View Full Version : یه مانیتور عالی برای برنامه نویسی با اینچ مورد نظرتون معرفی کنید!
amir-yeketaz
شنبه 29 خرداد 1389, 17:37 عصر
مانیتوری که اصلا چشمو اذیت نکنه و برایه برنامه نویسی بهتر باشه به نظرتون چیه ؟
مدل و قیمت مانیتور فراموش نشه ...
اگه تصویری هم دارید که چه بهتر ...
Hossein Bazyan
شنبه 29 خرداد 1389, 17:41 عصر
مانیتوری که اصلا چشمو اذیت نکنه و برایه برنامه نویسی بهتر باشه به نظرتون چیه ؟
مدل و قیمت مانیتور فراموش نشه ...
اگه تصویری هم دارید که چه بهتر ...
سلام
برنامه نویسی با یک مونیتور خیلی سخته من همیشه از دو مونیتور استفاده میکنم کار را خیلی راحت میکنه
مونیتور هر چقدر هم بزرگ باشه جای دو مونیتور را نمیتواند بگیرد.
M.T.P
شنبه 29 خرداد 1389, 17:51 عصر
سلام
برنامه نویسی با یک مونیتور خیلی سخته من همیشه از دو مونیتور استفاده میکنم کار را خیلی راحت میکنه
دوست عزیز منظورتون چیه؟:متعجب:
JaguarXF
شنبه 29 خرداد 1389, 17:53 عصر
من یک 24 اینچ دارم که به لپ تاپ وصل میکنم . به عبارتی میشه دو مانیتور .
یک نکته این هست که آیا میخواهی بصورت عمودی هم مانیتور رو استفاده کنی یا نه . بعضی هاشون ساپورت نمیکنند. ( مانیتور Dell قیلیم این رو داشت ولی این جدیده نداره )
نکته دیگه این هست که میخواهی راحت ارتفاع پایه لپ تاپ رو تنظیم کنی یا نه . ( مانیتور Dell قیلیم این رو داشت ولی این جدیده نداره )
نکته دیگه این هست که اکثر مانیتورها با کابل آنالوگ کار میکنند . من یک مبدل خریدم که از کابل دیجیتال استفاده میکنه و وضوح تصویر و میران اذیت شدن چشم رو به شدت کاهش داده . عالی.
JaguarXF
شنبه 29 خرداد 1389, 17:54 عصر
دوست عزیز منظورتون چیه؟:متعجب:
مثلا خیلی مواقع من دو تا IDE لازم داریم . یکیش رو میندازم روی این مانیتور . یکی رو روی اون
یا خیلی مواقع هنگام دیباگ و ... پنجره های دیباگ رو میندازم روی اون یکی مانیتور ...
مواردی از این دست
morrning
شنبه 29 خرداد 1389, 18:16 عصر
مثلا خیلی مواقع من دو تا IDE لازم داریم . یکیش رو میندازم روی این مانیتور . یکی رو روی اون
یا خیلی مواقع هنگام دیباگ و ... پنجره های دیباگ رو میندازم روی اون یکی مانیتور ...
مواردی از این دست
شما دیگه خیلی کلاست بالاس من توی شرکت یه مانیتور ال جی فلاترون 775ft دارم و توی خونه یه سامسونگ 15.4 LCD
لبتابم هم مانیتور فکر کنم 10.8 باشه از نوع سونی
Web.Designer01
شنبه 29 خرداد 1389, 18:32 عصر
یک نکته این هست که آیا میخواهی بصورت عمودی هم مانیتور رو استفاده کنی یا نه . بعضی هاشون ساپورت نمیکنند. ( مانیتور Dell قیلیم این رو داشت ولی این جدیده نداره )
نکته دیگه این هست که میخواهی راحت ارتفاع پایه لپ تاپ رو تنظیم کنی یا نه . ( مانیتور Dell قیلیم این رو داشت ولی این جدیده نداره )
حالا مگه مانیتور Dell قبلیت چش بود که رفتی این جدیدرو خریدی؟!
این مانیتورایی که به صورت عمودی هم کار مکینن خیلی باحالن،مثه فرمون ماشین میمونه!
جا هم کمتر میگیرن اگه به صورت عمودی استفاده شن.یکیشونو تو نمایشگاه الکامپ دیدم 19 اینچ بود 220 تومن که چون تو نمایشگاه بود میداد 200.
