PDA

View Full Version : از چه نوع آنتی ویروسی استفاده می کنید؟

shedayat
پنج شنبه 20 خرداد 1389, 13:54 عصر
سلام.
بحث ویروس ها آنتی ویروس ها واقعا بحث پیچیده و تمام نشدنی هست. :متفکر:
حالا می خوام بدونم که شما از چه آنتی ویروسی استفاده می کنین همراه با دلیل و به نظر شما کدوم بهتره؟

من که خود از ESET استفاده می کنم.دلیلشم اینه که فکر می کنم سیستم رو زیاد سنگین نمی کنه. :لبخندساده:

حمید محمودی
پنج شنبه 20 خرداد 1389, 14:06 عصر
من از NOD32

دلیلیشم اینه که با سیستمی که باهاش برنامه نویسی میکنم ، بهترین گزینه است. ساده سبک و کارامد.

البته به نظر من به ترتیب اینها بهتره. (فقط نظر شخصی)

Symantec Antivirus (نه نورتون)
Kaspersky
Mcafee

Netsky
پنج شنبه 20 خرداد 1389, 16:01 عصر
منم از NOD 32 استفاده میکنم . سیستم رو سنگین نمیکنه . البته بیشتر مواقع غیر فعالش میکنم . بعضی مواقع گیرهای الکی میده . البته بیشتر ویروس ها و کرمها و .... رو خودم به دیار باقی میفرستم .

حمید محمودی
پنج شنبه 20 خرداد 1389, 16:13 عصر
البته بیشتر ویروس ها و کرمها و .... رو خودم به دیار باقی میفرستم .
چطوری ؟ من قبلا همینجا یه تاپیک ایجاد کرده بودم و توش دو نوع ویروس رو گفتم که از اون دوتا فقط یکیش دقیق قابل تشخیص (و حذف کردن) بود.(autorun) شما نوع سومی رو بلدین که بشه از بین بردشون؟؟

aryasoft2872
پنج شنبه 20 خرداد 1389, 16:27 عصر
یک روشی که من میدونم درباره شناسایی ویروس ها می شه رفت توی استارت آپ (msconfig) همه رو غیر فعال کنیم بعدش ببندیم و دوباره باز کنیم اگه فایل بود که خودش دوباره فعال شده بود احتمالا ویروسه و بعضی مواقع که فایل سیستمی نیست می شه از طریق Safe Mode پاکش کرد و از شرش خلاص شد

البته این قضیه رو خودم اتفاقی فهمیدم و یکبار تونست از شرش یک ویروس منو نجات بده

shedayat
پنج شنبه 20 خرداد 1389, 17:24 عصر
یک روشی که من میدونم درباره شناسایی ویروس ها می شه رفت توی استارت آپ (msconfig) همه رو غیر فعال کنیم بعدش ببندیم و دوباره باز کنیم اگه فایل بود که خودش دوباره فعال شده بود احتمالا ویروسه

پس با این توضیحی که شما دادین پس آنتی ویروس Avast دیگه باید ویروس باشه.:لبخند:
البته ویروس اگه واقعا ویروس باشه خودش رو از msconfig و TaskManager و اینجور چیزا مخفی می کنه. :چشمک:

و بعضی مواقع که فایل سیستمی نیست می شه از طریق Safe Mode پاکش کرد و از شرش خلاص شدبازم می گم اگه ویروس، ویروس باشه Safe Mod رو هم غیر فعال می کنه. (فایل های اصلیش رو حذف می کنه.

البته این قضیه رو خودم اتفاقی فهمیدم و یکبار تونست از شرش یک ویروس منو نجات بدهخیلی عذر می خوام ها. احتمالا اون ویروس نویس خیلی .... :لبخند:

x.xoma
پنج شنبه 20 خرداد 1389, 19:16 عصر
سلام.
حالا می خوام بدونم که شما از چه آنتی ویروسی استفاده می کنین همراه با دلیل و به نظر شما کدوم بهتره؟

سلام دوست عزیز .

