View Full Version : اصول درس خواندن
حمیدرضاصادقیان
جمعه 21 خرداد 1389, 12:01 عصر
سلام دوستان.
لطفا روشهایی که باهاش درس میخونید رو قید کنید و آیا بیشتر شب امتحانی درس میخونید؟ یا در طول ترم ؟
در طول ترم روزی چند ساعت برای درس وقت میذارید؟
هر درسی رو چند بار دوره میکنید؟
روشهای یادداشت برداریتون به چه صورته؟
آیا تمام کتاب رو مطالعه میکنید یا فصلهایی که نظرتون مهم هست؟
Nima NT
جمعه 21 خرداد 1389, 13:06 عصر
کلا مدل خاصی برای این کار ندارم ، اصولا" شب امتحانی هستم ، سریع و تند تند میخونم و مطالب مهم رو چند بار از روی اونها میخونم تا حفظم بشه ، چند ساعت مونده به امتحان معمولا" با کسی زیاد صحبت نمیکنم که مطالبی که خوندم از یادم نره ، بعد از امتحان هم , هم روی سوالات و هم جواباشون که حفظ کرده بودم یادم میره.
Behrouz_Rad
جمعه 21 خرداد 1389, 14:10 عصر
البته از ما که دیگه گذشته و آفتاب لب بومیم و یه پامون لب گوره اما از اونجایی که خداوند لطفش شامل حال بنده شده و حافظه ی قوی ای بهم داده، دروس حفظی رو با یک بار خوندن معمولی از بر میشدم. البته خداوند همه چیز رو به یک نفر نمیده. در عوضش دروس ریاضی رو صفر میشدم.
به نظر من بهترین یار یک دانش آموز/دانشجو در امتحانات تستی همچون کنکور " منچ" هست... 1 تا 4 که تکلیفش مشخصه. اگر 5 آوردید از اون سوال بگذرید و اگر 6 آوردید یعنی جایزه و دوباره بندازید.
موفق باشید :)
eshpilen
جمعه 21 خرداد 1389, 14:17 عصر
تمرین ها رو به موقع خودش حل کردن خیلی مهمه.
البته من خودم موقعی که درس دبیرستان یا دانشگاه رو میخوندم اینکار رو نمیکردم.
اما بعدا فهمیدم چقدر مهم و موثر و مفیده.
بخاطر همین الان هرچیزی یاد میگیرم اگر تمرین داشته باشه حتما حل میکنم.
مثلا بعضی از خودآموزهای برنامه نویسی تمرین دارن.
یا تازگی کلاس اتوکد رفتم جزو افراد معدودی بودم که همهء تمرین ها رو حل میکرد.
Mostafa_Dindar
جمعه 21 خرداد 1389, 14:23 عصر
توصيه ميكنم ، كه كلاسهاي دانشگاه رو حاضر بشيد و يا حداقل چند نفر رو در اونجا داشته باشيد كه مرتب در كلاسها حضور پيدا ميكنند و به شما اطلاعات ضروري رو ميرسونند
من معمولا كلاسهاي دانشگاه رو نميرفتم ، مگر اينكه استاد سخت گيري بود و حضور دركلاس الزامي . مزيت حضور در كلاس ، آشنايي با خلق و خوي استاد و نمره بالا هست .
يك ترم بود كه خيلي كم دانشگاه ميرفتم ، 1 ماه مونده به امتحانات رفتم تاريخ امتحانات رو يادداشت كردم ، روز امتحان كه رفتم ، فهميدم كه بچه ها با آموزش هماهنگ كردند و تاريخ چند تا از امتحانات رو جابجا كردند ( به خاطر اينك فاصله زماني كمي بين امتحانات بوده ) وقتي من اونجا رسيدم تازه فهميدم كه 2 تا از امتحانات برگزار شده و من نمره زيباي -0- رو گرفتم .
معمولا شب امتحان سخت ترين شبها بود ، واسه اينكه مجبور بوديم يك شب يك كتاب رو از صفر بخونم .