من میخوام یه دونه از اونا بخرم:کف:
JaguarXF
شنبه 29 خرداد 1389, 18:49 عصر
حالا مگه مانیتور Dell قبلیت چش بود که رفتی این جدیدرو خریدی؟!
این مانیتورایی که به صورت عمودی هم کار مکینن خیلی باحالن،مثه فرمون ماشین میمونه!
جا هم کمتر میگیرن اگه به صورت عمودی استفاده شن.یکیشونو تو نمایشگاه الکامپ دیدم 19 اینچ بود 220 تومن که چون تو نمایشگاه بود میداد 200.
من میخوام یه دونه از اونا بخرم:کف:
هیچی! 2 اینچ کوچکتر بود! لپ تاپ و مانیتور و... رو هر دو سه سال یکبار شرکت تعویض میکنه . من که پول نمیدم!
اون رو عمودی هم میشد استفاده کرد ولی بیشتر به درد مدیریت میخوره که مثلا میخواد یک اسپرد شیت رو اسکرول کنه سه متر !
من همون پهنای مانیتور چون کد مینویسم از ازتفاعس واسم مهم تره
و خداییش همین 2 اینچ اضافه توی کارایی هم تاثیر داشته . جکی درست کرده بودیم که بهمون مانیتور 48 اینچ بدهید تا پروژه هاتون رو نیم ساعته تحویل بگیرید!
JaguarXF
شنبه 29 خرداد 1389, 18:59 عصر
آهاه ! پیداش کردم. قبلی که داشتم این بود . اینکه ارتفاع پایه اش تنظیم میشد خیلی خوب بود
http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-4687
UltraSharp 2007FP 20-inch Flat Panel Monitor with Height Adjustable Stand
البته این انگار لینک به 20 اینچش هست بجای 22 اینچ. ولی فکر کنم دیگه از همین جا بتونی اون رو هم پیدا کنی اگه بخواهی
Web.Designer01
شنبه 29 خرداد 1389, 19:59 عصر
هیچی! 2 اینچ کوچکتر بود! لپ تاپ و مانیتور و... رو هر دو سه سال یکبار شرکت تعویض میکنه . من که پول نمیدم!
عجب شرکت باحالیه!
جکی درست کرده بودیم که بهمون مانیتور 48 اینچ بدهید تا پروژه هاتون رو نیم ساعته تحویل بگیرید!
بابا تورو خدا از این جکای خنده دار تعریف نکن مردم از خنده!
x.xoma
شنبه 29 خرداد 1389, 20:30 عصر
سلام .
p23500 LCD samsung
23 inch ; wide ; black
قیمت ۲۵۹ هزار تومان .
سامسونگ بگیر.
amir-yeketaz
شنبه 29 خرداد 1389, 22:08 عصر
آخرش نفهمیدیم ... این سامسونگ بهتره یا ال جی ؟؟؟!!!!:لبخند:
حالا به نظرتون چند اینچ بخرم 20 و 22 و 24 و26 و ... :لبخند:
مرتضی پیروزی
شنبه 29 خرداد 1389, 22:39 عصر
samsung: A new dimension in TV !! :لبخند:
بین ال جی و سامسونگ من سامی جون رو انتخاب میکنم...... الآن که LCD ارزون شده، برو
یه دونه 48 اینچ بگیر....:شیطان:
اگر اهل ایبوک خوندن هستی، هر چی اینچ بالاتر باشه کمتر به چشمت فشار میاد.......
ولی در عوض به کنتور برقتون و در آخر به جیبتون بیشتر فشار میاد!:قهقهه:
مرتضی پیروزی
شنبه 29 خرداد 1389, 22:55 عصر
از اینا بخر
http://zedomax.com/blog/wp-content/uploads/2008/01/alien-curved-monitor.jpg
amir-yeketaz
شنبه 29 خرداد 1389, 23:02 عصر
بابا چیه این ... این که به درد بازی کردن میخوره (نیست که اصلا اهل بازی نیستیم :لبخند:)
ولی من عادت دارم که ایبوک بخونم به جایه کتاب چاپی ...