اگه دوست داری نظر های بیشتری رو ببینی حتما به اینجا یه سری بزن . نظر ها جالب است.

http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=217728

HjSoft
پنج شنبه 20 خرداد 1389, 20:00 عصر
من تا حالا از eset استفاده می کردم . اما از زمانی که تو سایت av-compration در موردش خوندم . و رتبه بندی ها رو یک مطالعه دقیق کردم . تصمیم گرفتم از avira استفاده کنم .
الانم ازش راضیم . مهمترین خاصیتش اینه که autorun ها رو خودش غیر فعال میکنه .
از لحاظ سرعت هم به نظر من بهترین گزینه است . چون فشاری روی سیستم نیست . نسبت به nod هم خیلی سبک تره .
سرعت تشخیص هم بالاست . اما نسخه جدیدش یکم با پاک کردن مشکل داره . یعنی هر بار بخواد فایلی رو پاک کنه یک سیستم اسکن رو راه می ندازه بعد میاد پاک میکنه . این تنها نقصشه . اما یکی از بهترین آنتی ویروس هایی بوده که تو عمرم نصب کردم چون بعد از گذشت 4 ماه هنوز ویندوزم ویروسی نشده ...
در ضمن یک ویژگی منحصر به فردشم free بودنشه . دیگه عذاب وجدان copyright رو ندارم ...
آپدیتاش هم سبکه و نیازی به u/p نداره .
در کل آنتی ویروس خوبیه .
در ضمن توی مقایسه مجله av compration رتبه اول رو آورده بود . البته فکر کنم سال پیش .

m.hamidreza
پنج شنبه 20 خرداد 1389, 20:41 عصر
این سبک سنگینی که دوستان میگن رو لطف کنن با "عدد" بگن.
اون سبکه بعد این ازون سبک تره که نشد...
BitDefender چرا نیست تو نظرسنجی؟
موفق باشید.

aryasoft2872
پنج شنبه 20 خرداد 1389, 21:09 عصر
پس با این توضیحی که شما دادین پس آنتی ویروس Avast دیگه باید ویروس باشه.:لبخند:
البته ویروس اگه واقعا ویروس باشه خودش رو از msconfig و TaskManager و اینجور چیزا مخفی می کنه. :چشمک:

بازم می گم اگه ویروس، ویروس باشه Safe Mod رو هم غیر فعال می کنه. (فایل های اصلیش رو حذف می کنه.

خیلی عذر می خوام ها. احتمالا اون ویروس نویس خیلی .... :لبخند:

AVast رو که دیگه مادر بزرگ من هم میشناسه ویروس نیست منظورم این بود که مثلا اگه دیدید soundmax ول نمی کنه یعنی ویروس (چند مورد دیدم که به همین sound max وصل می شن)

برادر من اگه ویروس،ویروس باشه که به این راحتی پاک نمی شه منم واسه ویروس های معمولی گفتم .مثلا ویروس sality رو 3،4 ماه مسالمت آمیز زندگی می کنیم(حتی خود شرکت های آنتی ویروسی رو هم به چالش کشید) و کاری هم به کارش نداریم. وقتی از بین بردن Autorun رو روش معرفی می کنن دیگه...

Netsky
پنج شنبه 20 خرداد 1389, 21:10 عصر
چطوری ؟ من قبلا همینجا یه تاپیک ایجاد کرده بودم و توش دو نوع ویروس رو گفتم که از اون دوتا فقط یکیش دقیق قابل تشخیص (و حذف کردن) بود.(autorun) شما نوع سومی رو بلدین که بشه از بین بردشون؟؟
جون تو حال ندارم توضیح بدم . بگو کدوم ویروس رو میگی شاید بتونم کمکت کنم .

حمید محمودی
پنج شنبه 20 خرداد 1389, 21:32 عصر
این سبک سنگینی که دوستان میگن رو لطف کنن با "عدد" بگن.
اون سبکه بعد این ازون سبک تره که نشد...
موفق باشید.
این اصلاحات عامیانه از بعضی برنامه نویس ها هم دیده میشه.
در مورد اون سبک، سنگینی رو هم که گفتین من به شخصه با اون برنامه هایی که توی پست 2 گفتم کار کردم اما میونشون NOD32 کمتر از منابع سیستم کار میکشید و سرعت کامپوتر رو کمتر پایین می آورد (یعنی من اینطور حس کردم) مسلمه که روش پیدا کردن ویروس توشون فرق میکنه و بنابراین ممکنه همین باعث ضعف در بعضی قسمت ها بشه.
اما برای من همون Nod32 در حال حاضر کافیه.

