PDA

View Full Version : بهترین رهبر تاریخ کامپیوتر چه کسی است؟

yaseriran
سه شنبه 18 خرداد 1389, 18:59 عصر
یهترین رهبر تاریخ کامپیوتر چه کسی است؟!

لطفاً براهین خودتان را ذکر کنید؟

یک قطره آب بود، با دریا شد * یک ذره خاک ، با زمین یکتا شد

آمد و شدن تو اندر این عالم چیست؟! * آمد مگسی پدید و ناپیدا شد...

سپاسگذار از توجهتون!!!

yaseriran
سه شنبه 18 خرداد 1389, 19:11 عصر
میشه سوال رو با دقت بخونید؟
آخه این تاپیک با اون تاپیک خیلی متفاوته!

سپاسگذارم از توجهتون!

Open-Source
سه شنبه 18 خرداد 1389, 19:32 عصر
بیل گیتس.

چون یه کار فوق بزرگ انجام داد.

Netsky
سه شنبه 18 خرداد 1389, 19:41 عصر
بیل گیتس.

چون یه کار فوق بزرگ انجام داد.
کاملا درسته . بنده هم جناب بیل گیتس رو انتخاب میکنم . به همین دلیلی که دوستمون فرمودن .

yaseriran
سه شنبه 18 خرداد 1389, 19:44 عصر
خیلی هم عجیب نیست!
ما ایرانیها خوب یاد گرفتیم به حریم هم تجاوز کنیم! به راحتی هم این کار رو میکنیم...

به نظر من هم گیتس رهبر مناسبی بود. تا اونجایی که یادمه هیچ وقت سهام مایکروسافت از بقیه شرکتها کمتر نبود و ...

mohamad.zakery
سه شنبه 18 خرداد 1389, 20:13 عصر
جیمز گاسلینگ چون از دل خرابه های پروژه سبز------------>>جاوا رو ساخت محبوبترین زبان برنامه نویسی دنیا

جان کارمک را شخصا خیلی قبولش دارم.رئیس شرکت ID Software هستش که هیچ وقت به مایکروسافت و دیگر شرکتها نرفت و همیشه حامی OpenGL بود و هست.او امروزه به عنوان بزرگترین بازی ساز دنیا شناخته میشه و آخرین کارش موتور بازیسازی ID Tech5 هست.گفته میشه اگر او ایده موتور بازیسازی را گسترش نمیداد این صنعت امروز در این جایگاه نبود.
البته خیلی های دیگه هستن اما کامپیوتر اینقدر گسترده است که یک نفر را نمیشه به عنوان برترین انتخاب کرد.

armiin
سه شنبه 18 خرداد 1389, 20:32 عصر
جفری پارسون (سازنده ی ویروس بلستر) :لبخند:

مرتضی پیروزی
سه شنبه 18 خرداد 1389, 21:12 عصر
سلام
قراره رهبر مورد علاقه رو ذکر کنیم نه سازنده و مخترع!!!
به نظر من هم آقای "گیتس" بیش از اینکه یک مغز کامپیوتری باشند یک مدیر و رهبر نابغه هستند......

Felony
سه شنبه 18 خرداد 1389, 21:41 عصر
بی شک عمو بیل :قلب:

shirin_sh1024
سه شنبه 18 خرداد 1389, 21:51 عصر
آقای کرامتی به خاطر ابداع SPGEN:لبخند:

jeus
سه شنبه 18 خرداد 1389, 22:37 عصر
من عمدتا رهبر را با منشش می شناسم و اگه بخوام رتبه بندی انجام بدم بیل گیتس را توی رده ۳ یا ۴ قرار می دهم من بهترین رهبر عرصه کامپیوتر را اریک ریموند (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D8%B1%DB%8C%DA%A9_%D8%B1%DB%8C%D9%85%D9%88% D9%86%D8%AF) یکی از مغزهای متفکر دنیای متن باز است .

Ali_Hashemi
سه شنبه 18 خرداد 1389, 23:47 عصر
بدون شک زندگی بیل گیتس , تصمیم گیریها , تفکرات , مشکلات , رو در رویی با موقعیت های مختلف و ... مملو از درسهای آموزنده هست.نتیجه همه اینها رو هم کاملا میشه به چشم دید.:تشویق:
توصیه میکنم کسانی که زندگینامه بیل رو نخونده اند یا با دقت نخونده اند یا نسخه ای که با جزئیات هست رو نخونده اند , حتما این کار رو بکنند. برای من که خیلی آموزنده بود.

بیل گیتس از نظر من در خیلی از زمینه ها بهترین محسوب میشه.:قلب:

مرتضی پیروزی
سه شنبه 18 خرداد 1389, 23:56 عصر
با اون سی شارپش:قهقهه:
به نظر من اگر بیل گیتس نبود، دنیای فناوری به اینجا نمیرسید..............
کسی که اون سر دنیا کاری کرده که من و شما این سر دنیا داریم به خاطر زحماتش نون میخوریم
به نظر من نابغه هستش..........

