View Full Version : شرکت در ششمین کنفرانس پردازش تصویر و بینایی ماشین ایران
مصطفی ساتکی
پنج شنبه 27 خرداد 1389, 11:37 صبح
سلام دوستان
تاریخ برگزاری کنفرانس 5 و 6 آبانماه 1389
مهلت دریافت اصل مقالات 20/4/89
آیا کسی از بچه های برنامه نویس تو این کنفرانس شرکت می کنه.مایلیم نظرتونو بدونم . در ضمن اگر کسی تمایل داشته باشه میشه گروهی هم شرکت کرد من یکی چند مورد برای امسال دست و پا کردم که هنوز مقالشون نکردم بعلت مشغله.
مصطفی ساتکی
پنج شنبه 27 خرداد 1389, 22:27 عصر
یعنی بچه های این فروم کسی به پردازش تصویر هیچ علاقه ی نداره.چقدر جالب!!!!!!!!!!!
Alireza_Salehi
پنج شنبه 27 خرداد 1389, 23:25 عصر
درباره چی نظر بدیم؟ کنفرانسه دیگه، کنفرانس های داخلی خیلی سطح بالایی ندارند، مقالاتتون رو برای کنفرانس های خارجی ارسال کنید.
مصطفی ساتکی
جمعه 28 خرداد 1389, 09:22 صبح
پس اگه قرار باشه paper رامونو بفرستیم جورنال های معتبر پس با این حساب هم بایستی ،درب کنفرانس ها رو تخته کنیم و هم درب پردازش تصویر رو تو ایران. اینطوری چیزی ازش نمی مونه.
Alireza_Salehi
جمعه 28 خرداد 1389, 10:25 صبح
درب کنفرانس تخته نمیشه مقالات سطح پائین تر توی همون داخلی ها قبول میشوند بنابراین درش تخته نمیشه.
بالاخره باید برگزارکننده گان کنفرانس هم امکانات و جذابیت هایی برای کنفرانسشون تدارک ببیند که یک محقق رغبت کنه مقاله براشون بفرسته.
مثلا دانشگاه ها و شرکت های مهم و تراز اول از کنفرانس پشتیبانی کنند؛ یا در مراجع معتبر مقاله شما رو ایندکس کنند و ...
شما نگران کنفرانسی یا نگران مقاله های خودت؟
برای چند جا بفرست هر کدوم که بهتر بود رو شرکت کن بقیه رو کنسل کن.
مصطفی ساتکی
جمعه 28 خرداد 1389, 11:15 صبح
درب کنفرانس تخته نمیشه مقالات سطح پائین تر توی همون داخلی ها قبول میشوند بنابراین درش تخته نمیشه.نمیدونم شما چند تا مقاله از IEEE خوندید .من زمانی که رو یه موضوع تحقیق می کنم دست کم 50 مقاله اگر در اون زمینه موجود باشه می خونم تا تحقیقی که صورت می گیره دوباره کاری نباشه و شاید باورتون نشه تو IEEE هم مقاله هایی ثبت شده که با توجه به تاریخشون میشه فهمید که کی از روی کی نوشته .یعنی حتی در نگارش شون هم تغییراتی ندادن این من در چندین تحقیق خودم دیدم. اگر هم بخاید میتونم بهتون نمونه نشون بدم در چنیدن زمینه تو پردازش تصویر.
نه اینکه حرف شما رو قبول نداشته باشم که سطح این کنفرانس ها پایین نیست حرفتون درست اما تا چندین سال پیش همچین کنفرانس هایی هم وجود نداشت .البته این اشکالی که شما گرفتید میشه تو همه زمینه ها و رشته ها تعمیمش داد.
برای چند جا بفرست هر کدوم که بهتر بود رو شرکت کن بقیه رو کنسل کنمقاله های استخون دار فقط به کنفرانس می فرستن نه چندجا.
در ضمن من امروز شروع کردم به ویرایش یکی از مقاله هام . که میخام با اون تو این کنفرانس شرکت کنم .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.