قیمت در حال حاضر اصلا برام مهم نیست چون همهشون تا حالا به نوعی رایگان بودن( برای کامپیوترهای تکی که باهاش کار کردم) :لبخند: (http://www.barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=1003947&postcount=1:%D9%84%D8%A8%D8%AE%D9%86%D8%AF:)

جون تو حال ندارم توضیح بدم . بگو کدوم ویروس رو میگی شاید بتونم کمکت کنم .

اینجا دونوع ویروس رو توضیح دادم ،

http://www.barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=1003947&postcount=1 (http://www.barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=1003947&postcount=1:%D9%84%D8%A8%D8%AE%D9%86%D8%AF:)

autorun ها که تابلواً ، موندوم با sality چه کنم؟ (به غیر از این دونوع هم اگه میدونین خوشحال میشم توضیح بدید!!)

shedayat
پنج شنبه 20 خرداد 1389, 23:28 عصر
موفق باشید.

شرمنده دیگه جا نداشت برای همین هم سعی کردم که آنتی ویروس های معروف رو بزارم، برای بقیه هم گزینه "سایر..." اضافه کردم. :لبخندساده:

Dr.Bronx
پنج شنبه 20 خرداد 1389, 23:34 عصر
جسارتاً

پاندا و آواست رو گذاشتید بعد BitDefender رو جزو سایر حساب کردید .!

اونها در مقابل bitdefender به نظرم واقعا حرفی برای گفتن ندارند .

حمید محمودی
پنج شنبه 20 خرداد 1389, 23:43 عصر

کاملا تایید میشه...

shedayat
پنج شنبه 20 خرداد 1389, 23:46 عصر
جسارتاً

پاندا و آواست رو گذاشتید بعد BitDefender رو جزو سایر حساب کردید .!

راستش من تا حالا با این آنتی ویروس کار نکردم. برا همین هم قرار ندادم. حالا اگه جسارتی شد شما به بزرگی خودتون ببخشید. :خجالت:

Alireza_Salehi
جمعه 21 خرداد 1389, 00:19 صبح
من از 2005 تا 2009 از Norton Internet Security استفاده میکردم، ولی الان یک مدته که دارم از Microsoft Security Essentials استفاده میکنم. با این که کم حجمه، سبکه و مجانیه حرف نداره...

جالب اینجاست یک NOD32 آپدیت شده هم داشتیم که هر چی فلش مموری از اون کامپیوتر به مال خودم وصل میکردم از توش ویروس پیدا میشد، NOD نمیگرفت ولی MSE می گرفت!

روی اون یکی کامپیوترم هم Norton Endpoint Protection Enterprise نصبه. بدک نیست. ولی به NIS نمی رسه.

Norton Internet Security 2010 حرف نداره اگر کرد داشت یا تو ایران فروخته میشد حتما از اون استفاده میکردم.

در ضمن KAspersky و Panda و BitDefender و MacAffee و چند تای دیگه رو هم به مدت 2 ماه تست کردم هیچ کدوم بدرد نمیخوره.
AVG که موقع اسکن سیستم رو می خوابونه، Macafee هم بدتر از بقیه.

shedayat
جمعه 21 خرداد 1389, 00:26 صبح
جالب اینجاست یک NOD32 آپدیت شده هم داشتیم که هر چی فلش مموری از اون کامپیوتر به مال خودم وصل میکردم از توش ویروس پیدا میشد، NOD نمیگرفت ولی MSE می گرفت!

خیلی ببخشید ولی این که دلیل نمی شه. بعضی از آنتی ویروس ها بعضی ویروس ها رو می شناسن و بعضی ها هم نمی شنانشون.:لبخندساده:

Alireza_Salehi
جمعه 21 خرداد 1389, 00:31 صبح
خیلی ببخشید ولی این که دلیل نمی شه. بعضی از آنتی ویروس ها بعضی ویروس ها رو می شناسن و بعضی ها هم نمی شنانشون.:لبخندساده:
از لحاظ قدرت شناسائی ویروس همین جوری مقایسه میکنن دیگه 100 تا ویروس میذارن هر کی بیشتر گرفت بهتره،

من تقریبا همه آنتی ویروس ها رو استفاده کردم، Norton قطعا از بقیه بهتره (با این که کمی سیستم رو کند میکرد-الان خیلی بهتره)

این Security Essentials رو هم فعلا دارم تست میکنم تو این 3 ماه که خوب از پسش بر اومده ویروسهای خیلی ناجوری رو گرفته.

