
آرزوم اینه که میتونستم برم یکی از دانشگاه های خوب آمریکا یا اروپا فوق و دکترای کامپیوتر بخونم و برگردم ایران . در آینده ام یه شرکت نرم افزاری داشته باشم
من که نرسیدم خیلی هم امیدی نیست که بهش برسم فعلا با شرایط موجود کنار امدم چون حوصله کنکور و استرس و یه سال زندانی کردن خودم رو ندارم بیخیال ادامه تحصیل شدم و هدفم رو گذاشتم رو برنامه نویسی میخوام یه برنامه نوسی حرفه ای بشم و در آینده یه شرکت کوچولو بزنم. به این هدفم هم هنوز نرسیدم ولی شک ندارم که بالاخره به این یکی میرسم:لبخندساده:
منم مثل شما فکر میکنم ولی من هنوز امید دارم و قضیه کنکور هم از سرمون گذشته.خدا رو چه دیدین
Hossein Bazyan
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 14:57 عصر
سلام
موضوع پست آدم رو وسوسه میکنه که ناگفته ها رو بنویسه . اما من باز هم باهاش دست و پنجه نرم میکنم تا نگم.
اما من تقریبا به همه آرزوها و اهدافم به غیر از یکی رسیده ام که اون آخریه خیلی بزرگه و ممکنه بهش نرسم اما سخت در تلاش رسیدن بهش هستم
LORD AELX
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 15:07 عصر
به هر هدفی که میخوای برسی، باید از یکجا شروع کنی... ولی با این توصیفی که ارایه دادید، به جای استارت کردن، دارید هدفتون رو نابود می کنید.... رویا پردازی کنید و از همین الآن رفتن به سوی اون رو شروع کنید... تصمیم تون رو بگیرید و عمل کنید... من مطمئنم با این انگیزه به زودی به رویاهاتون جامه عمل می پوشانید... :چشمک:
shirin_sh1024
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 15:20 عصر
به هر هدفی که میخوای برسی، باید از یکجا شروع کنی... ولی با این توصیفی که ارایه دادید، به جای استارت کردن، دارید هدفتون رو نابود می کنید.... رویا پردازی کنید و از همین الآن رفتن به سوی اون رو شروع کنید... تصمیم تون رو بگیرید و عمل کنید... من مطمئنم با این انگیزه به زودی به رویاهاتون جامه عمل می پوشانید... :چشمک:
خب تا جایی که هدف کاملا تحت اختیار باشه درسته ولی متاسفانه گاهی شرایط باعث میشه که نشه حتی واسه رسیدن بهش تلاش کرد من به خاطر شرایط اقتصادی ، همین طورم شرایط خانوادگی نمیتونم از ایران برم به همین دلیل با توجه به شرایطی که هست یه هدف در دسترس تر واسه خودم تعیین کردم و واسش تلاش میکنم .
اگه یه روز شرایطش باشه حتما واسه رسیدن به اون هم تلاش میکنم:چشمک:
REZAsys
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 15:58 عصر
سلام
خوب هر هدفی میتونه به واقعیت برسه اگر وسطش جا نزنید.....:چشمک:
Armin060
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 16:14 عصر
هه، میگم Rezasys جون، جومونگ دیدی رفتی تو کار هدف والا این چیز میزا :لبخند:
REZAsys
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 17:03 عصر
هه، میگم Rezasys جون، جومونگ دیدی رفتی تو کار هدف والا این چیز میزا :لبخند:
آرمین جون مسخره کردن نداره.......
مگه نمیبینی یه روزه30 تا پست زده شد.....یعنی چی یعنی همه هدفی تو زندگی شون دارن و برای رسیدن به اون حاضرن هر سختی ای رو بکشن....:چشمک:
فقط که نباید جومونگ هدف داشته باشه....:لبخند:
هدف کلا مال انسانه...................................... .........
LORD AELX
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 18:28 عصر
خب تا جایی که هدف کاملا تحت اختیار باشه درسته ولی متاسفانه گاهی شرایط باعث میشه که نشه حتی واسه رسیدن بهش تلاش کرد من به خاطر شرایط اقتصادی ، همین طورم شرایط خانوادگی نمیتونم از ایران برم به همین دلیل با توجه به شرایطی که هست یه هدف در دسترس تر واسه خودم تعیین کردم و واسش تلاش میکنم .
