View Full Version : بودن یا نبودن مسئله این است
فصل تازه
یک شنبه 23 خرداد 1389, 22:19 عصر
من رشته تحصیلیم IT است .تازه شروع کردم.تازه هم عضو سایت شدم. به نظر اساتید محترم آیا بازار کار خوبی داره؟قابل اعتماد هست ؟هستن کسانی که این رشته را تمام کرده باشند؟؟؟آیا راضی هستند؟؟؟؟؟؟؟.......................
مهران رسا
یک شنبه 23 خرداد 1389, 23:49 عصر
من رشته تحصیلیم IT است .تازه شروع کردم.تازه هم عضو سایت شدم. به نظر اساتید محترم آیا بازار کار خوبی داره؟قابل اعتماد هست ؟هستن کسانی که این رشته را تمام کرده باشند؟؟؟آیا راضی هستند؟؟؟؟؟؟؟.......................
به نظر شما علاقه باعث کسب درآمد میشه یا کسب درآمد باعث علاقه ؟
فصل تازه
دوشنبه 24 خرداد 1389, 00:35 صبح
به نظر شما علاقه باعث کسب درآمد میشه یا کسب درآمد باعث علاقه ؟
آخه اکثرا اساتید محترم دانشگاه آدم رو ناامید میکنن؟؟؟؟؟از وضع قشر مظلوم برنامه نویسها...رو آوردن اونها به آموزشگاههای آزاد....واز همه مهمتر رعایت نشدن حق کپی رایت ...یکی از اساتیدمون که از حرف زدنش مشخص بود که دل پری داره؟؟؟؟؟
Babak.Hassanpour
دوشنبه 24 خرداد 1389, 08:41 صبح
عزیز دل؛ کار استاد های دانشگاه های کشور ما همینه.شما به هیچ کدوم از حرف هاشون حتی گوش هم نکن چه برسه به اجرا.سعی کن بار علمی خودت رو ؛ خودت بالا ببری نه اینکه تنها به معلوماتی که اونها در اختیارت قرار میده بسنده کنی.
البته همه شون اینجوری نیستند .اما اونهایی که ما دیدیم و شما داری تعریف می کنی .....
البته شایدهم ناخودآگاه دارند شما رو غربال می کنند.بطوری که علاقه مند ترین تون آخر کار باقی بمونند.
استاد هر چه می دانست آموخت مرا
غیر یک نکته که ناگفته نهاد
قدر استاد نکو دانستن
حیف استاد به من یاد نداد
zhashemi
سه شنبه 25 خرداد 1389, 13:55 عصر
سلام منم IT میخونم. متاسفانه IT در کشور ما ناشناخته است طوری که یه کسی مثل من که IT میخونه باید همه پروژه هاش برنامه نویسی باشه و در عوض از شبکه که در IT خیلی مهمه چیزی ندونه. ببین بازارکار رو خودت می سازی سعی کن خودتو نشون بدی در هررشته ای که هستی اگه مهارت داشته باشی همه جا جا برات هست. منم هم دارم برنامه نویسی می کنم و هم روی دارم سعی می کنم یه کتاب بنویسم فقط به خاطر اینکه تونستم نشون بدم انشام خوبه!!! ولی هیچ ربطی به IT نداره. به خاطر همینه که میگم خودتو نشون بده. :متفکر:
موفق باشی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.