بیشتر افرادی که از NOD استفاده می کنند به خاطر کم حجم بودن آپیت و سبک بودن آن است... و نه بیشتر.

x.xoma
جمعه 21 خرداد 1389, 00:36 صبح
راستش من تا حالا با این آنتی ویروس کار نکردم. برا همین هم قرار ندادم. حالا اگه جسارتی شد شما به بزرگی خودتون ببخشید. :خجالت:

دوست عزیز ؛ برای شناختن و فهمیدن یک حقیقت(حالا هر حقیقتی) تنها راه تجربه کردن آن نیست ؛ راه مقرون به صرفه تر ؛ راحت تر و صد البته قابل اتکا تر ؛ استفاده از تجربیات دیگران است ؛ سری به سایتهایی بزنید که نتیجه مورد اعتماد و کارشناسی شده در همین موارد را عرضه میکنند؛ نتایج را ببینید و سپس تصمیم بگیرید که آیا بیت دیفندر با ید جزو لیست باشد یا نه ؟

به جز چند محصول ریشه دار؛ قدرتمند و هم سطح مانند کسپر و نود و نورتون ؛ بقیه محصولات امنیتی در مقابل بیت بیشتر به اسباب بازی شبیهند.

shedayat
جمعه 21 خرداد 1389, 00:38 صبح
بیشتر افرادی که از NOD استفاده می کنند به خاطر کم حجم بودن آپیت و سبک بودن آن است... و نه بیشتر.

شدیدا موافقم. خوب آخه ما که با این دیال آپ با سرعت حداکثر 4 چه جوری آپدیت کنیم. تازه بعضی موقع وقتی روی آپدیت کلیک می کنی بعضی از آنتی ویروس ها بهت می خندند می گن این چه اینترنتیه؟ مسخرمون کردی؟ :لبخند:
آپدیت همین نود رو هم اینقدر می گردیم تا یه جایی ADSL گیر بیاریم تا دانلود کنیم. بعدشم به صورت آفلاین آپدیتش می کنیم. (خوبیش فقط همینه و بس)

x.xoma
جمعه 21 خرداد 1389, 00:57 صبح
در ضمن KAspersky و Panda و BitDefender و MacAffee و چند تای دیگه رو هم به مدت 2 ماه تست کردم هیچ کدوم بدرد نمیخوره.

با سلام
تست کردید ؟ شما ؟ فقط دو ماه ؟ معیار تستتون چی بوده ؟ همه فاکتور ها(شامل موارد بسیار زیادی میشه.خودتون که استادید.) رو در نظر گرفتین ؟

حس نمی کنید اسم هایی رو که دارید زیر سوال میبرید ؛ امنییت سیستم های بسیاری رو تو دنیا تامین میکنند و برای زیر سوال بردن زیادی بزرگن؟

من تقریبا همه آنتی ویروس ها رو استفاده کردم، Norton قطعا از بقیه بهتره (با این که کمی سیستم رو کند میکرد-الان خیلی بهتره)

مواردی که ذکر شد اینجا هم صدق میکنه.

و یه چیز دیگه ؛ فکر نمیکنید باید بعد از کلمه قطعا ؛ کلمه برای من رو اضافه کنید؟
فکر نمی کنید فرمایش شما خیلی کلی است ؛ و شرایط دیگران با شما متفاوت است ؟

با تشکر

Alireza_Salehi
جمعه 21 خرداد 1389, 09:16 صبح
با سلام
تست کردید ؟ شما ؟ فقط دو ماه ؟ معیار تستتون چی بوده ؟ همه فاکتور ها(شامل موارد بسیار زیادی میشه.خودتون که استادید.) رو در نظر گرفتین ؟

حس نمی کنید اسم هایی رو که دارید زیر سوال میبرید ؛ امنییت سیستم های بسیاری رو تو دنیا تامین میکنند و برای زیر سوال بردن زیادی بزرگن؟

مواردی که ذکر شد اینجا هم صدق میکنه.