به نظرت زیاد پهن نیست؟؟؟!!! :لبخند:
اون یارو کیه که مانیتوره داره قورتش میده :قهقهه: (خودت نیستی که :لبخند:)
حالا این چند تا خمینی می طلبه ؟؟؟
amir-yeketaz
یک شنبه 30 خرداد 1389, 09:45 صبح
فکر کنم دو میلیون بطلبه!
البته من همون مانیتور 10.8 اینچی خودم رو ترجیح میدم
:گیج::گیج::متعجب::متعجب:
دو میلیون ... نه بابا دیگه نمیخوام بیشتر از 300 پول مانیتور بدم ... مانیوتر10.8 !!!! (چی توش پیداست!!!:لبخند:)
blue_lotus
یک شنبه 30 خرداد 1389, 12:45 عصر
اگر زیاد اهل انجام چند کار باهم هستین. مثلا همزمان هم چت کنین هم مرورگر باز باشه هم صفحه کد نویسی.
دو مانیتور ۱۹ یا ۲۰ خوبه در کنار هم. البته اگر میز جا داشته باشه.(سرعت کد نویسی و انجام کارها بالا میره) در غیر اینصورت یک مانیتور ۲۰-۲۲ اینچ کفایت میکنه :)
antisocial
دوشنبه 31 خرداد 1389, 20:19 عصر
LGW2261V
22 اینچه. خیلی هم خوبه.FullHd.با ورودی HDMI . که میتونی بهش ایکس باکس ، PS3 ، و بقیه ی لوازم تصویری جدید رو وصل کنی و بهترین کیفیت رو داشته باشی.
از نظر کیفیت سامسونگ به مقدار ناچیزی بهتره اما یک نکته ی مهم:
کمپانی سامسونگ یکی از کلاه بردارترین کمپانی هاست.همه ی جنساش بعد از مدتی از کار میفته و اصلا استقامت نداره
من توی یک شرکت دیدم که 18 تا مانیتور ازش خریدن یکی یکی همشون دچار پیکسل های سوخته میشد .
هارد های سامسونگ بعد از مدتی موتورش از کار میفته و تمام اطلاعاتش نابود میشه.که خودم این بلا سر م اومد.
ویدیو سی دی ها و دی وی دی پلایر هاش بعد از مدتی فقط به درد این میخورن که بذاری دم در شهرداری ببره.که این هم سر خودم اومد.
سامسونگ همیشه با تبلیغاتش سر عوام کلاه میذاره.
اما من از هر کدوم از محصولات ال جی خرید کردم هیچ مشکلی باهاشون نداشتم و یک سره برام کار کردن.
فقط ال جی
Alireza_Salehi
دوشنبه 31 خرداد 1389, 22:28 عصر
برای برنامه نویسی:
LG W2042
20 اینچ ، کلاسیک و ساده با رنگ مشکی، کیفیت تصویرش هم خوبه، به جز موقع فیلم دیدن...
وقتی بخواهم فیلم ببینم از Sony LCD 40" X350 استفاده می کنم. البته اگر اهل منزل می گذاشتند کامپیوترم رو به همین وصل میکردم کیفیتش واقعا بالاست....
amir-yeketaz
سه شنبه 01 تیر 1389, 00:45 صبح
من فعلا رو p23700 زوم کردم ...
چون که FullHD هست و همین طور اونجوری که تحقیق کردم تکست رو کوچیک نمیکنه و نور آفتاب اصلا اذیتش نمیکنه ... قیمتشم 270 یا 280
نگاش کنید ببینید خوبه
http://www.rayaneh.com/product-10973.aspx
PC2st
سه شنبه 01 تیر 1389, 11:14 صبح
من این مونیتور را دارم، برای برنامهنویسی خوبه ولی اگر با رنگها سر کار دارید، بد نیست.
amir-yeketaz
سه شنبه 01 تیر 1389, 14:42 عصر
من این مونیتور را دارم، برای برنامهنویسی خوبه ولی اگر با رنگها سر کار دارید، بد نیست.
حالا شما ازش راضی هستین یا نه ؟؟!!
میشه یه خورده بیشتر در موردش توضیح بدین ...