اگه یه روز شرایطش باشه حتما واسه رسیدن به اون هم تلاش میکنم:چشمک:
تو خودت باید مشکلات رو از سر راهت برداری، اونا خود بخود محو نمی شوند :لبخندساده: مشکلات اقتصادی و خانوادگی نمیتونه مانع رسیدن انسان به اهدافش بشه... من مهاجرینی رو می ششناسم که با شرایط اقتصادی خیلی بد به آمریکا آمده اند...
تو به هر چه بخوای می رسی :بوس: :قلب:
alireza_s_84
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 19:36 عصر
موضوع پست آدم رو وسوسه میکنه که ناگفته ها رو بنویسه . اما من باز هم باهاش دست و پنجه نرم میکنم تا نگم.
اما من تقریبا به همه آرزوها و اهدافم به غیر از یکی رسیده ام که اون آخریه خیلی بزرگه و ممکنه بهش نرسم اما سخت در تلاش رسیدن بهش هستم
آقا منم با تو هم هدفم میتونم حدس بزنم هدفت چیه!!!
اگه یه روز شرایطش باشه حتما واسه رسیدن به اون هم تلاش میکنم
موافقم جاییکه آب نیست خودتو تشنه نکن
و خودت باید مشکلات رو از سر راهت برداری، اونا خود بخود محو نمی شوند مشکلات اقتصادی و خانوادگی نمیتونه مانع رسیدن انسان به اهدافش بشه... من مهاجرینی رو می ششناسم که با شرایط اقتصادی خیلی بد به آمریکا آمده اند...
موافقم من نه پدر بالا سرم بود و نه مادر ولی از خیلی از پدر مادر داراش موفقترم اما خیلی هم سختی کشیدم ولی الان در سن 24 سالگی اون چیزهایی رو دارم که یک کارمند سر 45 سالگی میزاره.
هدف چیز خوبیه به شرطی که دست یافتنی باشه. گاهی اوقات توانستن با نشدن اشتباه گرفته
میشه مثلا بخوای کره زمین رو بدون کوچیک شدن درون یک تخم مرغ بدون بزرگ شدن جا بدی(:کف::متفکر:)
خب طبیعیه که این کار شدنی نیست و از عهده کسی برنمیاد(حتی خدا) چون نشدنیه و جمع دو تضاده ولی گاهی اوقات یک هدفی سخته ولی شدنیه اون بحثش کاملا جداست. بیشتر افراد فکر میکنن اولین چیزی که مشکل رو حل میکنه پول هست ولی من میتونم راحت ثابت کنم اولین چیز برای موفقیت اعتماد به نفسه و بعد کار انداختن چیزی به اسم مغز. اگر نذاری آک بمونه و قشنگ ازش کار بکشی هیچی نشد نداره.
بعضی اهداف قابل گفتن نیستند و یا جای گفتنش اینجا نیست ولی هرکسی برای خودش هدفی داره و از دیدگاه خودش اون هدف خوب و پسندیده ست (اگه نگید جومونگ نگاه میکنی میشه اسمش رو گذاشت هدف والا)
امیدوارم همه ی بر و بچه های سایت به اهداف بزرگشون برسن.:تشویق::تشویق::تشویق:
Netsky
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 19:47 عصر
خب طبیعیه که این کار شدنی نیست و از عهده کسی برنمیاد(حتی خدا) چون نشدنیه
البته رفیق اینو هم بدون که خدا قدرت مطلقه و هر کاری که بخاد ، میتونه بکنه . همونجوری که این هستی رو به وجود آورده این کار رو هم میتونه بکنه . فکر میکنی واسه خدا کاری داره ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
اراده کنه کل هستی رو میپیچونه به هم .
هو القادر ..........
Hossein Bazyan
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 19:54 عصر
آقا منم با تو هم هدفم میتونم حدس بزنم هدفت چیه!!!