و یه چیز دیگه ؛ فکر نمیکنید باید بعد از کلمه قطعا ؛ کلمه برای من رو اضافه کنید؟
فکر نمی کنید فرمایش شما خیلی کلی است ؛ و شرایط دیگران با شما متفاوت است ؟

با تشکر
وقتی قرار باشه امنیت جائی تامین بشه، و این تامین امنیت هزینه بر باشه (مثلا 2000 تا کامپیوتر ضرب در 70 دلار برای هر سیستم)، یک نفر به عنوان متخصص باید با استفاده از کلمه قطعا به مدیریت پیشنهاد دهد که کدام آنتی ویروس خریداری شود.من اسمی رو زیر سوال نبردم، هر شرکتی برای خودش مدعی هستش، ولی در نهایت باید بین پکیج های مختلف انتخاب کرد.

بنده مدت زیادی درگیر نصب و تعمیر آنتی ویروس ها بوده ام ضمن این که آنتی ویروس جاهای زیادی رو مثل بانک و دانشگاه و ... بررسی کرده ام.

در مجموع تنها پکیج امنیتی (آنتی ویروس ، فایروال و ...) که بهترین عملکرد را داشته Norton بوده. ولی به این معنی نیست که با داشتن Norton هیچ وقت ویروسی نمی شوید بلکه به این معنی است که سیستم شما از کار نخواهد افتاد. که از کار نیافتادن مهمتر از ویروسی نشدن است.

همین حالا MacAfee و NOD در دو دانشگاه که من میشناسم نصب است و با این که آپدیت هستند ولی تمام کامپیوترها ویروسی هستند. ویروسهایی با درجه خطرناک!

اون زمانی که هیچ کدوم این شرکت ها ادعای پکیج امنیتی نداشتند Norton همه چیز داشت. ضمن این که قابلیت های امنیتی، مدیریتی و پشتیبانی Norton از بقیه بهتر است.

الحمدالله الان روی وب کلی مقایسه هست، نورتون در خیلی تست ها در مقام بالا قرار دارد و بسیاری از موارد نام برده شده در این تلپیک بعد از مقام 5 ام قرار می گیرند.

در ضمن بنده 3 کامپیوتر با آنتی ویروس های مختلف دارم، و حداقل به وضعیت 50 تا کامپیوتر دیگه با آنتی ویروس های مختلف دسترسی دارم .

تنها دلیلی استفاده نکردن من از Norton از سال 2009 نداشتن کرک یا فروخته نشدن آن در ایران بود، والا اینقدر ارزش داشت که سالی 69 دلار براش بپردازم. Symantec از اون شرکتهائی است که بد جوری تحریم کرده جدیدا حتی اجازه ورود به سایتش رو هم نمیده!

Alireza_Salehi
جمعه 21 خرداد 1389, 09:31 صبح
برای حالت سازمانی و شبکه ای Symantec Endpoint Protection
http://www.symantec.com/business/products/newfeatures.jsp?pcid=pcat_security&pvid=endpt_prot_1

و برای حالت خانگی و تک کامپیوتره Norton Internet Security
http://www.symantec.com/norton/internet-security

را پیشنهاد می کنم. 5 ساله که استفاده میکنم و هیچ مشکلی نداشتم.

برای مقایسه فنی می توانید به سایت زیر مراجعه کند، از جهات مختلفی پکیج های امنیتی را مقایسه کرده است:
http://www.av-comparatives.org/comparativesreviews

البته سایت های دیگری هم هستند.

Open-Source
جمعه 21 خرداد 1389, 09:44 صبح
من از McAfee VirusScan Enterprise استفاده میکنم.

1. رایگان هستش (دیگه گیر نیستی برای آپدیت و سریال و اینجور چیزا...)
2. خیلی گیر نیست؛ یعنی آروم یه گوشه نشسته و داره کار خودش رو میکنه
3. الان 3.5 سال هستش که دارم ازش استفاده میکنم و سیستمم دیگه ویروسی نشده.
:لبخندساده:

m.hamidreza
جمعه 21 خرداد 1389, 10:41 صبح
روی اون یکی کامپیوترم هم Norton Endpoint Protection Enterprise نصبه. بدک نیست. ولی به NIS نمی رسه.

با این Endpoint اگه بخوای فقط یه پوشه رو اسکن کنی باید چیکار کنی؟! هیچ گزینه ای نداره!