1485159
چهارشنبه 19 خرداد 1389, 00:00 صبح
منم منکرش نشدم!!
ولی اگه سی شارپ نبود خیلی بیشتر از این ازش خوشم میومد(الان هم خوشم میاد ازش):بامزه:

1485159
چهارشنبه 19 خرداد 1389, 00:19 صبح
سی شارپ ؟؟؟؟ منظورتون VB بود دیگه !
آخه بیل گیتس تو درست کردن C#‎‎ که هیچ دخالتی نداشته ؟؟؟
حالا هی واسم سوتی بگیرین:لبخند:
شما فرض کن دات نت؟

مشکل شما به سی شارپه نه بیل گیتس:بوس:
خب دیگه عمو بیلی تخم های سیاست مایکروسافت رو کاشته دیگه.

phoenixhunter
چهارشنبه 19 خرداد 1389, 00:25 صبح
من ریچارد استالمن رو انتخاب میکنم به دلیل رهبری جنبش بازمتن.
همچنین در مقام دوم لینوس تراولدز رو که تونست یک جامعه بزرگ از افراد مختلفو پراکنده رو متحد کنه و لینوکس رو به اینجا برسونه که روی ۹۱ درصد از سوپر کامپیوترهای دنیا نصب بشه.

Ali_Hashemi
چهارشنبه 19 خرداد 1389, 01:11 صبح
با اون سی شارپش:قهقهه:این جمله قابلیت تبدیل شدن به جوک سال رو داره ها:قهقهه: (حتما دلیل خوبی دارید که از سی شارپ بدتون میاد)

اولا که سی شارپ منصوب به شخص خاصی نیست.:بامزه:
دوما اینکه خیلی از محصولات یا سیاستهای مایکروسافت هست که من با اونها مخالف هستم , ولی این که شما از C#‎‎‎‎‎‎‎‎ خوشت نمیاد یا من از VB خوشم نمیاد و حالم از IE به هم می خوره , هیچکدوم نمیتونه نقش مایکروسافت رو در پیشرفت تکنولوژی کامپیوتر زیر سوال ببره. و درصد زیادی از این نقش رو مدیون بیل گیتس هست.:لبخندساده:

به نظر من اگر بیل گیتس نبود، دنیای فناوری به اینجا نمیرسید..............
کسی که اون سر دنیا کاری کرده که من و شما این سر دنیا داریم به خاطر زحماتش نون میخوریم
بیل گیتس یه نابغه هست. حتی تحصیل در دانشگاه رو نیمه کاره رها کرد و به دنبال علاقه اش رفت.
آن زمانی که بیل یه نسخه از زبان برنامه نویسی بیسیک رو تولید کرد(قبل از 20 سالگی) , هیچ کامپیوتری در اختیار نداشت!
مبلغ زیادی رو میداد تا چند ساعت بتونه به کامپیوتری که در دانشگاه وجود داشت دسترسی پیدا کنه!

بیل گیتس به دلیل اینکه قدرت رقابت را از رقیبان سلب کرده‌است همواره مورد انتقاد بوده‌است ولی همین هم نشون دهنده قدرت مدیریتی بر تر اون هست. اگر بقیه رقیبانش این کار رو نکردند مسلما از روی خیر خواهی نبوده.:لبخند: (البته خودم موافق این روش نیستم)

LORD AELX
چهارشنبه 19 خرداد 1389, 08:03 صبح
بیل گیتس مدیر و ایده پرور خوبی بود، به طوریکه تونست بعد از خرید سیستم عامل DOS از یک هکر، به مدیریت خوب اونو به تمام جهان عرصه کنه و بفروش برسونه.... 5000 دلاری که تبدیل به میلیون ها دلار شد ... (حتما هکره بعد از اینکه فهمیده خودکشی کرده!! :لبخند::بامزه:)... به هر حال با اینکه همه مشکلشون با مایکروسافت اینه که روی امنیت و ... بیشتر نتونسته کار کنه (که طبیعی هم هست) و فقط به دنبال سود بیشتر و کسب منافع بوده (که اینم طبیعیه)، نمیتونه از وجه مایکروسافت و بیلی کم کنه... :چشمک:

s.Jabbari
چهارشنبه 19 خرداد 1389, 10:47 صبح
تو ايراني هاش
دكتر كاوياني:قلب::قلب::قلب:

mirmousavi.m
چهارشنبه 19 خرداد 1389, 13:24 عصر
ریچارد استالمن (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B1%DB%8C%DA%86%D8%A7%D8%B1%D8%AF_%D8%A7%D8%B3% D8%AA%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%86)
اریک ریموند هم بعد نیست ولی به نظر شخصی من بیشتر یه حرفه‌ای هست تا یه مدیر و همچنین مخالف بیل گیتس هستم.

FastCode
چهارشنبه 19 خرداد 1389, 14:05 عصر
ریچارد استالمن (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B1%DB%8C%DA%86%D8%A7%D8%B1%D8%AF_%D8%A7%D8%B3% D8%AA%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%86)
خیلی فکر کردم تا اسمش رو به خاطر بیارم.
به نظر من هم بهترین عقیده ها و کارها رو توی تاریخ کامپیوتر داشته.