حمیدرضاصادقیان
جمعه 21 خرداد 1389, 15:25 عصر
البته از ما که دیگه گذشته و آفتاب لب بومیم و یه پامون لب گوره اما از اونجایی که خداوند لطفش شامل حال بنده شده و حافظه ی قوی ای بهم داده، دروس حفظی رو با یک بار خوندن معمولی از بر میشدم. البته خداوند همه چیز رو به یک نفر نمیده. در عوضش دروس ریاضی رو صفر میشدم.
به نظر من بهترین یار یک دانش آموز/دانشجو در امتحانات تستی همچون کنکور " منچ" هست... 1 تا 4 که تکلیفش مشخصه. اگر 5 آوردید از اون سوال بگذرید و اگر 6 آوردید یعنی جایزه و دوباره بندازید.
بهروز جان خیلی قشنگ نوشتی. باور کن تا 15 دقیقه میخندیدم مخصوصا اینکه نوشتی اگر 6 بیاری جایزه داره:قهقهه:
حالا جداً اگه یکی از بچه های فامیل بیاد این سوالو ازتون بپرسه چی بهش جواب میدین؟
اوبالیت به بو
جمعه 21 خرداد 1389, 15:48 عصر
درس یعنی تمرین و تکرار
روش دیگه ای نداره. باید بشینی روی صندلی صاف با تمرکز بخونی. بخونی
اینقدر بخونی که بره تو مغزت. هر دفعه هم می خوای بخونی از اول بخونی
saied_hacker
جمعه 21 خرداد 1389, 17:51 عصر
حالا شما با این منچ انداختن کدوم دانشگاه قبول شدید ؟؟؟؟:متفکر:
روش جالبی یادم باشه سر کنکور از این روش استفاده کنم :قهقهه:
اصولامن حفظ کردنم خوبه یک درس رو که 1کی 2 بار بخونم حفظ می شم ولی ریاضی و فیزیک :عصبانی++: فقط خدا بهم رحم کنه تک نشم و 10 رو بگیرم.
البته از حق نگذریم من این دوتا درسو نمی خونم و می خام قبول شم ولی خوب....
روش من 20 ساعت قبل امتحان ( شب امتحان خودمون ) بکوب خوندنه و تا حالا زیک زاکی قبول شدم و تا اینجا رسیدم.:لبخند:
در طول ترم پای کامپیوترم و درس خوندن هم تعطیل،یک هفته مونده به امتحانات ( مثلا همین الان ) شروع می کنم به درس خوندن :لبخند: و بعد یه مرور دوباره شب امتحان
------------------
روش مطالعم هم یا باید راه برم یا دراز بکشم :لبخند: ، یا توی اتاق قدم می زنمو می خونم یا می رم بالا پشت بوم هم هوای ازاد هست هم تمام دورو ور معلومه.
ولی جدا می گم این خرپشته ساختمون و بالا پشتبوم بهترین مکان برای درس خوندنه( باور کنید، امتحانشم مجانیه )
Felony
جمعه 21 خرداد 1389, 21:00 عصر
1.تا جایی که میتونم کلاس ها رو میپیچونم و سر کلاس نمیرم ( مخصوصا تخصصی ها رو )
2. شب امتحان مثل تراکتور میشینم میخونم !
shedayat
جمعه 21 خرداد 1389, 22:23 عصر
من کلاسها ر می رم ولی حوصله درس خوندن رو ندارم. حتی شب امتحان:لبخند: بیشتر همون چیزایی که توی کلاس به ذهنم موند به کمکم میاد. (البته اگه سر کلاس گوش کنم:لبخند:)
FastCode
جمعه 21 خرداد 1389, 23:35 عصر
4 ساعت
شما بگو ۴ دقیقه.
1485159
جمعه 21 خرداد 1389, 23:38 عصر
شما بگو ۴ دقیقه.
