View Full Version : کدوم کلاس میتونه برای خروجی پنجره ای مثله JOptionPane ایجاد کنه اما خروجیم تو حلقه ایجاد میشه
lidaline
جمعه 14 خرداد 1389, 18:23 عصر
با سلام
برنامه ای دارم که کارش اینکه که خروجی که میده رو در یک حلقه میده .برنامه ام هیچ اشکالی نداره ولی میخوام که این رو از حالت کنسول در بیارم و توی یه پنجره (مثه محیط JOptionPane) نمایش بدم.برای اینکه کاملا متوجه بشین سرچ فایل ویندوز رو در نظر بگیرید که به طور پنجره مانند و ممکنه خروجیم به این زودیها تموم نشه .نمیدونم کدوم کلاس یه همچین پنجره ای واسه نتایج میتونه درست کنه اگه شما چیزی سراغ دارین لطف کنین بهم بگید خیلی ممنون.
jlover
جمعه 14 خرداد 1389, 19:05 عصر
من درست متوجه نشدم
اما حدس می زنم کلاس javax.swing.JTree ممکنه چیزی باشه که شما دنبالش می گردید...
(البته خود من تا حالا ازش استفاده نکردم، پس نمیتونم جوابگوی سوالات بخصوصتون در این زمینه باشم، اگر قرار بود یاد بگیرم، حتماً از Java Tutorials شروع می کردم!)
programmer90
جمعه 14 خرداد 1389, 21:36 عصر
سلام منم شنیدم با کلاس javax.swing.JTree میشه امتحان کنید.به ما هم بگین.:قلب:
jeus
چهارشنبه 19 خرداد 1389, 01:27 صبح
اولا سوال شما گنگه و با جوابهایی که دوستان دادند بیشتر (به نظرم بی مربوطه) هم شد .
ببین دوست من شما یک حلقه داری که با هر بار دور زدن یک عدد چاپ می کنه .
for(int i = 0 ; i<10 ;i++)
{
System.out.println(i);
}خروجی که می ده
0
1
2
3
...
حالا شما می خوای همین حالت را توی یک محیط ویژوال نمایش بدی برای این کار n تا راه حل داری که یکی از ساده ترینش اینه که توی دستورت هر بار این داده را توی یک javax.swing.JTextAria بریزی
کلاس javax.swing.JTree هم برای نمایش درختی استفاده می شه و فکر میکنم دوستان که این جواب را داده اند به خاطر این بود که مثال جستجو را براشون زدید .
حتی اگر شما بخواهید جستجو را انجام دهید خیلی راحت ترید که اونها رو توی یک javax.swing.JList بریزی .
lidaline
چهارشنبه 26 خرداد 1389, 14:55 عصر
اولا سوال شما گنگه و با جوابهایی که دوستان دادند بیشتر (به نظرم بی مربوطه) هم شد .
ببین دوست من شما یک حلقه داری که با هر بار دور زدن یک عدد چاپ می کنه .
for(int i = 0 ; i<10 ;i++)
{
System.out.println(i);
}خروجی که می ده
0
1
2
3
...
حالا شما می خوای همین حالت را توی یک محیط ویژوال نمایش بدی برای این کار n تا راه حل داری که یکی از ساده ترینش اینه که توی دستورت هر بار این داده را توی یک javax.swing.JTextAria بریزی
کلاس javax.swing.JTree هم برای نمایش درختی استفاده می شه و فکر میکنم دوستان که این جواب را داده اند به خاطر این بود که مثال جستجو را براشون زدید .
حتی اگر شما بخواهید جستجو را انجام دهید خیلی راحت ترید که اونها رو توی یک javax.swing.JList بریزی .
خیلی وقت بود که به انجمن نیومده بودم .جواب سوالم هم پیدا کردم که همون javax.swing.JTextAria بود پس لازم دونستم با اینکه جوابم رو قبلا پیدا کرده بودم ازتون تشکر کنم.واقعا ممنون به خصوص برای توضیحاتتون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.