Netsky
چهارشنبه 19 خرداد 1389, 15:38 عصر
خدا کنه این تایپک به جنگ میان هواداران عمو بیل و دایی استالمن ، ویندوز و لینوکس ، سی شارپ و ویبی و ...... ختم نشه . :لبخند:

PC2st
چهارشنبه 19 خرداد 1389, 17:01 عصر
من ریچارد استالمن رو انتخاب میکنم به دلیل رهبری جنبش بازمتن.
همچنین در مقام دوم لینوس تراولدز رو که تونست یک جامعه بزرگ از افراد مختلفو پراکنده رو متحد کنه و لینوکس رو به اینجا برسونه که روی ۹۱ درصد از سوپر کامپیوترهای دنیا نصب بشه.

اریک ریموند هم بعد نیست ولی به نظر شخصی من بیشتر یه حرفه‌ای هست تا یه مدیر و همچنین مخالف بیل گیتس هستم.

خیلی فکر کردم تا اسمش رو به خاطر بیارم.
به نظر من هم بهترین عقیده ها و کارها رو توی تاریخ کامپیوتر داشته.
من هم موافقم. واقعا ریچارد استالمن در عمل بیشتر شبیه به یک رهبر است تا بیل گیتس.

ریچارد استالمن به کمک بسیاری از نابغه‌های دیگر (لینوس تروالدز، اریک ریموند، ...) رهبری جامعهٔ کاربرهای نرم‌افزارهای آزاد را بر عهده گرفت، یک رهبر به معنای واقعی... به همین خاطر است که کاربرهای نرم‌افزارهای آزاد را عضو یک جامعه (community) می‌دانند چون دارای یک رهبر هستند.

rezaricky
چهارشنبه 19 خرداد 1389, 19:48 عصر
استیو جابز

saleh.hi.62
چهارشنبه 19 خرداد 1389, 20:04 عصر
ببینید اگه دارین در مورد رهبرانی که خدمت کردن صحبت میکنن ... حوب اینجا دو نفر توی لیست ما اول قرار میگیرن 1- ریچارد استالمن
2- بیل گیتس

حالا از بین این دونفر اگه شما باشید و ببینید که ریچارد استالمن تمام وقت و حتا phd خودشو در این راه نیمه کاره ول کرد و رفت دنبال هدفی که داشت که قطعا هیچ سودی مادی از این راه آیدش نشد! شما باشین ایشون رو انتخاب میکننین یا بیل گیتس؟

FastCode
چهارشنبه 19 خرداد 1389, 20:09 عصر
ببینید اگه دارین در مورد رهبرانی که خدمت کردن صحبت میکنن ... حوب اینجا دو نفر توی لیست ما اول قرار میگیرن 1- ریچارد استالمن
2- بیل گیتس

حالا از بین این دونفر اگه شما باشید و ببینید که ریچارد استالمن تمام وقت و حتا phd خودشو در این راه نیمه کاره ول کرد و رفت دنبال هدفی که داشت که قطعا هیچ سودی مادی از این راه آیدش نشد! شما باشین ایشون رو انتخاب میکننین یا بیل گیتس؟
خوب معلومه.
من این شعار رو که ~میگه "هر کسی حق دارد به زبان مادری خود به نرم افزار آزاد دسترسی داشته باشد" رو خیلی دوست دارم و فکر میکنم که اصلاً چیز کوچیکی نیست.

mirmousavi.m
پنج شنبه 20 خرداد 1389, 01:05 صبح
مدیر وقتی میاد که به مدیریت احتیاج باشه و وقتی به مدیریت احتیاج میشه که هدف مهمی وجود داشته باشه...
سوال من از همه کاربرهایی که با بیل گیتس موافق هستند اینه که در این همه سال هدف ایشون چی بوده؟
و فکر می‌کنم هرکسی که اسم ریچارد استالمن رو شنیده اول هدفش رو فهمیده!

Alireza_h
پنج شنبه 20 خرداد 1389, 01:48 صبح
ریچارد استالمن رهبر بنیاد نرم افزارهای آزاد و پروژه گنو که ما شاهد دست آورد های بزرگ آن هستیم.

JaguarXF
پنج شنبه 20 خرداد 1389, 05:00 صبح
رهبر: بیل گیتس

پیغمبرانم در این رشته: Martin Fowler (http://martinfowler.com/), Grady Booch (http://www.handbookofsoftwarearchitecture.com/index.jsp?page=Main) , James Gosling (http://nighthacks.com/roller/jag/)

mmd2009
پنج شنبه 20 خرداد 1389, 06:25 صبح
من هر وقت اسم کامپیوتر رو شندیم اسم بیل گیستش از cd رومش دراومده

ولی با این توضیحاتی که دوستان دادن دوست دارم ریچارد استالمن رو هم بشناسم

ولی هیچوقت جای رهبر کامپیوتر ( بیل گیتس) رو با هیچ کس عوض نمیکنم