PDA

View Full Version : CrystalReport Link

brilliantprogrammer
چهارشنبه 19 خرداد 1389, 10:32 صبح
مي خوام از دو جدول گزارش گيري کنم يکي از جدولها فاکتور فروشه که داراي ستوني به نام کد مشتريه. جدول ديگري مشخصات مشتريه که داراي ستون کد هست. دو تا ستونها رو به هم لينک کردم. گروه بندي هاي متفاوت رو هم امتحان کردم اما باز هم کريستال ريپورت گزارش ها رو اشتباه نمايش ميده ؟
نام ستونها هم انگليسيه در حالي که Caption ستونها فارسيه؟

sara.f
پنج شنبه 20 خرداد 1389, 00:26 صبح
مي خوام از دو جدول گزارش گيري کنم يکي از جدولها فاکتور فروشه که داراي ستوني به نام کد مشتريه. جدول ديگري مشخصات مشتريه که داراي ستون کد هست. دو تا ستونها رو به هم لينک کردم. گروه بندي هاي متفاوت رو هم امتحان کردم اما باز هم کريستال ريپورت گزارش ها رو اشتباه نمايش ميده ؟
نام ستونها هم انگليسيه در حالي که Caption ستونها فارسيه؟

سلام
منطورتون چیه که کریستال گزارش ها را اشتباه نشون میده؟!
شما برای هر جدول میخواید گزارشی جداگانه ایجاد کنید؟ در حال حاضر از چه روشی رفتید؟

brilliantprogrammer
جمعه 21 خرداد 1389, 11:06 صبح
Sara.f ممنون که حداقل جواب دادی. من می خواستم از دو جدول در یک کریستال ریپورت استفاده کنم. یک جدول دارای اطلاعات فروش بود. جدول اطلاعات فروش دارای ستونی به نام کد فروشنده هست اما نام و نام خانوادگی فروشنده در جدول فروش نبود(نرمال سازی) جدول دیگری دارای ستونهای کد مشتری، نام و نام خانوادگی مشتری هست. من تو محیط VB.NET هر دو جدول رو به گزارش اضافه می کردم و بعد ستونهای کد دو جدول رو به هم لینک می کردم. حالا گزارش باید ستونهای جدول فروش را نمایش داده و با توجه به کد مشتری، نام و نام خانوادگی رو در کنار هر رکورد نمایش می داد.
اما فهمیدم چه جوری باید عمل کرد. باید یک کامند بسازم .
بازم ممنون از اینکه حداقل جواب دادی