سلام
اگه بتونی بگی یه جایزه عالی پیش من داری :گیج:
rezamoini
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 21:02 عصر
من دارم IT می خونم
می خواهم تو این زمینه یه غول بشم و برم استرالیا
ولی شدنش نیازمند رفتن به دوره های زیادیه
که با درخواست خانواده مبنی بر ازدواج یکم نشدنی میشه:ناراحت:
اینشا ا... بقیه موفق باشن:تشویق::تشویق:
alireza_s_84
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 21:09 عصر
البته رفیق اینو هم بدون که خدا قدرت مطلقه و هر کاری که بخاد ، میتونه بکنه . همونجوری که این هستی رو به وجود آورده این کار رو هم میتونه بکنه . فکر میکنی واسه خدا کاری داره ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
اراده کنه کل هستی رو میپیچونه به هم .
هو القادر ..........
عزیز دلم من برات یه مثال از جمع نقیضین(یعنی یک چیزی همزمان دو خصوصیت متضاد هم داشته باشه) زدم این یک بحث فلسفه ی گفتم که یه نشد داریم یه نتونستن. بله خدا بر هر چیزی قادره ولی آیا چیزی میتونی هم بزرگ باشه هم کوچیک؟؟؟
با همین برهان جمع نقیضین هست که اثبات میشه چرا خدا نباید شریک داشته باشه و یا فرزندی ، چون اینها با ذات قائم به نفس بودن خدا در تضاده.(اینها یه خرده پیچیده ست جاش توی وب سایت برنامه نویسی نیست بیشتر توضیح بدم)
پس مثل اینکه بگی یک دایره با شعاع 100 کیلومتر رو میتونی توی یک دایره با شعاع 1 سانتی متر جا بدی (چون خدا قادره پس باید بتونه) ولی این امکان نداره و در هیچ عقل و منطقی نمیگنجه.
منظورم رو شما درست متوجه نشدی رفیق:چشمک:
Armin060
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 21:41 عصر
عزیز دلم من برات یه مثال از جمع نقیضین(یعنی یک چیزی همزمان دو خصوصیت متضاد هم داشته باشه) زدم این یک بحث فلسفه ی گفتم که یه نشد داریم یه نتونستن. بله خدا بر هر چیزی قادره ولی آیا چیزی میتونی هم بزرگ باشه هم کوچیک؟؟؟
با همین برهان جمع نقیضین هست که اثبات میشه چرا خدا نباید شریک داشته باشه و یا فرزندی ، چون اینها با ذات قائم به نفس بودن خدا در تضاده.(اینها یه خرده پیچیده ست جاش توی وب سایت برنامه نویسی نیست بیشتر توضیح بدم)
پس مثل اینکه بگی یک دایره با شعاع 100 کیلومتر رو میتونی توی یک دایره با شعاع 1 سانتی متر جا بدی (چون خدا قادره پس باید بتونه) ولی این امکان نداره و در هیچ عقل و منطقی نمیگنجه.
منظورم رو شما درست متوجه نشدی رفیق
آقا رو باش. چهار سال دیگه یه کیف واست درست می کنن، بیا کره زمین که کوچیکه، راه شیری رو بریز توش :لبخندساده:
فک کردی الان همه چی رو میدونی که میگی نمیشه. ( به ملت 500 سال پیش می گفتی بیا، من واست از آب روشنایی درست می کنم، میگفت نمیشه که، نشدنیه. الان آب که هیچی بیا با دوچرخه رکاب بزن نور تولید میشه :لبخند: )
بگذریم.....
آرمین جون مسخره کردن نداره.......
مگه نمیبینی یه روزه30 تا پست زده شد.....یعنی چی یعنی همه هدفی تو زندگی شون دارن و برای رسیدن به اون حاضرن هر سختی ای رو بکشن....
فقط که نباید جومونگ هدف داشته باشه....
هدف کلا مال انسانه...................................... .........
نه بابا شوخی کردم. من خودم هم سوباسا رو که دیدم جو گیر شدم :لبخند:
alireza_s_84
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 21:45 عصر
آقا رو باش. چهار سال دیگه یه کیف واست درست می کنن، بیا کره زمین که کوچیکه، راه شیری رو بریز توش
فک کردی الان همه چی رو میدونی که میگی نمیشه.
بگذریم.....