و شما بگو 4 ثانیه!:قهقهه:
FastCode
جمعه 21 خرداد 1389, 23:50 عصر
و شما بگو 4 ثانیه!:قهقهه:
قبل از اینکه بخونم, از اسمتون حدس زدم که ۱۰۰٪ همین رو گفتی.
ولی اون "و" رو حدث نزده بودم. ۰/۲۵-
ولی من واقعاً جدی گفتم.توی کل امتحانات نهایی تقریباً ۳۰ ساعت درس خوندم.و فردا صبح آخری رو میدم با ۲۰ دقیقه مطالعه.
حمیدرضاصادقیان
شنبه 22 خرداد 1389, 07:50 صبح
پس با این اوضاع همه مثل هم درس میخونیم.من خودم دقیقا فقط دو روز مونده به هر امتحانی شروع به خوندن میکنم.فرقی نمیکنه ریاضی باشه یا اندیش اسلامی.!!!
DAMAVAND
شنبه 22 خرداد 1389, 08:27 صبح
دقيقا آقاي صادقيان. البته اين خوصيت عمومي بين ما ايراني است.يعني انجام کاري در دقيقه نود !:چشمک:
من در تمام دوران دانشجويي از همون چند هفته مونده به امتحان شروع ميکردم. خدايش ولي دروس ما الکترونيکي ها چيزي نيست که بشه شب امتحان خوند و پاس کرد:متعجب: ولي در کل در طول ترم نمي خوندم. بابا تازه تا ميتونستم هم کلاس رو ميپيچوندم يه کم مونده به امتحان هم ميفتاديم دنبال جمع آوري جزوه !خدايش در اين زمينه اگر خانمها نبودند فکر نميکنم هيچ کدوم از ما فارغ تحصيل مي شديم از بس که حوصله دارن جزوه ها رو مرتب مينويسن ! جزوه ها مو ببينيد اکثرا کپي اون هم هر کدوم يه خط !:عصبانی++:
بعد من يه فلسفه دارم که اون رو از يکي از دوستانم در زمان دانشجويي فرا گرفتم .ميگفت ببين فرض کن تو در طول سال بشيني درسا تو بخوني حالا دو صورت داره : يا آخر ترم قبول ميشي که خوب کار عجيبي و سختي نکردي با اون همه درس خوندن ! با اون همه درس خوندن تازه کلي از وقت گرانبهاترو هم از دست دادي !
يا ممکنه نمره خيلي بد يا اصلا بيفتي که در اين صورت فاجعست چون تمام زحماتت بهدر ميره تازه ممکنه افسردگي هم بگيري. ببيني اين همه زحمت کشيدي بعد هيچ !:افسرده:
حالا اگه بزاري نزديک امتحان بخوني که خوب باز دو حالت پيش مياد : شما قبول ميشي .وقتي ميبيني بدون از دست دادن وقت گرانبها !!?? !!! و زحمت زياد قبول شدي يک حس شادي زايد الوصفي به آدم دست ميده .تا چند وقت آدم خوشحال و خندان ,هي ميري پيش رفقات ميگي ديدين شما اين قدر خونديدن تو طول سال ولي من زياد نخوندم و قبول شدم اونها هم در دلشان کلي حسرت ميخورن:لبخند: !!! حالت دوم شما رد ميشين در اين صورت به هيچ وجه زياد ناراحت نميشين ,چون با خودتون ميگين من که تو طول سال نخونده بودم که زحمت زياد هم نکشيدم ,خوب افتادم ! خيلي زور نداره و افسردگي هم نميگيرين ! تازه يک برد هم داريد درسته که افتاديد ولي در عوض در طول سال کلي از اوقات فراغتون استفاده کرديد !!!!!!:چشمک:
بنده هيچ مسوليتي رو در باب استفاده نا صحيح از اين فلسفه نمي پذيرم !:گیج:
نياد بعد از امتحانات ترمتون يقه ما رو بچسبيد ها ! ما که استفاده کرديم و رستگار فارغ تحصيل شديم ....:لبخند:
اوبالیت به بو
شنبه 22 خرداد 1389, 12:50 عصر
آخه باید ببینی درس رو برای چی می خونی؟
برای مدرک؟ پاس کردن؟ یا با سواد شدن.
