PDA

View Full Version : جستجو در دیتا گرید ویو (فورییییییی)

bahar123
شنبه 15 خرداد 1389, 15:11 عصر
سلام
من تمامی تاپیکهای این سایت برای سرچ در دیتا گرید رو مطالعه کردم اما با هیچ کدوم به جواب نرسیدم
گرید ویو من با یک ویو که تلفیقی از دو جدول از دیتابیس هست پر میشه و میخوام با زدن حروف درون تکست باکس تمامی کلمه های حاوی این حروف رنگی بشن.نمیخوام سطرها فیلتر بشه
اما جواب نگرفتم دستور زیر رو که به مسیج باکس دادم نتیجه عجیبی گرفتم به جای نمایش محتویات درون سلول سوم شماره ایندکس رو برگردوند:متعجب:
DGV.Rows[i].Cells[2].Value.ToString()

البته من قبلا این مشکل رو با لیست ویو که از دیتابیس پر میشد داشتم اما راه حل اون روی دیتا گرید عمل نمیکنه

ممنون میشم کمکم کنید

spring69
شنبه 15 خرداد 1389, 21:47 عصر
سلام.
اين كد رو توي رويداد TextChanged تكست باكس بنويس ببين مشكلت رو حل ميكنه:

foreach (DataGridViewRow Myrow in dg.Rows) {
foreach (DataGridViewCell Mycelll in Myrow.Cells) {
if (!string.IsNullOrEmpty(txtForooshande.Text) & Mycelll.Value.ToString.Contains(txtForooshande.Tex t)) {
Mycelll.Style.ForeColor = Color.Red;
} else {
Mycelll.Style.ForeColor = Color.Black;
}
}
}

jvd.irani
دوشنبه 06 دی 1389, 05:23 صبح
سلام
من تمامی تاپیکهای این سایت برای سرچ در دیتا گرید رو مطالعه کردم اما با هیچ کدوم به جواب نرسیدم
گرید ویو من با یک ویو که تلفیقی از دو جدول از دیتابیس هست پر میشه و میخوام با زدن حروف درون تکست باکس تمامی کلمه های حاوی این حروف رنگی بشن.نمیخوام سطرها فیلتر بشه
اما جواب نگرفتم دستور زیر رو که به مسیج باکس دادم نتیجه عجیبی گرفتم به جای نمایش محتویات درون سلول سوم شماره ایندکس رو برگردوند:متعجب:
DGV.Rows[i].Cells[2].Value.ToString()

البته من قبلا این مشکل رو با لیست ویو که از دیتابیس پر میشد داشتم اما راه حل اون روی دیتا گرید عمل نمیکنه

ممنون میشم کمکم کنید

با دستور زیر می تونی محتویات یک سلول را برگردانی

messageBox.Show(Datagridview.CurrentRow.cells[0].value.tostring); k