همین حالا MacAfee و NOD در دو دانشگاه که من میشناسم نصب است و با این که آپدیت هستند ولی تمام کامپیوترها ویروسی هستند. ویروسهایی با درجه خطرناک!

McAfee v8.5i به همراه AntiSpywareش بهترین نسخه MacAfee هست و چندتا سازمان نظامی من میشناسم که چندسال هست دارن استفاده میکنن و هیچ مشکلی هم ندارن. بدون AntiSpywareش نقاط ضعف داره حتما باید با Spyware باشه. من این ترکیب رو با Nod و Norton Endpoint ، BitDefender و کسپر در یک محیط عملیاتی :لبخند: به مدت دو سه ماه تست کردم nod که اصلا تعطیل بود کلا یه جوریه بین بقیه فقط Bitdefender بعضی اوقات در تشخیص trojan ها از MacAfeev8.5i قوی تر بود. یه چیز دیگه هم تنظیم کردنش هست یعنی Actionهاش اگه درست تنظیم نشه فاجعه رخ میده خیلی جاها رو من دیدم که McAfee نصبه ولی Actionهاش درست set نشده نمیدونم رو بعضی ورژن هاش چرا Actionها رو خودش دیفالت درست set نمیکنه.
ولی سرعت اسکن و Cpu Usage و مقدار ramای که میگیره رو کاملا قبول دارم بالاست. رو سیستم من در حالت OnAccess حدود 120مگابایت ram گرفته. یه مشکل دیگه ای هم داشت این بود که در حالت دانلود آپدیت ها، فایل ها رو از ابتدا دانلود میکرد یعنی فایل آپدیت الان اگه 50 مگ هست دوماه دیگه 70 مگ می شد و همینجوری .... تا جایی که به 120 مگ هم رسید الان یه دو ماهی هست که رو 60 مگ نگهش داشته.

ali_kolahdoozan
جمعه 21 خرداد 1389, 10:46 صبح
KasperSky روی win7 واقعا داره خوب عمل میکنه . لایسنس 1 سالش هم خیلی ارزونه عملا به درد میخوره . الان مدتهاست دیگه نه رنگ ویروس دیدم نه درد سر تعویض ویندوز و ......

Alireza_Salehi
جمعه 21 خرداد 1389, 10:53 صبح
با این Endpoint اگه بخوای فقط یه پوشه رو اسکن کنی باید چیکار کنی؟! هیچ گزینه ای نداره!

قابلیت مورد نظر شما:
Scan For Threats> Create Custom Scan

MacAfee خیلی آدمو اذیت میکنه، صد بار یه چیزو براش ست میکنی بازم میپرسه، کلا از همه نظر رو اعصابه...

x.xoma
جمعه 21 خرداد 1389, 16:52 عصر
البته سایت های دیگری هم هستند.

ممنون از این جمله شما .

شرایط استفاده و تقابل شما با سیستم های زیاد ؛ اینجا و در شرایط زندگی و خصوصا کاری بنده نیز کاملا صادق است . راه اندازی ؛ تجهیز ؛ تعمیر و پشتیبانی ۸۰ در صد کارگاه های مدارس آموزش و پرورش در شیراز را ما عهده دار هستیم . چرا ؟ چون آقای مهندس بازنشته آموزش و پرورش هستند .

از نوشته های حاضرتون استفاده کردیم . ممنون ؛ همچنین شدت تحریم سیمانتک در نوع خود جالب بود .

با این Endpoint رو سیستم من در حالت OnAccess حدود 120مگابایت ram گرفته. یه مشکل دیگه ای هم داشت این بود که در حالت دانلود آپدیت ها، فایل ها رو از ابتدا دانلود میکرد یعنی فایل آپدیت الان اگه 50 مگ هست دوماه دیگه 70 مگ می شد و همینجوری .... تا جایی که به 120 مگ هم رسید الان یه دو ماهی هست که رو 60 مگ نگهش داشته.

از این On access خاطره های بدی دارم ؛ اما نمی دونستم جدیدا این قدر وضعش خراب شده...

با ۶۰ مگابایت دانلود اپدیت مشکلی ندارید ؟ واقعا زیاده...

morrning
جمعه 21 خرداد 1389, 18:37 عصر
من از یه آنتی ویروس که خودم نوشتم استفاده میکنم البته شامل 10000 تا باگ میشه و کلا 290 تا وبروس و کرم رو شناسایی میکنه.