اگر واقعا برای با سواد شدن بخونی درس مبانی الکترونیک یا اندیشه اسلامی یا ادبیات رو دست کم نمی گیری و می خونی. می خونی که با سواد شی بفهمی که چه اتفاقی افتاده.
به خدا من الا پشیمونم که بعضی از درس ها رو واسه پاس کردن خوندم چون 100% می دونم در آینده بهش احتیاج پیدا می کنم.
همین درس ادبیات که همه می گن به ما چه آخه ما می خوایم مهندس بشیم چه ربطی به رشته ما داره حلال همه مشکلات هست. اگر راه رسم زندگی رو از ادبیات و داستان ها شعر هاش بفهمی و یاد بگیری نمیای التماس این و اون رو کنی و بگی چی کار کنم موفق شم چی کار کنم پولدار شم و ...
HamedNet_ir
شنبه 22 خرداد 1389, 18:31 عصر
من که از الآن شروع کردم به خوندن!
20 تا داشتم که 2 تا شو حذف کردم مونده 18 تا!
اگر نخونم = مشروط!
xxxxx_xxxxx
شنبه 22 خرداد 1389, 20:04 عصر
سلام،
اگر به اون درس علاقه داشته باشم، در طول ترم که میخونم هیچ، بیشتر از اون چیزی که در سرفصل های درس امده هم میخونم.
اما اگر به اون درس علاقه نداشته باشم، یکی دو روز قبل امتحان ترتیبشو میدم. البته همین یکی دو روز هم به زور.
در مورد اینکه بعضی ها میگن ما ایرانی ها فقط شب امتحانی هستیم؛ مشکل از ما نیست. مشکل از سیستم آموزشی هست که همه چیز رو از دانش آموز/دانشجو در یک برگه امتحانی با مدت 90 دقیقه میخواد. خب هرکسی باشه با این سیستم، از یک روز قبل امتحان شروع میکنه به خوندن. و این میشه که شب امتحان یک چنین sms هایی دریافت کنید:
ز خرخوانان عالم هرکه را دیدم، غمی دارد / دلا خوکن به مشروطی که آن هم عالمی دارد/
ایام سوگواری امتحانات بر عموم دانشجویان عزیز تسلیت باد!
پ.ن: sms فوق، دیشب در حین درس خواندن برای یکی از دوستانم ارسال شد.:گیج:
JaguarXF
شنبه 22 خرداد 1389, 21:23 عصر
درس رو که در طول ترم یاد میگیرفتم : وقتی بعد از هر مبحثی معلم تکلیف و پروژه میده و 40 درصد کل نمره درس رو هم تشکل میدهند . بابد درس رو خوند تا تکلیفش رو حل کرد دیگه! میان ترم و پایان ترم جزو ساده ترین کارهاست. برای اینکه کافیه مطالب رو فقط مرور کرد. قبلا در طول ترم خونده و تکلیفش رو هم تحویل داده بودم . یک یادآوری کفایت میکنه .
سر کلاس نرفتن و دانشگاه نرفتن هم که معنی نداره از هر لحاظ که بررسیش کنید: مطلبی رو که توی 1.5 ساعت میشه با رفع اشکال و پرسش و پاسخ از خود معلم یاد گرفت اگه بخواهید توی خونه بخونید حداقل سه برابر وقت میگیره بعلاوه سوالهای بی پاسخ شما! از لحاظ دیگر هم دانشگاه و کلاس و. .. بهترین محل و فرصت برای آشنا شدن با دیگران هست . آدم عاقل دانشگاه رو ول میکنه میره تو پارک ساعی با پیرزن بازنشسته درباره ترافیک تهران صحبت کنه آخه ! نه واقعا !
eshpilen
شنبه 22 خرداد 1389, 22:25 عصر
اینو یه نگاهی بکنید بد نیست: http://www.opatan.ir/files/Advice-for-computer-students.pdf
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.