PDA

View Full Version : کسی شما رو مجبور کرده پاسخ بدهید؟!

LORD AELX
سه شنبه 01 تیر 1389, 10:44 صبح
من تو این چند وقت به مراتب در تاپیک های مختلف مشاهده کردم که وقتی یک فرد سوال یا موضوعی را مطرح می کند، بعضی ها بدون آن که راجع به آن بدانند یا حتی یکبار اسم آن را شنیده باشند، شروع به اظهار نظر و آموزش آن مطلب می کنند در حالیکه از آن طرف خود را درگیر search های متععد و وقت گیر در گوگل کرده اند و در نهایت نیز پاسخی ناقص، بدون ارزش و بار علمی و بعضا گیج کننده ارایه می دهند. یکسری افراد دیگر هم فقط بلدند احساسات خود را بیان کنند و در واقع پست spam بنویسند: "من که تا حالا چنین چیزی ندیدم!" ، "چه جالب!" ، "متشکرم" ، "پست بالا به شدت مفید ارزیابی می شود!" ، "وایسا برات سرچ کنم!!!" ( => در این مورد من مانده ام که آیا فرد سوال کننده خودش بلانسبت چلاغ بوده که سرچ نکرده!!! ) ، ......

این باعث میشه روزانه چند صد پست بی فایده و فاقد وزن وارد دیتابیس سیستم بشه و سرآخر هم خیلی از موضوع ها بدون نتیجه و پاسخ درست باقی بمانند... در نهایت این باعث میشه بار علمی سایت تقلیل پیدا کند...

ricky22
سه شنبه 01 تیر 1389, 10:55 صبح
تا اونجایی که من دیدم مدیرا اکثر پستای چاکرم مخلصم و از این قبیبل رو پاک می کنند.
اما این عادت بد دیده شده که نتیجه ی جستجوی صحفه اول گوگل رو پست می کنیم برا دیگران.

Alireza_Salehi
سه شنبه 01 تیر 1389, 10:56 صبح
مدت زیادی هستش که پست های قوی کم شده ، و از این جور پست ها زیاد زده میشه،
نسل جدید اعضای سایت باید پیشرفت کنن و به مرحله متوسط که رسیدن خود بخود پست ها فنی تر میشه،
اتفاق افتادن چنین وضعی به صورت دوره ای قابل پیش بینی است.

ricky22
سه شنبه 01 تیر 1389, 12:01 عصر
یه راه حل اینه تاپیکا رو تقسیم بندی کنن بین کاربرا کاربرا اونا رو گزارش بدن بعد مدیرا بررسی کنند پاک کنند البته ربط مستقیم به بحث نداره
برا پاکسازی عرض کردم...

saed2006
سه شنبه 01 تیر 1389, 12:17 عصر
حرف lord alex واقعا درسته مشکل دو چیز هست
کسایی که جواب رو میدونن اصلا پاسخ نمیدن یا فعال نیستن
کسایی که جواب میدن :
1-یا بلد نیستن و میخوان تعداد پست بالا ببرن
2-کنجکاوند که واسه چی میخواد همچین کاری بکنه (فضولند):خجالت:
بار ها واسه من پیش اومده طرف هزار تا سوال از من کرده تا به اصطلاح مشکل رو حل کنه در نهایت هم میگه
بلد نیستم
جستجو کنید فلان و بیسار
نگو طفلی این سوالا رو از روی کنجکاوی میکرده که اصلا پروژه چی هست؟ واسه چی اخه؟ پول میدن و هزار تا سوال بی ربط دیگه که من سوال کننده رو مجبور میکنه دنبال یه اجر بگردم و بزنم توی سر خودم:گیج: تا از شر این عزیز پاسخگو راخت بشم:لبخند:

مصطفی ساتکی
سه شنبه 01 تیر 1389, 12:46 عصر
جناب LORD AELX (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=143822) داستان فقط به همین جا ختم نمیشه .گاهی اوقات اگه به اونایی که جواب های بی ربط میدن اعتراض کنید آقایون محترم شما رو بازخواست می کنند.
شرایطی شده آدم جرات نمی کنه سوال بپرسه هر کسی با هر سطح علمی جواب میده .به نظر من بعضی ها واقعاً خیلی جسارت دارن . بعضی ها هم اگر بهشون بگید این قسمتی که شما گفتید اشتباهه به شما هر نوع فهشی که دلش میخاد منجمله فهش انگلیسی و فرانسوی .
بعضی ها از تند خوانی به تند پست زنی افتادن و بعضی ها هم جواب درست میدن میگن جواب مدیر درست بود بعد بهشون تذکر میدید مگن ما سطح سوادمون به جواب شما نمیکشه .

ricky22
سه شنبه 01 تیر 1389, 12:56 عصر
سایت stackoverflow سایت هست که این موارد خیلی خوب داخلش رعایت میشه.
البته زیادم نباید ارمانی فکر کرد
به نظرتون راه حل چیه؟

saed2006
سه شنبه 01 تیر 1389, 13:07 عصر
سایت stackoverflow سایت هست که این موارد خیلی خوب داخلش رعایت میشه.
البته زیادم نباید ارمانی فکر کرد
به نظرتون راه حل چیه؟