تا چهارصد هزار ساله دیگه هم یک همچون چیزی ساخته نخواهد شد مگر اینکه عقلم پاره سنگ برداره که همچین تصوری کنم:متفکر:
Armin060
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 21:49 عصر
تا چهارصد هزار ساله دیگه هم یک همچون چیزی ساخته نخواهد شد مگر اینکه عقلم پاره سنگ برداره که همچین تصوری کنم
شما تصور نکن، تا همین 100 سال دیگه یه چیز هایی میسازن که الان حتی به ذهنت هم نمیرسه، چه برسه به این که بگی نمیشه :لبخند:
shirin_sh1024
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 22:19 عصر
تو خودت باید مشکلات رو از سر راهت برداری، اونا خود بخود محو نمی شوند :لبخندساده: مشکلات اقتصادی و خانوادگی نمیتونه مانع رسیدن انسان به اهدافش بشه... من مهاجرینی رو می ششناسم که با شرایط اقتصادی خیلی بد به آمریکا آمده اند...
تو به هر چه بخوای می رسی :بوس: :قلب:
ALEX جان درسته مشکلات خود به خود محو نمیشند ولی اصولا مشکل داریم تا مشکل! وقتی خانوادم اجازه نمیدن برم خارج از کشور چطوری باید محوش کنم؟ مگر اینکه کلا قید خانوادم رو بخوام بزنم. کلا وقتی میخوای به چیزی برسی ممکنه یه چیزایی رو در مقابل از دست بدی بحث این پیش میاد که آیا ارزشش رو داره یا نه. که خوب حتما از نظرم نداشته که این کارو نکردم.
خواهشا باز شعار ندین که بدجور شاکی میشم!
saleh.hi.62
پنج شنبه 13 خرداد 1389, 05:53 صبح
من؟
هدفم اینه که ایران به جایگاه قبلی خودش برگرده .
مردم از رفاه نسبی برخوردار باشن.
مردم مثل قدیما همو دوست داشته باشن و با هم مهربون تر باشن.
کشورم مایه افتخارم باشه نه .....
من تمام سعی خودمو میکنم . به امید اینکه روزی اتفاق بیفته
LORD AELX
پنج شنبه 13 خرداد 1389, 11:49 صبح
ALEX جان درسته مشکلات خود به خود محو نمیشند ولی اصولا مشکل داریم تا مشکل! وقتی خانوادم اجازه نمیدن برم خارج از کشور چطوری باید محوش کنم؟ مگر اینکه کلا قید خانوادم رو بخوام بزنم. کلا وقتی میخوای به چیزی برسی ممکنه یه چیزایی رو در مقابل از دست بدی بحث این پیش میاد که آیا ارزشش رو داره یا نه. که خوب حتما از نظرم نداشته که این کارو نکردم.
خواهشا باز شعار ندین که بدجور شاکی میشم!
دیگه نمیدونم چی بگم... خودم همین راه رو رفتم و بهش اعتقاد دارم... اتفاقا از شعار دادن متنفرم، پس بیخیال :چشمک:
arta.nasiri
پنج شنبه 13 خرداد 1389, 12:03 عصر
سلام
يكي از اهدافم رسيدن به آواتارم هست:متعجب:
LORD AELX
پنج شنبه 13 خرداد 1389, 12:25 عصر
سلام
فکر کن الآن آقای مداح آواتارت رو ببینه!! :لبخندساده: ضمنا مگه از رو جنازه من رد شی!!! :لبخند:
حسین فلاحی
پنج شنبه 13 خرداد 1389, 19:44 عصر
سلام
:قهقهه:
آقا شما هم شدین مثل چینی ها...
کپی برداری تو روز روشن.
حداقل زمینش رو تغییر بده یا یه کاری بکن یه ذره تفاوت داشته باشه با مال آقای مداح. :قهقهه:
ایمان اختیاری
یک شنبه 16 خرداد 1389, 11:52 صبح
بزرگترین هدفم عاقبت به خیر شدنمه .. باقی اش خودش درست می شه .. ولی این یکی ......
1485159
یک شنبه 16 خرداد 1389, 12:16 عصر
تموم شدن امتحانات بزرگترین آرزومه!:گریه: پس فردا عربی دارم در حالی که یک کلمه هم بلد نیستم..:گریه::گریه::گریه::گری ::گریه::گریه:
REZAsys
یک شنبه 16 خرداد 1389, 12:18 عصر
بزرگترین هدفم عاقبت به خیر شدنمه .. باقی اش خودش درست می شه .. ولی این یکی ......