PC2st
سه شنبه 01 تیر 1389, 16:27 عصر
خب ازش راضی هستم. این چیزی که من دارم (تقریبا ۵-۶ ماه پیش ۳۰۰ تومن خریدم)، قابلیت چرخش به اطراف نداره اما قابلیت چرخش به بالا و پایین (تغییر زاویه عمودی دید صفحه) را دارد. در قابلیت تغییر زاویه عمودیش ممکنه بر اثر وزن خودش به حالت اول برگرده (مثلا کمی زاویه دادید به طرف بالا ولی بر اثر وزنش به سمت پایین میافته)، پس در این مورد مواظب باشید که از این لحاظ فاقد ایراد باشد. کنتراست تصویر این مونیتور ۵۰۰۰۰ است ولی چون این مقدار برای حالت دینامیک در نظر گرفته شده، پس زیاد اعتباری به آن نیست، به همین خاطر در رنگهایی که بسیار به هم نزدیک هستند مثلا بین دو رنگ سفید خالص و رنگ سفیدی که ۶ درصد آبی دارد را نمیتوان به راحتی از هم تشخیص داد.
amir-yeketaz
سه شنبه 01 تیر 1389, 19:30 عصر
خب ازش راضی هستم. این چیزی که من دارم (تقریبا ۵-۶ ماه پیش ۳۰۰ تومن خریدم)، قابلیت چرخش به اطراف نداره اما قابلیت چرخش به بالا و پایین (تغییر زاویه عمودی دید صفحه) را دارد. در قابلیت تغییر زاویه عمودیش ممکنه بر اثر وزن خودش به حالت اول برگرده (مثلا کمی زاویه دادید به طرف بالا ولی بر اثر وزنش به سمت پایین میافته)، پس در این مورد مواظب باشید که از این لحاظ فاقد ایراد باشد. کنتراست تصویر این مونیتور ۵۰۰۰۰ است ولی چون این مقدار برای حالت دینامیک در نظر گرفته شده، پس زیاد اعتباری به آن نیست، به همین خاطر در رنگهایی که بسیار به هم نزدیک هستند مثلا بین دو رنگ سفید خالص و رنگ سفیدی که ۶ درصد آبی دارد را نمیتوان به راحتی از هم تشخیص داد.
ممنون واقعا ( تو گفتگویه آزاد باید اینجوری تشکر کرد!)
خوب حالا اگه 300 تومن بهتون میدادن و میگفتن فقط باهاش میتونی یه مانیتور بخری چی مخریدین ؟؟(همین!)
M.T.P
سه شنبه 01 تیر 1389, 19:48 عصر
دوستان مانیتور LCD یا LED که محافظ شیشه ای داشته باشه الان تو بازار هست؟ واسه گیم نت میخوام. :متفکر:
PC2st
سه شنبه 01 تیر 1389, 20:17 عصر
خوب حالا اگه 300 تومن بهتون میدادن و میگفتن فقط باهاش میتونی یه مانیتور بخری چی مخریدین ؟؟(همین!)
احتمالا باز هم همین را میخریدم :لبخند:
amir-yeketaz
سه شنبه 01 تیر 1389, 22:56 عصر
احتمالا باز هم همین را میخریدم :لبخند:
ممنون ... امیدوارم که شوخی نکرده باشین ...
در ضمن یه سوال دیگه : این مانیتور تکست ها رو کوچیک میکنه ؟؟؟
البته اون طور که من تحقیق کردم مانیتور های 23 اینچ به بالا تکست ها رو کوچیک نمیکنن ...
درسته؟؟!!
PC2st
چهارشنبه 02 تیر 1389, 00:11 صبح
شوخی نکردم، چون انتخاب دیگری نداشتم :شیطان: چون زیاد با مانیتورهای LG و ... آشنا نبودم (نیستم).
در ضمن یه سوال دیگه : این مانیتور تکست ها رو کوچیک میکنه ؟؟؟
من روی وضوح 1920x1080 گذاشتم (آخرش) و فکر نمیکنم متنها کوچک شده باشند! البته اگر از وضوحهای پایینتری استفاده بشه، متنها (و در کل، همه چیز) بزرگتر خواهد شد و مخصوص این مانیتور نیست.
amir-yeketaz
چهارشنبه 02 تیر 1389, 00:16 صبح
ال جی چی داره که سامسونگ نداره ؟؟!!
حالا چه مدلی از ال جی رو می خواین داشته باشین ؟؟!!
فکر میکنم دیگه بحث ال جی و سامسونگ یه بحث سلیقه ای هست و البته تعصبی ...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.