یه خوردش بر میگرده به فرهنگ ایرانی
ما ایرانی ها اکثرمون به رشد "انجام کار به صورت حرفه ای" نرسیدیم
هنوز در گیر حسد و جهل هستیم
یک فردی که توی stackoverflow حرفه ای فعالیت میکنه چند تا چیز واسش حل شده::
یکی اینکه چیزی که بلد نیستی نگو بلدم
اگه بلدی به کسی که بلد نیست بگو این کار از نظر حرفه ای به نفع تو هم هست چون یاد گیری با یاد دادن حاصل میشود
سلیقه ها رو توی پاسخ ها و سوالات وارد نکن حرف های عاطفیی و اظهار نظر های شخصیت رو بزار توی گفتگوی ازاد سایت برنامه نویس انجام بده
البته اگر بی محتوا نشه حرفت و کل تاپیکت پاک نشه:گیج:

LORD AELX
سه شنبه 01 تیر 1389, 13:12 عصر
راه حل؟!! ببخشید اینو میگم ولی بعضیا وقتی یه مشکل درونی شون رو به رخشون میکشی دچار "مردم ستیزی" می شوند و شروع می کنند به فحش و بد و بیراه گفتن و ... . ولی جواب مشکل خیلی ساده است: "مثل یک آدم با شعور رفتار کنیم!"

آخه برای چی همه تاپیک ها باید به پاسخ برسه؟! مگه اینجا همه تجربیات و دانش "جغد دانا" رو دارند؟! یکی یه تاپیک میزنه، به جواب نمیرسه، چند تا فحش میده و دانش و تجربه مدیران فروم و اعضای با سابقه رو به باد انتقاد میگیره و اونو زیر سوال میبره که چی فلان جای فلان مبحث error داده... آخه کی گفته شما مسئول پاسخ گویی به همه چیز هستید؟! آخه برای چی وقتی راجع به فلان مبحث اطلاعات کافی نداری و فقط یه سایه هایی تو ذهنت وول میخوره، میای جواب میدی؟! کی گفته فقط تو بلدی با گوگل کار کنی؟!! کی گفته تو باید همه چیزو بدونی؟؟!! کی گفته ...

خیلی ها دیدن که من تو پروفایلم تقریبا از شیر مرغ تا جون آدمیزاد تو تخصص هام پیدا میشه... خیلی ها هم به من اعتراض کردند که تو مگه علامه دهری؟! ولی هیچ کس دقت نکرده که من تو قسمت حرفه نوشتم : "Programmer, Director of Some Companies" یعنی بنده در حالت کلی فقط یه برنامه نویسم اونم به چند تا زبان مرتبط به هم ولی غیر یکسان... و از طرف دیگه کارم تجارته، تجارت تو زمینه تخصصم... خوب درسته که من همه زبان ها رو تو تخصص هام نوشتم ولی در اصل فقط میتونم بگم با همه اونا آشنا هستم و باهاشون کار کردم نه اینکه به همه تسلط داشته باشم... هیچ وقت هم ادعای علامه دهری ندارم... هر چیزی رو که بدونم پاسخ میدم، هر وقت اطلاعاتم به نظر خودم کافی و کاربردی نبود و در صورت نیاز و امکان یه سرچ تو گوگل اون هم به زبان بین الملل انگلیسی می کنم و حداقل 10 تا سایت رو مطالعه می کنم و اگر مطمئن شدم بعد از این مطالعه جوابم جامع و کامل و کاربردی خواهد بود، اونو بیان می کنم، وگرنه یه جواب می نویسم و اون رو ارسال هم نمی کنم (فقط محض جمع بندی)...

بعضیا هم دیدم که به تیتر تاپیک جواب می دهند تا به متن آن... این اتفاق برای خودم هم افتاده و بعد از اینکه یکبار دیگر و با دقت پست طرف رو خوندم، یا جواب رو ارسال نمی کنم یا اینکه اگه ارسال شده باشه، پاکش می کنم و اگر هم قبل از این اقدام من، گندش در اومده باشه، از طرف عذر خواهی می کنم و باز هم پست قبلی ام رو پاک می کنم...

morrning
سه شنبه 01 تیر 1389, 13:12 عصر
یه خوردش بر میگرده به فرهنگ ایرانی
اگه بلدی به کسی که بلد نیست بگو این کار از نظر حرفه ای به نفع تو هم هست چون یاد گیری با یاد دادن حاصل میشود
سلیقه ها رو توی پاسخ ها و سوالات وارد نکن حرف های عاطفیی و اظهار نظر های شخصیت رو بزار توی گفتگوی ازاد سایت برنامه نویس انجام بده
البته اگر بی محتوا نشه حرفت و کل تاپیکت پاک نشه:گیج:

به نظر من باید بین کاربرا درجه گذاشت مثلا کاربر عادی /متخصص در رشته /آنالیزر و... تقسیم بندی کرد و این درجه بندی فعلی رو عوض کرد .و یه امکانی هم باشه که کاربری که در ضمینه مثلا vb.net تخصص داره توی بخش php نتونه پست بزنه!
الان هر کی از راه میرسه برای اینکه تعداد پستهاش بالا بره توی اولین انجمن تا آخریش توی همهی تالار ها پست میزنه !

saed2006
سه شنبه 01 تیر 1389, 13:13 عصر
شاهین خان !! یه خوردش بر میگرده به فرهنگ ایرانی
البته اگر بی محتوا نشه حرفت و کل تاپیکت پاک نشه:گیج:(اینا رو کسی که توی stackoverflow فعاله میکه من نمیگما):لبخند:

Vahid_moghaddam
سه شنبه 01 تیر 1389, 13:15 عصر
گذاشتن لینک از سایت هایی غیر از این سایت به شرط اینکه کسی که لینک می ذاره، لینک ها رو خونده باشه و از بین چند لینک بهترین ها رو انتخاب کرده باشه، چه اشکالی داره؟ کدوم بهتره: کلی وقت بذاره، یکی دو صفحه جواب بنویسه، چند تا مثال بذاره یا اینکه کاربر رو ارجاع بده به یه مقاله خوب؟
نوع بعضی پرسیدن ها مثل کسی نیست جواب بده؟ برنامه نویس که می گن اینه؟ چرا کسی به من کمک نمی کنه و ... این مساله رو به ذهن میاره که بعضی از کاربرها فقط و فقط به دلیل تنبلی می خوان زحمت پیدا کردن جواب رو بقیه براشون بکشن

saed2006
سه شنبه 01 تیر 1389, 13:19 عصر
گذاشتن لینک از سایت هایی غیر از این سایت به شرط اینکه کسی که لینک می ذاره، لینک ها رو خونده باشه و از بین چند لینک بهترین ها رو انتخاب کرده باشه، چه اشکالی داره؟ کدوم بهتره: کلی وقت بذاره، یکی دو صفحه جواب بنویسه، چند تا مثال بذاره یا اینکه کاربر رو ارجاع بده به یه مقاله خوب؟
نوع بعضی پرسیدن ها مثل کسی نیست جواب بده؟ برنامه نویس که می گن اینه؟ چرا کسی به من کمک نمی کنه و ... این مساله رو به ذهن میاره که بعضی از کاربرها فقط و فقط به دلیل تنبلی می خوان زحمت پیدا کردن جواب رو بقیه براشون بکشن

وحید خان وقتی کسی خودش چیزی از اون مطلب سر در نمیاره سرچش هم بی خودیه

syntiberium
سه شنبه 01 تیر 1389, 13:21 عصر
به نظر من باید بین کاربرا درجه گذاشت مثلا کاربر عادی /متخصص در رشته /آنالیزر و... تقسیم بندی کرد و این درجه بندی فعلی رو عوض کرد .و یه امکانی هم باشه که کاربری که در ضمینه مثلا vb.net تخصص داره توی بخش php نتونه پست بزنه!
الان هر کی از راه میرسه برای اینکه تعداد پستهاش بالا بره توی اولین انجمن تا آخریش توی همهی تالار ها پست میزنه !
ببخشید اگه یه نفر هم vb.net بلد باشه هم php اون وقت چی می شه ؟ مثلا طرح دادین ؟ کسی هم که قوانین رو رعایت نمی کنه دسترسیش به سایت مسدود می شه .

Vahid_moghaddam
سه شنبه 01 تیر 1389, 13:28 عصر
وحید خان وقتی کسی خودش چیزی از اون مطلب سر در نمیاره سرچش هم بی خودیه

این کاملا درسته.

M.T.P
سه شنبه 01 تیر 1389, 13:31 عصر
مگه با پست زیاد و درجه تو این سایت چیزی نصیب کاربر میشه؟ :گیج:
نکنه چیزی هست و ما ازش بی خبریم؟ :لبخند:

من یه پیشنهاد دارم.... :متفکر:
میگم فقط پست هایی که ازشون تشکر شده به تعداد پست های کاربر اضافه شه!!! اینجوری مشخصه که کاربر چند تا پست مفید داشته و یا اینکه خود تشکرها معیار امتاز کاربر باشه.. :متفکر:
دیگه اینجوری کمتر کسی میاد پست بزنه که ...
پس چی شد؟؟؟
چرا جواب نمیدین؟؟؟
یعنی کسی نیست؟؟؟ :عصبانی++:
الووووووو ..... :متعجب:
دمت گرم حاجی.. :کف:
من بلدم ولی الان کار دارم فردا میام..
یادمه یه وقتیایی بلد بودم یادم رفته بزار یادم بیاد.

ricky22
سه شنبه 01 تیر 1389, 13:33 عصر
عملی نیست به نظر من

morrning
سه شنبه 01 تیر 1389, 13:38 عصر
ببخشید اگه یه نفر هم vb.net بلد باشه هم php اون وقت چی می شه ؟ مثلا طرح دادین ؟ کسی هم که قوانین رو رعایت نمی کنه دسترسیش به سایت مسدود می شه .

خوب اگه کسی تو هر دو تخصص داشت بطونه توی هر دو انجمن پست بزنه!

فرق چک باکس و رادیو باتون رو که میدونید؟:لبخند:

morrning
سه شنبه 01 تیر 1389, 13:40 عصر
عملی نیست به نظر من

با توجه به پایه ریزی های انجمن که ویبلتن هست مشکلی نداره و میشه اجراییش کرد!

morrning
سه شنبه 01 تیر 1389, 13:43 عصر
مگه با پست زیاد و درجه تو این سایت چیزی نصیب کاربر میشه؟ :گیج:
نکنه چیزی هست و ما ازش بی خبریم؟ :لبخند:

من یه پیشنهاد دارم.... :متفکر:
میگم فقط پست هایی که ازشون تشکر شده به تعداد پست های کاربر اضافه شه!!! اینجوری مشخصه که کاربر چند تا پست مفید داشته و یا اینکه خود تشکرها معیار امتاز کاربر باشه.. :متفکر:
دیگه اینجوری کمتر کسی میاد پست بزنه که ...
پس چی شد؟؟؟
چرا جواب نمیدین؟؟؟
یعنی کسی نیست؟؟؟ :عصبانی++:
الووووووو ..... :متعجب:
دمت گرم حاجی.. :کف:
من بلدم ولی الان کار دارم فردا میام..
یادمه یه وقتیایی بلد بودم یادم رفته بزار یادم بیاد.