Alireza_Salehi
جمعه 21 خرداد 1389, 19:51 عصر
ممنون از این جمله شما .

شرایط استفاده و تقابل شما با سیستم های زیاد ؛ اینجا و در شرایط زندگی و خصوصا کاری بنده نیز کاملا صادق است . راه اندازی ؛ تجهیز ؛ تعمیر و پشتیبانی ۸۰ در صد کارگاه های مدارس آموزش و پرورش در شیراز را ما عهده دار هستیم . چرا ؟ چون آقای مهندس بازنشته آموزش و پرورش هستند .

از نوشته های حاضرتون استفاده کردیم . ممنون ؛ همچنین شدت تحریم سیمانتک در نوع خود جالب بود .

از این On access خاطره های بدی دارم ؛ اما نمی دونستم جدیدا این قدر وضعش خراب شده...

البته شدت تحریمش روی دامنه norton.com دیده میشه نه symantec.com
البته این تحریم در صورتی که شما بخواهید آپدیت کنید اثری ندارد و به راحتی آپدیت میشود (به شرط کرک یا نسخه اصل)

و بنده تعصبی روی norton ندارم، اگر به این نتیجه برسم بقیه بهترند از یک پکیج دیگر استفاده میکنم، ولی فعلا که به این نتیجه نرسیدم!:لبخند:
حداقل BitDefender و NOD را اصلا در حد norton نمی دانم.

امان از این مهندس های بازنشته! هر جا آدم میره چند تاشون رو پیدا میکنه، بانک، بیمه، مدرسه، دانشگاه، نوک قله دماوند، همه چی دست همین مهندس های بازنشته است دیگه!

Netsky
جمعه 21 خرداد 1389, 21:26 عصر
سلام .
دوستان عزیز طبق گفته های برخی دوستان بنده اقدام به دانلود Microsoft Security Essentials کردم ولی میگه که ویندوزت اصلی نیست و باید اصلش کنی .
میخواستم بدونم راهی نیست که بشه ازش استفاده کرد .

Alireza_Salehi
جمعه 21 خرداد 1389, 22:50 عصر
سلام .
دوستان عزیز طبق گفته های برخی دوستان بنده اقدام به دانلود Microsoft Security Essentials کردم ولی میگه که ویندوزت اصلی نیست و باید اصلش کنی .
میخواستم بدونم راهی نیست که بشه ازش استفاده کرد .
http://www.filehippo.com/search?q=Microsoft+Security+Essentials

فکر نمیکنم موقع نصب به اصل نبودن ویندوز گیر بده! موقع دانلود معمولا نمیذاره...

m.hamidreza
شنبه 22 خرداد 1389, 21:12 عصر
قابلیت مورد نظر شما:
Scan For Threats> Create Custom Scan

خوب نه در کلیک راست و نه در نرم افزار من این گزینه رو ندارم دیگه! اصلا هیچی نیست!

کسی که بنز باز ِ یه مرسدس بنز 230 کپل، سفید یخچالی 91 با رینگ و لاستیک فابریک رو به یه 206 صندوقدار صفر اتومات ترجیح میده! :لبخند:

x.xoma
شنبه 22 خرداد 1389, 23:09 عصر
کسی که بنز باز ِ یه مرسدس بنز 230 کپل، سفید یخچالی 91 با رینگ و لاستیک فابریک رو به یه 206 صندوقدار صفر اتومات ترجیح میده! :لبخند:

بنز باز باشه شاید ؛ اما من همین کاماروی زرد ۸ سیلندرو( هیولای آهنی ) که کابوس پمپ بنزین های شهره به هرچی ۴ چرخه ترجیح میدم.

shedayat
دوشنبه 24 خرداد 1389, 00:48 صبح
بنز باز باشه شاید ؛ اما من همین کاماروی زرد ۸ سیلندرو( هیولای آهنی ) که کابوس پمپ بنزین های شهره به هرچی ۴ چرخه ترجیح میدم.

ببخشید ها ولی فکر نکنم این حرف ها ربطی به عنوان تاپیک (از چه نوع آنتی ویروسی استفاده می کنید؟) داشته باشه. :لبخندساده:
لطفا بحث رو ز موضوع اصلیش دور نکنین.