کاملا درسته.
این تنها چیزیه که باید بهش رسید و منبع و سرچشمه اهدافه
x.xoma
دوشنبه 17 خرداد 1389, 12:38 عصر
به ؛ اختیار دارید ؛ داغ ترین هدف فعلا تو بورسه : یارانه ها در طرح هدف قرار دادن یارانه ها.
saied_hacker
دوشنبه 17 خرداد 1389, 13:23 عصر
شدن مثل اینا :
مثل این که محاله ولی امیدوارم یکی تو ایران مثلش بشه!!! (http://www.pic.aryabooks.com/images/43114854442045231758.jpg)
نفر اول (http://www.businesspundit.com/wp-content/uploads/2008/06/bill-gates-1983.jpg)
نفر دوم (http://www.gamesushi.it/html/uploads/pics/274)
داشتن اینا :
خانه لب ساحل (http://www.paradisekauai.com/Beach%20House%20Restauant.jpg)
ماشین (http://www.fordpic.com/Ford/2009/09/ford-mustang-eleanor-body-kit-1.jpg)
یا
ماشین (http://spbcar.ru/news/en/i/2009-04-10/sms-570x-live_580.jpg)
یا
ماشین (http://nykotynethefuture.files.wordpress.com/2009/05/chevrolet-camaro.jpg)
یا
ماشین (http://www.seriouswheels.com/pics-2006/2006-Dodge-Challenger-Concept-SA-1920x1440.jpg)
( البته همشون :قلب:)
دوست دارم خوشبخت واقعی واقعی بشم.یه زندگی راحت در کنار خانواده :خجالت: . بچه های خوب وسالم :خجالت: و درست کار( خلاصه درست تربیت بشن...). رضایت خانواده ( پدر و مادر ) و خدا...
من؟
هدفم اینه که ایران به جایگاه قبلی خودش برگرده .
مردم از رفاه نسبی برخوردار باشن.
مردم مثل قدیما همو دوست داشته باشن و با هم مهربون تر باشن.
کشورم مایه افتخارم باشه نه .....
من تمام سعی خودمو میکنم . به امید اینکه روزی اتفاق بیفته
در جواب LordAlex پست پایینی:
ماشین فقط امریکایی :قلب::قلب::قلب::قلب::قلب::قلب:
LORD AELX
دوشنبه 17 خرداد 1389, 13:51 عصر
نظرت راجع به این Bugatti Veyron یک میلیون و هفتصد هزار دلاری، یا اون Lamborghini Reventon یک میلیون و ششصد هزار دلاری چیه؟!! :گیج: :لبخند:
http://irupload.ir/images/8xk80miwkxrtrqc179ee.jpg
http://irupload.ir/images/nihg45izp59m85ldf.jpg
و خونه 147.5 میلیون دلاری بیل گیتس (http://en.wikipedia.org/wiki/Bill_Gates%27_house):
http://www.amitbhawani.com/Images/B/bill-gates-home13.JPG
http://www.amitbhawani.com/blog/bill-gates-residence-a-million-dollar-home/
یا این خونه های بالای 50 میلیون دلار آمریکا!!! :لبخندساده:
http://www.realtor.com/realestateandhomes-detail/332-St-Cloud-Road_Los-Angeles_CA_90077_1116063803
http://www.realtor.com/realestateandhomes-detail/10664-Bellagio-Road_Los-Angeles_CA_90077_1116339432
http://www.realtor.com/realestateandhomes-detail/2901-Broadway-St_San-Francisco_CA_94115_1079725259
یا حتی کاخ 60 میلیون پوندی این عرب ***** : http://www.propertyinvestmentproject.co.uk/blog/most-expensive-house-in-the-world/
FastCode
دوشنبه 17 خرداد 1389, 18:22 عصر
عرب *****
char[9]I با "عرب ".
خیلی سخته.
ولی آرزوی من اینه که به جای امتحان عربی امتحان IL یا assm بدم.قول میدم توی ایران اول بشم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.