اون وقت همهی انجمن ها حال و روزشون مثل گفت و گوی آزاد میشه!

saed2006
سه شنبه 01 تیر 1389, 13:50 عصر
بهروز خان خسته نباشی برادر خدا بده قوت:لبخند:

M.T.P
سه شنبه 01 تیر 1389, 13:50 عصر
اون وقت همهی انجمن ها حال و روزشون مثل گفت و گوی آزاد میشه!

چطور مگه؟ :متفکر:
فکر نکنم اینطور شه ، بیایین یه کم بیشتر روش فکر کنیم... :چشمک:
البته در اون صورت ممکنه کسی پست بی محتوی نزاره اما یکی به حساب من چرا :لبخند:

مهدی کرامتی
سه شنبه 01 تیر 1389, 14:24 عصر
امام صادق (ع) می فرمایند: اگر می خواهی جامعه را اصلاح کنی ابتدا خودت را اصلاح کن.

این امر یک روش تجربه شده است. اگر کسی بخواهد جامعه را اصلاح کند بدون داشتن قدرت اجرائی و امکانات میسر نخواهد بود (چه بسا با داشتن این موارد نیز اصلاح میسر نباشد).

اما وقتی شما یک سری اصول را در حوزه فردی رعایت کنید به مرور زمان تبدیل به الگویی برای دیگران خواهید شد.

نمی خوام فاز منفی بدم، اما جناب Lord Alex، شما ابتدا خودتون انجام این رفتار رو آغاز کنید، سپس از دیگران توقع داشته باشید. در تاپیکی که من در همین بخش درباره کیفیت وایمکس ایرانسل داشتم خود شما آف تاپیک داده بودید که مدیران حذفش کردند.

amir-yeketaz
سه شنبه 01 تیر 1389, 14:47 عصر
امام صادق (ع) می فرمایند: اگر می خواهی جامعه را اصلاح کنی ابتدا خودت را اصلاح کن.

ایول استاد :لبخند:...
به نظر من که اعمال محدودیت کاربران به قسمت های مختلف تالار کار درستی نیست و چه بسا ...
پس ما باید تا اونجا که میتونیم خودمون رو اصلاح کنیم و اشتباهات خود رو بپذیریم و ...

LORD AELX
سه شنبه 01 تیر 1389, 18:05 عصر

این امر یک روش تجربه شده است. اگر کسی بخواهد جامعه را اصلاح کند بدون داشتن قدرت اجرائی و امکانات میسر نخواهد بود (چه بسا با داشتن این موارد نیز اصلاح میسر نباشد).

اما وقتی شما یک سری اصول را در حوزه فردی رعایت کنید به مرور زمان تبدیل به الگویی برای دیگران خواهید شد.

نمی خوام فاز منفی بدم، اما جناب Lord Alex، شما ابتدا خودتون انجام این رفتار رو آغاز کنید، سپس از دیگران توقع داشته باشید. در تاپیکی که من در همین بخش درباره کیفیت وایمکس ایرانسل داشتم خود شما آف تاپیک داده بودید که مدیران حذفش کردند.

راست میگید D: ولی خداییش حرف نامربوط ننوشتم، فقط یخورده کلی تر جواب دادم... بلی بنده هم باید سعی کنم در هر شرایط فکری، خودم رو کنترل کنم و هر چیزی رو پست نکنم، اون لحظه ای که اون پست رو دادم، چن دقیقه قبلش داشتم به ایرانسل کلی بد و بیراه میگفتم به خاطر آنتن دهی...

x.xoma
سه شنبه 01 تیر 1389, 20:09 عصر
مگه با پست زیاد و درجه تو این سایت چیزی نصیب کاربر میشه؟
نکنه چیزی هست و ما ازش بی خبریم؟

به واقع که حقیقت جز این نیست . . .

راه حل : جز فرموده امام صادق نیست.

ببخشید که در سورس مطلب دست بردم ؛ ولی عرض کنم که واقعییت نیازی به اون ها نداره . . .

eshpilen
سه شنبه 01 تیر 1389, 20:30 عصر
آدم اگر ادعایی میکنه، اونم در یک فروم و بحث تخصصی، باید پای اثبات و بحثش هم واسه و محدودیت های خودش رو گردن دیگران نندازه و قبل از اینکه چیزی رو ثابت نکرده دیگران رو محکوم نکنه و زیر سوال نبره. چه بسا ما فکر میکنیم اینطور هست و اگر وارد بحث بشیم دست آخر ببینیم اون مسئله اونقدرها هم بدیهی و قابل اثبات نبوده و حتی ما اشتباه میکردیم. اینکه بدون اثبات و بحث، حتی با مردم عامی، اینقدر به خودمون اعتماد داشته باشیم که فکر کنیم نظر ما حتما صحیح هست و دیگران اشتباه میکنن، نشانهء غروره و در اکثر موارد هم نظر ما میتونه براحتی اشتباه از آب دربیاد. حتی برفرض که دیگران در سطح ضعیفی بودن و نتونستن نظر ما رو رد کنن، آیا این ثابت میکنه نظر ما درست بوده؟

ضمنا توی یک تاپیک توی همین تالار هم اگر دیدید من به طرف گفتم املای لاتین بذار تا بشه سرچ کرد چون قبلا اون مطالب و مطالب در اون زمینه رو زیاد خوندم و اسم طرف برام آشنا بود اما چون املای لاتین اسم نامانوسی رو که داشت نذاشته بود دچار مشکل بودم تا مطلب رو پیدا کنم و بیاد بیارم.

