View Full Version : سوال: نظر شما در مورد این نمودار ER چیست؟
samico
دوشنبه 21 تیر 1389, 10:39 صبح
سلام دوستان ، من در حال طراحی یک پروژه بانک اطلاعاتی در زمینه فروشگاه می باشم که تا یکم مردادماه باید ارائه بدهم و تمتم سعی من این است که پروژه خوب و کاملی را تحویل بدهم.
نمودار ER که در زیر پیوست شده مربوط به یک فروشگاه می باشد , حال به نظر شما این نمودار کامل است و هیچ مشکلی ندارد؟ مثلا از نظر نهاد ها و رابطه ها یا صفات خاصه؟
ممنون
ali zi zeperto
دوشنبه 21 تیر 1389, 18:57 عصر
سلام
به نظر من برای کارمند صفت شماره حساب رو هم در نظر بگیر.
موجودیت بانک و صفاتش و روابطش با دیگر موجودیتها رو یه بازنگری اساسی بکن.
تولید کننده تولید می کند هر کالایی را با مجموعه صفات خودش که کالا انتقال می یابد به انبار. درسته؟
کالا در فروشگاهه پس باید یه رابطه ای بینشون بذاری.باید بشه فهمید که هر فروشگاه چه کالاهایی رو عرضه می کنه.
در کل نمودارت باید بزرگتر از اینا باشه.
صفاتی که برای انبار در نظر گرفتی مفهومی دارن؟انبار موجودیت فیزیکی داره اما خبری از آدرس و شماره انبار و انبار دار و اینا نیست.در حالیکه بیشتر صفاتی که برای انبار در نظر گرفتید تقریبا کاربردی ندارن و اصلا صفات انبار نیستن.
برای فروشگاه دو تا صفت تلفن گذاشتید به نظرم بهتره که تلفن رو صفت چند مقداری بگیرید.
فاکتور رو هم یه موجودیت در نظر بگیر.
samico
دوشنبه 21 تیر 1389, 23:49 عصر
سلام
به نظر من برای کارمند صفت شماره حساب رو هم در نظر بگیر.
موجودیت بانک و صفاتش و روابطش با دیگر موجودیتها رو یه بازنگری اساسی بکن.
تولید کننده تولید می کند هر کالایی را با مجموعه صفات خودش که کالا انتقال می یابد به انبار. درسته؟
کالا در فروشگاهه پس باید یه رابطه ای بینشون بذاری.باید بشه فهمید که هر فروشگاه چه کالاهایی رو عرضه می کنه.
در کل نمودارت باید بزرگتر از اینا باشه.
صفاتی که برای انبار در نظر گرفتی مفهومی دارن؟انبار موجودیت فیزیکی داره اما خبری از آدرس و شماره انبار و انبار دار و اینا نیست.در حالیکه بیشتر صفاتی که برای انبار در نظر گرفتید تقریبا کاربردی ندارن و اصلا صفات انبار نیستن.
برای فروشگاه دو تا صفت تلفن گذاشتید به نظرم بهتره که تلفن رو صفت چند مقداری بگیرید.
فاکتور رو هم یه موجودیت در نظر بگیر.
سلام
خیلی ممنونم از پاسخگویی شما
1.باشه ، صفت شماره حساب رو اضافه می کنم.
2.در مورد بانک هم حتما در صفات خاصه اش تغییراتی میدم ولی از نظر روابط با دیگر موجودیت ها چیزی به ذهنم نمیرسه.
3.بله ، تولید کننده محصول رو تولید میکنه...
4.بله فهمیدم! مثلا یک رابطه "عرضه" بین فروشگاه و کالا! حتما میزارم.
5.سعی می کنم با اضافه کردن صفات خاصه جدید و همون چیزهایی که گفتین بزرگترش کنم.
6.خودمم فکر می کردم که این صفات انبار درست نیستن! پس فکر کنم بهتر باشه صفاتی مثل شماره انبار ، نوع انبار (سردخانه و..) , تلفن انبار ، آدرس و... رو به عنوان صفاتش در نظر بگیرم!
7.واقعا درست گفتین , حتما صفت چند مقداری باید در نظر گرفته بشه...
8.اما در مورد فاکتور من اطلاعاتی ندارم که مثلا چطور باید باشه
مثلا اگه یک موجودیت فاکتور با صفات خاصه زیر ایجاد کنم :
شماره فاکتور , کد کالا , نام کالا , تعداد کالا , تاریخ خرید , نام فروشنده و قیمت کل
حالا این موجودیت باید چه نقشی تو این نمودار ER ایفا کنه؟ یعنی ارتباط هاش با کدوم موجودیت ها باشه؟
من نمیدونم چطوری ازتون تشکر کنم , از دیروز دارم دوباره کتاب دکتر رانکوهی رو میخونم تا به نکات ریز مسلط بشم و اشتباهاتم رو کم کنم ، واقعا از همکاری و کمکی که در حق من می کنید ممنونم!
mehdi.r
یک شنبه 16 آبان 1389, 22:33 عصر
slm man negha kardam khoobe karet doorooose edame bede ok afffarin ... Mehdi Hetybati
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.