LORD AELX
سه شنبه 01 تیر 1389, 22:05 عصر
این جناب LORD AELX (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=143822) که خودش پستهای بیهوده زیاد میزنه و توی هر مسئله ای سعی میکنه بگه دیگران بی اطلاع و بی سواد هستن. حالا کار نداریم من خودم آدم با شهامتی هستم و از صریح بودن خوشم هم میاد و این رو که کسی بهم بگه بی سوادی اصلا جرم نمیدونم، اما ایشون فقط ادعا میکنه و بعد میگه وقت ندارم یا شما در سطحی نیستی که بفهمی و بنابراین چیز دیگه ای نمیگه.
آدم اگر ادعایی میکنه، اونم در یک فروم و بحث تخصصی، باید پای اثبات و بحثش هم واسه و محدودیت های خودش رو گردن دیگران نندازه و قبل از اینکه چیزی رو ثابت نکرده دیگران رو محکوم نکنه و زیر سوال نبره. چه بسا ما فکر میکنیم اینطور هست و اگر وارد بحث بشیم دست آخر ببینیم اون مسئله اونقدرها هم بدیهی و قابل اثبات نبوده و حتی ما اشتباه میکردیم. اینکه بدون اثبات و بحث، حتی با مردم عامی، اینقدر به خودمون اعتماد داشته باشیم که فکر کنیم نظر ما حتما صحیح هست و دیگران اشتباه میکنن، نشانهء غروره و در اکثر موارد هم نظر ما میتونه براحتی اشتباه از آب دربیاد. حتی برفرض که دیگران در سطح ضعیفی بودن و نتونستن نظر ما رو رد کنن، آیا این ثابت میکنه نظر ما درست بوده؟

ضمنا توی یک تاپیک توی همین تالار هم اگر دیدید من به طرف گفتم املای لاتین بذار تا بشه سرچ کرد چون قبلا اون مطالب و مطالب در اون زمینه رو زیاد خوندم و اسم طرف برام آشنا بود اما چون املای لاتین اسم نامانوسی رو که داشت نذاشته بود دچار مشکل بودم تا مطلب رو پیدا کنم و بیاد بیارم.

ببخشید، شما اگر حتی یک نمونه تاپیک مربوط به کامپیوتر مثال بزنید که بنده در اون دخالت کردم ولی جواب کامل ندادم و به قول شما پیچوندم، من به کل از این فروم میرم و پشت سرم رو هم نگاه نمی کنم... اون مسئله ای که بنده گفتم توضیح نمیدم هیچ ارتباطی با کامپیوتر نداشت و چون یه بحث ریشه ای اقتصادی اجتماعی بود و به این خاطر که حرف من چیزی رو عوض نمی کرد و راهکار قابل اجرا نبود، گفتم من بیشتر از این دخالت نمیکنم. هیچ مشکلی هم برای تحلیل اون بحث ندارم.

اون تاپیکی هم که راجع به قانون های کرکهف بود، هر کسی به دو تا پست شما نگاه کنه، منظور من رو در پست اول این تاپیک متوجه میشه و باید اعتراف کنم اون پت های شما باعث شد من این تاپیک رو بزنم.

بنده به هیچ وجه پست اسپم نمیدم و اگر هم دادم بعد از مدت کوتاهی به کل اون مطلب رو پاک می کنم. مثل همین کاری که تو بخش بازی کرد، با اینکه اون پست ها اسپم نبود و خبر بود، ولی چون اعضا قبلا در مورد اونا اطلاع داشتند، من اون تاپیک ها رو پاک کردم. حالا آقای کرامتی یه چیزی گفند ولی من مطمئنم چنین چیزی دیگه در پست های من نیست و لطفا کسانی که با من مشکل دارند، از حرف ایشون سوء استفاده نکنند.

Ali_Hashemi
سه شنبه 01 تیر 1389, 23:15 عصر
شما اگر حتی یک نمونه تاپیک مربوط به کامپیوتر مثال بزنید که بنده در اون دخالت کردم ولی جواب کامل ندادم و به قول شما پیچوندم، من به کل از این فروم میرم و پشت سرم رو هم نگاه نمی کنم... اول از همه اینو بدون که من مشکلی با شما ندارم و قصد کل کل هم ندارم.
ولی یه پستی بود که شما فرمودید پروفسورهایی یه ویروس نوشتند و در مقابل جمع اون رو تست کردند که باعث انفجار مانیتور های قدیمی می شد. ولی اون ویروس هیچ وقت منتشر نشد و آزمایشکاهی باقی ماند.
من هم در همون تاپیک از شما خواستم که یه لینکی یا خبری از این آزمایش / یا ویروس معرفی کنید تا اگر من در اشتباه هستم , متوجه اشتباهم بشوم.
(چون با اطلاعاتی که من دارم و توضیح دادم , همچین چیزی به نظر من امکانپذیر نیست)
بگذریم که شما خیلی تند و خشمگین و با لحن بد هرچی دلتون خواست به من گفتید و مدیران هم پستهای هر دوی ما رو حذف کردند :لبخندساده:
برای من اصلا مهم نیست که کسی به من توهین کنه یا فکر کنه که من گلابی هستم و خودش علامه دهر:لبخند:,

ولی این دفعه اگه ناراحت نمی شید و بهتون بر نمیخوره ازتون میخوام که یه لینک در مورد این ویروس یا آزمایش انجام شده معرفی کنید.
به هرحال ندانسته های هرکس همیشه از دانسته های اون شخص بیشتره و قصد من فقط اینه که اگر اشتباه می کنم به اشتباه خودم پی ببرم و اگر کسانی از خواندن اون مطالب گمراه شده اند , پی به واقعیت ببرند.:لبخندساده:

محمد سلیم آبادی
سه شنبه 01 تیر 1389, 23:56 عصر
کسی شما رو مجبور کرده پاسخ بدهید؟!
اگر راه حلی برای این قضیه فکر می کنید دارید بیایین در این تاپیک به اشتراک بگذراین:
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?goto=newpost&t=229350

کاری به بخش آزاد ندارم ولی در بخشهای دیگه ی سایت فکر می کنم چون کسی پیدا نمیشه که به تاپیک پاسخ مناسب بده دیگران این شهامت را پیدا می کنند که پاسخی بدن هر چند که دقیقا نتونند کاربر ایجاد کننده تاپیک را کمکی کنند.:لبخندساده:

LORD AELX
سه شنبه 01 تیر 1389, 23:56 عصر
اول از همه اینو بدون که من مشکلی با شما ندارم و قصد کل کل هم ندارم.
ولی یه پستی بود که شما فرمودید پروفسورهایی یه ویروس نوشتند و در مقابل جمع اون رو تست کردند که باعث انفجار مانیتور های قدیمی می شد. ولی اون ویروس هیچ وقت منتشر نشد و آزمایشکاهی باقی ماند.
من هم در همون تاپیک از شما خواستم که یه لینکی یا خبری از این آزمایش / یا ویروس معرفی کنید تا اگر من در اشتباه هستم , متوجه اشتباهم بشوم.
(چون با اطلاعاتی که من دارم و توضیح دادم , همچین چیزی به نظر من امکانپذیر نیست)
بگذریم که شما خیلی تند و خشمگین و با لحن بد هرچی دلتون خواست به من گفتید و مدیران هم پستهای هر دوی ما رو حذف کردند :لبخندساده:
برای من اصلا مهم نیست که کسی به من توهین کنه یا فکر کنه که من گلابی هستم و خودش علامه دهر:لبخند:,

ولی این دفعه اگه ناراحت نمی شید و بهتون بر نمیخوره ازتون میخوام که یه لینک در مورد این ویروس یا آزمایش انجام شده معرفی کنید.
به هرحال ندانسته های هرکس همیشه از دانسته های اون شخص بیشتره و قصد من فقط اینه که اگر اشتباه می کنم به اشتباه خودم پی ببرم و اگر کسانی از خواندن اون مطالب گمراه شده اند , پی به واقعیت ببرند.:لبخندساده:

من یادمه همون اول گفتم یادم نیست ازکدوم سایت دیدم، و بلافاصله بعد از پیدا کردن لینک خبر اونو به شما میدم... بنده علاوه بر اینکه چند ده بوکمارک مرورگرم رو دونه دونه باز کردم تا اون خبر رو پیدا کنم، توی گوگل هم سرچ کردم ولی پیدا نشد. ولی مطمئن باشید این مطلب رو نه از یه وبلاگ ایرانی بلکه از یک سایت انگلیسی زبان که در زمینه ویروس اطلاعات میداد خوندم. حتی بازم یادمه آخر همون تاپیک اشاره کردم که این ویروس قدیمیه و روی سیستم های قدیمی عمل می کرده. در کل خبر غیر موثق ندادم ضمن اینکه تا جایی که میتونستم جستجو کردم تا لینکش رو پیدا کنم ولی نشد. ببینید من همه چیز رو صادقانه و همونجا گفتم و ضمنا یادم نمیاد تا بحال قبل از اینکه کسی به من بی احترامی کنه من رو به تمسخر بگیره، با شخصی برخورد کرده باشم. دلیلی هم برای این کار وجود نداره...

amir-yeketaz
چهارشنبه 02 تیر 1389, 00:11 صبح
دلیلی هم برای این کار وجود نداره...
تا دلیل رو چی معنی بکنین ... دلیل همیشه وجود داره (چه درست چه نادرست!)

Ali_Hashemi
چهارشنبه 02 تیر 1389, 00:57 صبح
کاری به بخش آزاد ندارم ولی در بخشهای دیگه ی سایت فکر می کنم چون کسی پیدا نمیشه که به تاپیک پاسخ مناسب بده دیگران این شهامت را پیدا می کنند که پاسخی بدن هر چند که دقیقا نتونند کاربر ایجاد کننده تاپیک را کمکی کنند.:لبخندساده:همونطور که آقای کرامتی فرمودند , این چیزیه که باید هرکس از خودش شروع کنه. جه کسی که تاپیک ایجاد میکنه چه کسی که به یک تاپیک پاسخ میده.

اگر کسی به برخی پستها پاسخ نده به نظر من خیلی بهتر از اینه که بدون اطلاعات کافی یا دلیل علمی به یک پرسش پاسخ بده. چون این خیلی بده و باعث گمراه شدن خوانندگان تاپیک میشه.

بعضا اشکال از ایجاد کنندگان تاپیک هم هست و هرچی به ذهنشون میرسه میان یه تاپیک میزنن یا اینکه صبر کافی ندارند تا کسی به سوالشون جواب بده و برای رسیدن به پاسخ خیلی عجله دارند.

من خودم به خاطر اینکه اصلا فرصت ندارم , به پستها پاسخ نمیدم مگر اینکه مجبور بشم یا بدونم پاسخ من میتونه مهم باشه. چون دوستان زیادی هستند که اطلاعات خوبی در زمینه های مختلف دارند به خوبی میتونند پاسخگو باشند.
من شخصا بیشتر اوقات , برخی از پستها رو دنبال میکنم و از اطلاعات دوستان دیگر و بخصوص مدیران عزیز جهت افزایش اطلاعات خودم استفاده می کنم.
همچنین اکثر اوقات از طریق pm برخی از راهنمایی ها رو انجام میدم(در فروم های ایرانی) ( نه به خاطر اینکه ریا نشه :بامزه: به دلایلی ترجیح میدم این طور عمل کنم:اشتباه:)

از نظر من این مسائل با جریمه و تشویق حل نمیشه , باید فرهنگش جا بیفته و زمان هم لازم داره, شاید یک عمر :ناراحت:

مرتضی پیروزی
چهارشنبه 02 تیر 1389, 01:08 صبح
(چون با اطلاعاتی که من دارم و توضیح دادم , همچین چیزی به نظر من امکانپذیر نیست)سلام دوست عزیز
آره واقعاً همچین چیزی صحت داره، منبعی که در حال حاضر این رو نوشته باشه سراغ ندارم، ولی من خودم در مجله دانش و کامپیوتر سال 78 یا 79 بود که خوندم
این ویروس در سازمان ناسا بود و انتشار هم نیافت، ولی کارش این طوری بود که این ویروس اگر اشتباه نکنم از هر 10 سیگنال فرستاده شده به مانیتور، 2-3 سیگنال رو ذخیره میکرد، و وقتی به حد خاصی میرسید همه سیگنال ها رو به یکباره تخلیه میکرد، در نتیجه لامپ تصویر حرارت بسیار بالایی پیدا میکرد و منفجر میشد....
من خودم عکس اون مانیتور هم دیده بودم، جنازه شده بود..........

LORD AELX
چهارشنبه 02 تیر 1389, 01:12 صبح
تا دلیل رو چی معنی بکنین ... دلیل همیشه وجود داره (چه درست چه نادرست!)

به نظر شما آیا دلیلی هست که بنده قبل از مورد توهین قرار گرفتن بیام با کسی دعوای لفظی کنم؟!

LORD AELX
چهارشنبه 02 تیر 1389, 01:16 صبح
سلام دوست عزیز
آره واقعاً همچین چیزی صحت داره، منبعی که در حال حاضر این رو نوشته باشه سراغ ندارم، ولی من خودم در مجله دانش و کامپیوتر سال 78 یا 79 بود که خوندم
این ویروس در سازمان ناسا بود و انتشار هم نیافت، ولی کارش این طوری بود که این ویروس اگر اشتباه نکنم از هر 10 سیگنال فرستاده شده به مانیتور، 2-3 سیگنال رو ذخیره میکرد، و وقتی به حد خاصی میرسید همه سیگنال ها رو به یکباره تخلیه میکرد، در نتیجه لامپ تصویر حرارت بسیار بالایی پیدا میکرد و منفجر میشد....

نبود دکمه تشکر باعث میشه من اسپم بدم ولی ... مرتضی جان برای تأیید خبر ممنونم :قلب: :بوس:

shirin_sh1024
چهارشنبه 02 تیر 1389, 01:24 صبح
دوستان به نظر من مهم اینه که پاسخی که داده میشه در ارتباط با موضوع تاپیک باشه حالا درست یا غلط بودنش اینقدرها هم مهم نیست چون هر کسی با هر اطلاعاتی ممکنه بعضی وقتا اشتباه کنه چه اشکالی داره؟ دیگران اشتباهش رو اصلاح میکنند
این نیست که بگیم راهنمایی غلط کرده خیلی وقتا تو خیلی از اشتباهات هم نکته های خوبی هست بهترینش میتونه این باشه که دیگران هم متوجه اون اشتباه میشند و دوباره تکرارش نمیکنند . گاهی پاسخ های اشتباه هم از جهاتی میتونه آموزنده باشه.

همچنین اکثر اوقات از طریق pm برخی از راهنمایی ها رو انجام میدم(در فروم های ایرانی) ( نه به خاطر اینکه ریا نشه :بامزه: به دلایلی ترجیح میدم این طور عمل کنم:اشتباه:)

فکر نمیکنید اگه به جای pm تو همون تاپیک پاسخ رو قرار بدید بهتره باشه؟ بحث ریا نیست ولی شما با pm یک نفر رو راهنمایی میکنید ولی وقتی تو تاپیک پاسخ رو بزارید ممکنه کساییکه ممکنه بعدا به همین مشکل برخورد کنند رو هم کمک خواهید کرد.

محمد سلیم آبادی
چهارشنبه 02 تیر 1389, 01:37 صبح
دوستان به نظر من مهم اینه که پاسخی که داده میشه در ارتباط با موضوع تاپیک باشه حالا درست یا غلط بودنش اینقدرها هم مهم نیست چون هر کسی با هر اطلاعاتی ممکنه بعضی وقتا اشتباه کنه چه اشکالی داره؟ دیگران اشتباهش رو اصلاح میکنند
این نیست که بگیم راهنمایی غلط کرده خیلی وقتا تو خیلی از اشتباهات هم نکته های خوبی هست بهترینش میتونه این باشه که دیگران هم متوجه اون اشتباه میشند و دوباره تکرارش نمیکنند . گاهی پاسخ های اشتباه هم از جهاتی میتونه آموزنده باشه.

این صحبتها کاملا درست هست، البته زمانی که وجود داشته باشه شخص یا اشخاصی که نقش Adviser را بازی کنند و کاربران را برای پیشنهاد راه حل های موثر راهنمایی کنند. (که من تا حالا ندیدم همچین فردی را حد اقل در بخشی که مدیریتش را بعهده دارم)
خود بنده در بخشی که مدیریتش را به عهده دارم در این چند ماه اخیر سعی کردم تمام کدهایی که کاربران ارسال کردن را بهینه کنم و روش مناسب را معرفی کنم. خب بعضی ها استقبال کردن و بعضی ها هم فکر کردن که می خواهم جلوی فعالیتشان را بگیرم و به اطلاح inactive کنم، یا اینکه مچشان را بگیرم.

amir-yeketaz
چهارشنبه 02 تیر 1389, 12:45 عصر
به نظر شما آیا دلیلی هست که بنده قبل از مورد توهین قرار گرفتن بیام با کسی دعوای لفظی کنم؟!
همون طور که گفتم همیشه آدم برایه کاراش دلیل داره ... حتی بی دلیلی هم خودش یه دلیل به حساب میاد ...
یعنی استدلال شما از اینکه قبل از توهین قرار گرفتن با کسی کل کل کنید اینه که برایه اینکار دلیلی وجود نداره یعنی این استدلال میتونه درست باشه ...
ولی بعضی ها جور دیگه ای فکر میکنن(یعنی دلیل میتراشن!) و همین باعث میشه که پست بی محتوا به وجود بیاد ...

Ali_Hashemi
چهارشنبه 02 تیر 1389, 13:09 عصر
من خودم عکس اون مانیتور هم دیده بودم، جنازه شده بود.......... ممنون از اطلاع رسانی شما.ولی این چیزی که گفتید نمیتونه این اتفاق رو تایید کنه.:لبخندساده:
اولا اینکه مطالب بسیار زیادی رو میشه در مجلات منتشر شده پیدا کرد که پایه و اساس قابل استنادی رو ندارند. دوما اینکه چطور امکان داره همچین اتفاقی افتاده باشه و هیچ اثری از این ادعا در اینترنت پیدا نشه ؟ به نظر شما همچین چیزی عقلانی به نظر میرسه که مجلات ایران از اون اخبار مطلع شده اند ولی هیچ ردی در اینترنت وجود نداره که صحت این ادعا رو تایید کنه؟:متفکر:

من کاملا با علم الکترونیک آشنایی دارم , مدت زیادی هم در کار تعمیرات سخت افزاری کار کرده ام و در حال حاظر هم سیستم سخت افزاری و نرم افزاری AVL یکی از معادن ایران رو انجام میدم و سخت افرار رو هم خودم طراحی کرده ام.(نتیجه اینکه میدونم خازن چیه:قهقهه:)
از برنام نویسی سطح پایین هم به اندازه کافی اطلاعات دارم و هنوز اصرار دارم که همچین چیزی غیر ممکنه. شما نمیتوانید از طریق برنامه نویسی سیگنالها رو نگه دارید و یکجا رها کنید.:متعجب:
متاسفانه ایرانی ها پذیرش زیادی در باور شایعه ها دارند و به نظر من این مسئله از اینجا ناشی شده.
اگر یادتون باشه یه برنامه هایی منتشر شده بود که میگفتند CD-ROM رو به رایتر تبدیل میکنه! یا ویروسی که سرعت درایو سی دی رام رو افزایش میده تا اینکه سی دی در داخل آن خرد بشه و .... از این نوع شایعه ها کم نبوده اند...

از دوستانی که در زمینه الکترونیک و یا برنامه نویسی سطح پایین و برنامه نویسی GPU آشنایی دارند درخواست می کنم که نظرشون رو در این مورد اعلام کنند.
یا اگر کسی میتونه یه لینک قابل استنادی از این قضیه معرفی کنه:لبخندساده:

فکر نمیکنید اگه به جای pm تو همون تاپیک پاسخ رو قرار بدید بهتره باشه؟ بحث ریا نیست ولی شما با pm یک نفر رو راهنمایی میکنید ولی وقتی تو تاپیک پاسخ رو بزارید ممکنه کساییکه ممکنه بعدا به همین مشکل برخورد کنند رو هم کمک خواهید کرد.چرا دقیقا همینطور فکر میکنم و اصلا فروم برای همین ساخته شده. ولی این تصمیمیه که پس از سالها فعالیت و تجربه گرفتم. توضیحش آسون نیست , خودم هم میدونم کار چندان جالبی نیست ولی گاهی این روش رو ترجیح میدم :ناراحت:

FastCode
چهارشنبه 02 تیر 1389, 13:11 عصر
من یک مورد انفجار Monitor رو شخصا" مشاهده کردم.
توی یه کافینت.

Saeed.Masoumi
چهارشنبه 02 تیر 1389, 14:36 عصر
سلام دوست عزیز
منم هم یادمه این مطلب رو در همون مجله اواخر دبیرستان بود که خوندم دقیق خاطرم نیست اما یادم می اومد پریتی بیت ها (!) یا بیت کنترل ها رو جمع می کرد بعد یک هو همشو سند می کرد.(اما چطوری می رفت و بین GPU و لامپ کاتودی قرار می گرفت رو الله علم)
البته یادمه همون موقع هم خیلی با بچه ها راجع بهش بحث کردیم آخرش قانع شدیم دروغه چون نوشته بود :
1- ناسا
2- پخش نشده
البته بعد ها خودمون یک شبه کد مخرب نوشتیم با اسمبلی که می اومد مانیتور رو با سرعت بسیار بالا خاموش روشن می کرد (یک چیزی توی مایه های چراغ نارنجی مانیتور) اینقدر سریع بود که صدای مانیتور در میو مد اما هیچ وقت نذاشتیم زیاد ادامه بده دلمون به سیستم های دانشگاه سوخت اگه کدش رو پیدا کردم میزارم حال کنید.:لبخند: