PDA

View Full Version : چرا ویندوز 7؟ چرا XP نه؟

amir-yeketaz
یک شنبه 03 مرداد 1389, 10:33 صبح
سلام ...
من چند وقت پیش ویندوز سون 64 بیت رو سیستممم نصب کردم (به همراه XP که داشتم!) و واقعا هم بد نبود ولی خوب یه سری مشکلاتی داشت مثلا بازی ها روش گیر میکرد با اینکه رمم 3 گیگش آزاد شده بود!!!!
ولی خوب این مشکل خاصی نبود و میشد باهاش کار کرد ...
از همه ی اینا که بگذریم من پیش خودم فکر کردم دیدم که غیر از این چیز واقعا خاصی مگر زیبایی رو نسبت به ویندوز Xp نداره که بخوام به اون مهاجرت کنم !!!

حالا آیا شما دلیل خاصی بر مهاجرت به سمت ویندوز سون میبینید ؟
دلیل انتخان ویندوز سون براتون چیه؟

HamedNet_ir
یک شنبه 03 مرداد 1389, 10:59 صبح
سرعت بالاتر
امنیت بیشتر
گرافیک بالاتر بازی ها
کیفیت صدای بهتر
WMP نسخه ی جدیدتر
نسخه ی جدیدتر IE
عملکرد عالی شبکه ( خصوصا وایرلس )
IP V6
عملکر بسیار بهتر TaskBar
رابطه ی کاربری زیبا و راحت
عملکر بهتر Start Menu
حفاظت بهتر در مقابل ویروسها ( هرچند کلا ویندوز در موزد ویروسها بسیار بد عمل میکند )
بهتر شدن کنترل پنل
امکان کنترل والدین
و ...

من بعد از یک هفته کارکردن با 7 , کلا سیستم هایم رو به وینوز 7 و آفیس 2007 آپگرید کردم و بسیار خرسندم.

موفق باشید!

مهران رسا
یک شنبه 03 مرداد 1389, 11:35 صبح
رابط کاربری زیبا
قابلیت های Privilege Level بسیار عالی

amir-yeketaz
یک شنبه 03 مرداد 1389, 12:48 عصر
گرافیک بالاتر بازی ها
اینو مخالفم ... چون من gta6 و همین طور pes2010 رو سون 64 بیت تست کردم گیر داشت در حالی که تو ایکس پی بدون گیر بود !!!
سیستمم بالاست و مشکلی با گرافیکو و اینا ندارم !

Alireza_Salehi
یک شنبه 03 مرداد 1389, 13:35 عصر
اینو مخالفم ... چون من gta6 و همین طور pes2010 رو سون 64 بیت تست کردم گیر داشت در حالی که تو ایکس پی بدون گیر بود !!!
برای استفاده از DirectX10 و بالاتر باید از ویندوز Seven استفاده کنید. گرافیک بازی هایی که مبتنی بر DirectX10 و بالاتر اجرا می شوند با DirectX9c بسیار متفاوت است.

حسین فلاحی
یک شنبه 03 مرداد 1389, 14:07 عصر
troubleshoot problems رو هم به لیست اضافه کنین.
همین طور شناسایی سخت افزارها، مگر در موارد نادر که علتش هم شاید به خاطر قدیمی بودن سخت افزار باشه.

M.T.P
یک شنبه 03 مرداد 1389, 14:49 عصر

احتمالا درایور خوبی واسه کارت گرافیکیتون نصب نکردین!
Chipset کارت گرافیکت چیه؟
درایورهای مخصوص ویندوز 7 رو باید نصب کنید . جدیدترین ورژنش رو.

HamedNet_ir
یک شنبه 03 مرداد 1389, 15:49 عصر

کارت گرافیک شما ضعیف هست یا اینکه درایور مربوطه بسیار قدیمی هست.
درایور خود را آپدیت کنید , اگر مشکل باقی موند , تنظیمات بازی را عوض کنید.

amir-yeketaz
یک شنبه 03 مرداد 1389, 22:34 عصر
کارت گرافیک شما ضعیف هست یا اینکه درایور مربوطه بسیار قدیمی هست.
درایور خود را آپدیت کنید , اگر مشکل باقی موند , تنظیمات بازی را عوض کنید.
کارت گرافیکم اینه :
HD 5670 1GB
به نظر شما این ضعیفه!
ولی خوب شاید باید درایور رو ارتقا بدم!!!!

Salar Ashgi
یک شنبه 03 مرداد 1389, 23:44 عصر
ببینید اونطور که خود مایکروسافت اعلام کرده دیگه در آینده نه چندان دور ، پشتیبانی خود را از Win XP

قطع خواهد نمود و ویندوز های Vista , Se7en , Server 2008 , ... در صف پشتیبانی مایکروسافت خواهد بود .

فک کنم این خودش میتونه دلیل مستحکمی باشه . نمونش برخی اشکالات موجود در نصب VS 2010 در

نسخه های مختلف XP .

دلیل دوم : بحث CPU های چند هسته ای است ، که این امر در ویندوز XP افتضاح است ، در حالیکه ویندوز

Se7en بخوبی و بدرستی هر یک از Core ها رو مدیریت میکنه .

نکته بعدی در مورد استفاده از RAM های بالای 4 گیگ هستش ، که باز تو XP مورد دار هستش ولی

تو Se7en اینطور نیست ، البته اون بحث 32 بیتی و 64 بیتی بودن سیستم ها جدا !

در مورد بازی ها هم مشکل بر میگرده به DirectX ، که در ویندوز XP برابر هستش با 9.0 و در سون 11 .

بنابراین اکثر بازیهایی که با 9.0 سازگار باشند ، کمی در سون مشکل دار خواهند بود . ولی خوب خدا رو

شکر مایکروسافت واسه این مشکلم تو Se7en راه حل گذاشته = Windows 7 XP Mode

نکته بعدی علاوه بر رابط گرافیکی بسیار بالا توسط موتور گرافیک Windows Aero که در سون وجود داره ،

اینه که اکثر عملیات ویندوز تو Se7en خیلی خیلی نسبت به XP بهینه تر شده اند .

واسه لیست کامل تفاوت ها میتونید گوگل کنید ./

موفق باشید .

amir-yeketaz
دوشنبه 04 مرداد 1389, 01:00 صبح
Windows 7 XP Mode
حالا این چی هست؟؟ چجوری میشه گیر آورد ؟ رو سون هست؟

مرتضی پیروزی
دوشنبه 04 مرداد 1389, 01:26 صبح
حالا این چی هست؟؟ چجوری میشه گیر آورد ؟ رو سون هست؟
سلام
چرا حالا اصرار داری که روی سون بازی کنی؟؟:لبخند: خوب ایکس پی نصب کن!
ولی از شوخی گذشته اگر بازی 32 هستش و سامانه عامل ( همون سیستم عامل خودمون!) 64 بیتی، از این جور درد سرها عادیه! من یک بار Call Of Duty رو روی ویستا 64 بیتی نصب کردم؛ جات خالی، در مراحلی بس طاقت فرسا و کماندویی حاجیمون
زد و سیستم رو برد پایین و وقتی اومد بالا دیدم به به؛ یک BluePage بسیار زیبا نصیبم کرد!:قهقهه:

ztx4
دوشنبه 04 مرداد 1389, 10:53 صبح
در آینده نه چندان دور ، پشتیبانی خود را از Win XP

قطع خواهد نمود و ویندوز های Vista , Se7en , Server 2008 , ... در صف پشتیبانی مایکروسافت خواهد بود .

چه قدر هم در حال حاضر ما از پشتیبانی ماکروسافت استفاده می کنیم!ویندوز دست کاری شده که این حرف ها رو نداره برادر من

سرعت بالاتر
امنیت بیشتر
گرافیک بالاتر بازی ها
کیفیت صدای بهتر
WMP نسخه ی جدیدتر
نسخه ی جدیدتر IE
عملکرد عالی شبکه ( خصوصا وایرلس )
IP V6
عملکر بسیار بهتر TaskBar
رابطه ی کاربری زیبا و راحت
عملکر بهتر Start Menu
حفاظت بهتر در مقابل ویروسها ( هرچند کلا ویندوز در موزد ویروسها بسیار بد عمل میکند )
بهتر شدن کنترل پنل
امکان کنترل والدین
و ...

من بعد از یک هفته کارکردن با 7 , کلا سیستم هایم رو به وینوز 7 و آفیس 2007 آپگرید کردم و بسیار خرسندم.

موفق باشید!

همه ی اینها در لینوکس به صورت رایگان و open source فراهمه.
البته به غیر از بازی و IE که اونم تو سن و سال 20 به بالا نیازی بهشون نیست

coolbit
دوشنبه 04 مرداد 1389, 11:17 صبح
چه قدر هم در حال حاضر ما از پشتیبانی ماکروسافت استفاده می کنیم!ویندوز دست کاری شده که این حرف ها رو نداره برادر من

سلام،
دوست گرامی تا حالا سرویس پک و یا هات فیکس نصب کردین؟

HamedNet_ir
دوشنبه 04 مرداد 1389, 11:44 صبح
البته به غیر از بازی و IE که اونم تو سن و سال 20 به بالا نیازی بهشون نیست

من بجز باز کزدن سایت دانشگاه با IE کاری ندارم!

ویندوز Update رو روشن کردم و داره آپدیت میکنه , سیستم بعد از آپدیت بهتر میشه!

amir-yeketaz
دوشنبه 04 مرداد 1389, 11:59 صبح
تا اونجایی که من میدونم و 74 درصد کامپیوترهای شخصی دنیا سیستم عاملشون ایکس پیه و فعلا قراره که تا سال 2020 ساپورت بشه ...
پس ویندوز ایکس پی هنوز هم خیلی طرفدار داره و خواهد داشت ...

FastCode
دوشنبه 04 مرداد 1389, 20:15 عصر
تا اونجایی که من میدونم و 74 درصد کامپیوترهای شخصی دنیا سیستم عاملشون ایکس پیه و فعلا قراره که تا سال 2020 ساپورت بشه ...
پس ویندوز ایکس پی هنوز هم خیلی طرفدار داره و خواهد داشت ...
ویندوز XP SP2 همین زوزها(نمیدونم ازش گزشته یا ۲ ۳ روز مونده) به تاریخ میپیونده.(Out date میشه.)

حسین فلاحی
دوشنبه 04 مرداد 1389, 23:28 عصر
ویندوز XP SP2 همین زوزها(نمیدونم ازش گزشته یا ۲ ۳ روز مونده) به تاریخ میپیونده.(Out date میشه.)

نه منم با نظر دوستمون موافقم. مایکروسافت همین تازگی ها پشتیبانی از XP رو تا سال 2020 تمدید کرد. توی خبرها بود.
اما به نظر من که نیازی به استفاده از XP نیست.وقتی seven هست.

FastCode
سه شنبه 05 مرداد 1389, 08:07 صبح
نه منم با نظر دوستمون موافقم. مایکروسافت همین تازگی ها پشتیبانی از XP رو تا سال 2020 تمدید کرد. توی خبرها بود.

XP با XPSP2 خیلی فرق داره.

eshpilen
سه شنبه 05 مرداد 1389, 11:18 صبح
سیستم من P3 با 768 مگ رم هست.
الان XP رو خوب اجرا میکنه.
ولی فکر نمیکنم برای 7 مناسب باشه.
پس نگو نیازی به XP نیست.
اعصاب مصاب ندارم میزنم تو چشتا :عصبانی:
هنر XP به اینه که با یه همچین سیستمی هم خوب کار میکنه و نیاز نیست پولم رو بجای صرف در راههای بهتری که بلدم صرف زلم زیمبو کنم. با همین سیستم همه کار میکنم، فقط بازی نمیکنم که اونم کار مفید و هنری نیست.
حالا 7 چنتا چیز بیشتر و جالب تر داره ولی کلی منابع سیستم رو میخوره و سیستم قوی میخواد شاهکاری نکرده. XP سگش شرف داره به 7 :لبخند:
مرگ بر Seven، درود بر XP :تشویق:

ztx4
سه شنبه 05 مرداد 1389, 11:52 صبح
سیستم من P3 با 768 مگ رم هست.
الان XP رو خوب اجرا میکنه.
ولی فکر نمیکنم برای 7 مناسب باشه.
پس نگو نیازی به XP نیست.
اعصاب مصاب ندارم میزنم تو چشتا :عصبانی:
هنر XP به اینه که با یه همچین سیستمی هم خوب کار میکنه و نیاز نیست پولم رو بجای صرف در راههای بهتری که بلدم صرف زلم زیمبو کنم. با همین سیستم همه کار میکنم، فقط بازی نمیکنم که اونم کار مفید و هنری نیست.
حالا 7 چنتا چیز بیشتر و جالب تر داره ولی کلی منابع سیستم رو میخوره و سیستم قوی میخواد شاهکاری نکرده. XP سگش شرف داره به 7 :لبخند:
مرگ بر Seven، درود بر XP :تشویق:

کمی خودتونو کنترل کنید:لبخندساده:
خواستم بگم اگه لینوکس استفاده کرده باشین لینوکس منابع کمتری نیاز داره.

اما در مورد ویندوز ها به نظر من 7 بهتره.چون جدید تره و هر نرم افزار جدید تری قطعا باگ و حفره ی امنیتی کمتری داره و این باعث می شه کمتر ویروسی بشه.

من با سون کم کار کردم اما در همین مدت کم فهمیدم که در این سیستم عامل جلوی ویروس های فلش گرفته می شه.این یکی از بزرگترین مشکلات XP هستش.

اما در کل محصولات کاربردی ماکروسافت رو زیاد قبول ندارم:چشمک:

Felony
سه شنبه 05 مرداد 1389, 11:58 صبح
حالا 7 چنتا چیز بیشتر و جالب تر داره ولی کلی منابع سیستم رو میخوره و سیستم قوی میخواد شاهکاری نکرده. XP سگش شرف داره به 7
مرگ بر Seven، درود بر XP
این هم یک نظر بسیار فنی !
پسر خوب مدیریت منابع تو ویندوز 7 چندین برابر بهتر از XP هست ، 7 با اینکه کلی جلوه گرافیکی و ... داره ولی از XP روانتر و بهتر اجرا میشه .

مرتضی پیروزی
چهارشنبه 06 مرداد 1389, 01:46 صبح
سلام

هنر XP به اینه که با یه همچین سیستمی هم خوب کار میکنه و نیاز نیست پولم رو بجای صرف در راههای بهتری که بلدم صرف زلم زیمبو کنم. با همین سیستم همه کار میکنم، فقط بازی نمیکنم که اونم کار مفید و هنری نیست.سیستم با سخت افزار قویتر برای یک برنامه نویس = زلم زیمبو
میگم خوب شد شما انیماتور نشدید؛ چون احتمالاً مایا 2011 با کارت گرافیک آن برد و رم 128 و به مشکل بر میخورد!:شیطان:
دوست عزیز من خودمم الآن با رم خوری ویندوز (!) مشکل دارم؛ ولی الآن دیگه یک گیگ رم اصلا به حساب نمیاد. الآن فرضاً خیلی از گرافیست ها رو سیستمهاشون شاید + 16 گیگ رم ببندند! ولی زلم زیمبو نیست:لبخند:
همین ایکس پی توی زمان خودش خوب یادمه؛ همه ازش بد میگفتند مبنی بر اینکه سخت افزار رو زیاد هدر میره و بیشتر به ویندوز 98 علاقه نشون میدادند................ احتمالاً سال 2020 هم مردم میگن: " صد رحمت به سون؛ سخت افزار قوی نمیخواد"...............
موفق باشی

eshpilen
چهارشنبه 06 مرداد 1389, 08:25 صبح
این هم یک نظر بسیار فنی !
پسر خوب مدیریت منابع تو ویندوز 7 چندین برابر بهتر از XP هست ، 7 با اینکه کلی جلوه گرافیکی و ... داره ولی از XP روانتر و بهتر اجرا میشه .
شما حداقل سیستم توصیه شده توسط خود میکروسافت رو که قبول داری انشالا؟
تازه فامیلای ما هم سون نصب کرده بودن میگفتن سنگینه نسبت به XP. تازه سیستم اونا از مال من خیلی جدیدتر و قویتره.

احتمالاً سال 2020 هم مردم میگن: " صد رحمت به سون؛ سخت افزار قوی نمیخواد"...............
موفق باشی
بستگی داره.
هرچیزی باید با زمان خودش هماهنگ باشه و ارزش هزینه هاش رو داشته باشه.
مثلا ویستا شکست خورد به همین دلیل.
و سون رو میکروسافت بعنوان جایگزین ویستا زود روانهء بازار کرد.
اصلا ویستا یک چیز چرندی بود واقعا.
سیستم عامل میخواد برنامه های دیگه رو اجرا کنه و سرویسهای کاربردی بده. نه اینکه فکر کنه خودش تمام هدف هست و میخوایم بشینیم زیباییش رو نگاه کنیم یا از اینکه میاد بالا حال کنیم. سیستم عامل نباید بیشتر منابع سیستم رو خودش مصرف بکنه.

ضمنا من نگفتم سون خوب نیست و بدرد نمیخوره. میگم XP نسبت به منابعی که مصرف میکنه هنوزم سیستم بدردبخوری هست و در خیلی موارد میشه به سون ترجیحش داد (مثل سیستم منکه ضعیف هست) و برای نیازهای امروزی چیز زیادی کم نداره. حتی کسانی هم که سیستمشون چندان ضعیف نیست ممکنه بخوان هنوز از ایکس پی استفاده کنن تا سیستم سبکتر و سریعتر اجرا بشه.
جهش کمی و کیفی میان ویندوز 98 و ویندوز ایکس پی واقعا بزرگ بود و کسی ویندوز 98 رو به ایکس پی ترجیح نمیده بخاطر سبکتر بودن، چون امکانات و کیفیت ایکس پی خیلی بالاتره و ویندوز 98 دچار محدودیت های جدی میشه در کاربردها و نیازهای امروزی (بعضی برنامه های مهم هم بنظرم روی 98 قابل نصب نیستن).

emad_67
چهارشنبه 06 مرداد 1389, 09:46 صبح
شما حداقل سیستم توصیه شده توسط خود میکروسافت رو که قبول داری انشالا؟
تازه فامیلای ما هم سون نصب کرده بودن میگفتن سنگینه نسبت به XP. تازه سیستم اونا از مال من خیلی جدیدتر و قویتره.

سیستم عاملی که قرار باشه ساخته بشه رو بر مبنای سخت افزار های موجود طراحی می کنن، نه اینکه مبنا بزارن بر اینکه چون سیستم عامل قبلی منابع کمی مصرف می کرده، سیستم جدید هم باید همون قدر منبع رو مصرف کنه. منابع مصرفی ویندوز 7 هم با توجه به سخت افزار های فعلی به نظرم به اون شکل به چشم نمیاد. همین الان که بنده دارم تایپ میکنم ویندوز بنده فقط 770 مگ از رم رو گرفته. این برای یه سیستم عاملی مثل ویندوز 7 خیلی زیاده؟
درسته که xp منابع کمتری رو مصرف می کنه اما امکاناتی که ویندوز 7 ارائه میده به نظر من ارزششو داره که آدم سخت افزار رو ارتقاء بده. صرف نظر از همه امکانات 7، من با پایداریش خیلی حال می کنم. توی xp در خیلی موارد مشکلاتی به وجود میومد که کل ویندوز رو از بین میبرد و باید دوباره نصبش می کردم، اما تو 7 نهایتا خودش recover می کنه و ...

eshpilen
چهارشنبه 06 مرداد 1389, 11:35 صبح
تعداد سیستم های موجود رو اگر از نظر آماری بررسی کنیم بنظر من تعداد سیستمهایی که نیازهای کمتر ویندوز ایکس پی براشون یه مزیت مهم بحساب بیاد قابل توجه خواهد بود.
قرار نیست که فقط آخرین سیستمهای روز و گران قیمت درنظر گرفته بشن.
همهء کاربرها که دوتا بچه مایه دار عشق سیستم نیستن که بخوان بازی کنن یا 3D کار کنن یا DVD نگاه کنن.
البته اینا به این معنا نیست که سون مناسب نیست.
بلکه بدین معناست که ایکس پی به حیات خودش بصورت موازی ادامه خواهد داد و به این زودیها از دور خارج نمیشه.
الان کلی سیستم توی دانشگاهها هست، توی آموزشگاهها، و خیلی جاهای دیگه که سخت افزار اونها آخرین سیستم روز نیست ولی با ایکس پی تمام نیازهاشون رو بخوبی جواب میده. آیا این افراد باید برن سیستم سخت افزار خودشون رو ارتقا بدن تا ویندوز 7 نصب کنن؟ هرچند ممکنه میکروسافت با سیاست هاش اونا رو مجبور به اینکار بکنه، اما این دلیلی بر این نیست که این کار لزوما درست و بهینه بوده باشه.
راستی یادم افتاد حتی توی گیم نت ها و کافی نت ها :لبخند:
صحبت اینه که اینقدر آدم جوگیر نشه و اینقدر هم خودخواه نباشه. سعی کنه واقعیت های دیگه و شرایط و نیازهای بقیهء مردم رو هم درنظر بگیره. لزوما یه چیزی که تازه میاد خیلی بهتر نیست، و لزوما یه چیزی که تازه میاد دلیل نیست که همه با عجله برن سمتش. بستگی داره!
من تا همین چند وقت پیش با لینوکس فدورا 5 کار میکردم با اینکه کلی ورژن بالاترش اومده بود و تازه نسخهء 5 باگ هم زیاد داشت. چون وقت و انرژی ای نداشتم واسه خرید و نصب یه نسخهء جدیدتر هدر بدم و نیازهام هم کم و بیش یا همون نسخهء 5 تامین میشد. داشتم بیشتر داکیومنت میخوندم و خط فرمان و ساختار و استانداردهای گنو/لینوکس رو یاد میگرفتم و کارای عادی اینترنت و غیره. چی ازم کم شد که با اون نسخه کار کردم؟ حالا یه عده میرن هر روز آخرین نسخهء هرچیزی رو نصب میکنن و آخرین سخت افزار رو هم دارن، اما به اندازهء من نه سرعت و قدرت یادگیری دارن و نه استفادهء مفید واقعی از تمام اینا میکنن.

مرتضی پیروزی
چهارشنبه 06 مرداد 1389, 17:27 عصر
جهش کمی و کیفی میان ویندوز 98 و ویندوز ایکس پی واقعا بزرگ بود و کسی ویندوز 98 رو به ایکس پی ترجیح نمیده بخاطر سبکتر بودن،چرا اتفاقاً اون اوایل که تازه ایکس پی اومده بود، مردم از سنگین بودنش مینالیدن......... بعدها، به قول شما فهمیدن که جهش بزرگ بود.......... سون هم همینطوره، شما فکر میکنی بی جهت منابع رو هدر میده( البته تا حدودی صحیح هست) ولی میشه گفت جهش سون هم بد نبود.

قرار نیست که فقط آخرین سیستمهای روز و گران قیمت درنظر گرفته بشنآخه سون که نیازی به سیستم های روز و گران قیمت نداره....... یک سیستم متوسط ایرانی! براش کافیه.

همهء کاربرها که دوتا بچه مایه دار عشق سیستم نیستن که بخوان بازی کنن یا 3D کار کنن یا DVD نگاه کنن.3D و DVD ربطی به مایه داری نداره، منم DVD تماشا میکنم!:لبخند:

بلکه بدین معناست که ایکس پی به حیات خودش بصورت موازی ادامه خواهد داد و به این زودیها از دور خارج نمیشه.البته،صددرصد اینطور خواهد بود.....

الان کلی سیستم توی دانشگاهها هست، توی آموزشگاهها، و خیلی جاهای دیگه که سخت افزار اونها آخرین سیستم روز نیست ولی با ایکس پی تمام نیازهاشون رو بخوبی جواب میدهتوی دانشگاه ها اتفاقاً ++ Turbo C رو بورسه. چنان ازش حرف میزنن که دانشجو فکر میکنه آخرین تکنولوژی دنیا رو در اختیار داره!

یا این افراد باید برن سیستم سخت افزار خودشون رو ارتقا بدن تا ویندوز 7 نصب کنن؟ خیر نباید سون نصب کنن، ولی باید سیستم رو ارتقا بدن تا کاربر بدبخت مغزش سریع تر از CPU سیستم کار نکنه!

چون وقت و انرژی ای نداشتم واسه خرید و نصب یه نسخهء جدیدتر هدر بدم و نیازهام هم کم و بیش یا همون نسخهء 5 تامین میشد. داشتمبه جون خودم، فدورا 12 رو خریدم 2500 تومن، نیم ساعته هم نصب شد. نه هزینه آنچنانی میخواست، نه وقت بسیار زیاد، چندتا ویزارد میزنی و میری دنبال کارت.

کارای عادی اینترنت و غیره. چی ازم کم شد که با اون نسخه کار کردم؟امکانات بسیار بهتری که از دست دادید.

حالا یه عده میرن هر روز آخرین نسخهء هرچیزی رو نصب میکنن و آخرین سخت افزار رو هم دارن، اما به اندازهء من نه سرعت و قدرت یادگیری دارن و نه استفادهء مفید واقعی از تمام اینا میکنن.چه اعتماد به نفسی, خرابم کرد:لبخند:
موفق باشی

FastCode
چهارشنبه 06 مرداد 1389, 19:01 عصر
++Turbo Cاشتباه گقتی.Turbo C

م، فدورا 12 رو خریدم 2500 تومنمن خریدم ۱۴۰۰
۲ دقیقه پیش داشتم فاکتورش رو نگاه میکردم.
4.5٪ memory بیشتر نمیگرفت:کف:

بزار از اوضاء خودم بگم:
من الان با یه CPU i5 520M و 4GB DDR3 1033 ویندوز Seven رو به زور راه میندازم.
ولی روی همون سیستم ۳ تا OpenSUSE به شکل تو در تو با ماشین مجازی اجرا کردم.
یعنی اول یه سیستم.توش با VirtualBox OSE یه سیستم دیگه و توی اون با Xen یه سیستم دیگه.:کف:
سر جمع هم حدود 1.5GB رم خالی دارم.
توی آخری هم میخوام برنامه بنویسم.اگر IDE مربوطه اجرا بشه.

eshpilen
چهارشنبه 06 مرداد 1389, 21:39 عصر
چرا اتفاقاً اون اوایل که تازه ایکس پی اومده بود، مردم از سنگین بودنش مینالیدن......... بعدها، به قول شما فهمیدن که جهش بزرگ بود.......... سون هم همینطوره، شما فکر میکنی بی جهت منابع رو هدر میده( البته تا حدودی صحیح هست) ولی میشه گفت جهش سون هم بد نبود.
حالا این جهش علاوه بر نیاز به سیستم قویتر شامل چه می باشد؟
تازه اینترفیس و سیستماش عوض شده باید اول یاد گرفت و عادت کرد بهش.
چند وقت پیش میخواستم یه لپ تاپ سون رو با یه PC ایکس پی شبکه کنم و فولدر Share کنم بیچارم کرد آخرشم نشد. البته سرکار بودم و کار و عجله داشتم وگرنه بالاخره مشکل رو میفهمیدم و حل میکردم :لبخند:

آخه سون که نیازی به سیستم های روز و گران قیمت نداره....... یک سیستم متوسط ایرانی! براش کافیه.منظورتون از متوسط ایرانی، متوسط اعیانی بود؟ :لبخند:
به شهادت برادر فست فود، ببخشید، فست کد ! در این ارتباط مراجعه شود!

3D و DVD ربطی به مایه داری نداره، منم DVD تماشا میکنم!:لبخند:ولی من تماشا نمیکنم چون اینقدر بیکار نیستم و بلدم از وقتم استفاد های بهتری بکنم.
مثلا Blue ray باشه و 10 ساعت فیلم، شما میشینی نگاه میکنی که از فناوری مدرن استفاده کرده باشی و از غافلهء پیشرفت عقب نمونده باشی؟ :لبخند:

البته،صددرصد اینطور خواهد بود.....
توی دانشگاه ها اتفاقاً ++ Turbo C رو بورسه. چنان ازش حرف میزنن که دانشجو فکر میکنه آخرین تکنولوژی دنیا رو در اختیار داره!اون زمان که ما دانشگاه میرفتیم (هفت هشت سال پیش) کم و بیش اینطور بود. البته چیزای بروزتر هم داشتن. مثلا یخورده HTML و چیزای مطرح روز هم کار کردیم (یه واحد درسی مخصوصی داشت). سیستمهاشون هم متوسط و کمی پایینتر بود بنظرم.
الان میگن وضعیت خیلی بهتر شده.
میگن بروزتر شده و اصلاحاتی صورت گرفته.
البته بعضیام میگن اینا همش شایعس :لبخند:

به جون خودم، فدورا 12 رو خریدم 2500 تومن، نیم ساعته هم نصب شد. نه هزینه آنچنانی میخواست، نه وقت بسیار زیاد، چندتا ویزارد میزنی و میری دنبال کارت.اول باید برم مغازه بخرم. چون این نزدیکی نیست یکی دو ساعتی وقت میگیره.
بعد اگر خراب نباشه (قبلا زیاد برام پیش اومده) و لازم نباشه چند بار تا نصفه نصب کنم و بعد برم و بیام، تازه بقیهء ماجرا.
اول باید از دیتام و پیکربندی و اسکریپت هایی که نوشتم بکاپ بگیرم.
بعد احتمالا هاردم که 80 بوده چند تیکه کردم بین ویندوز و لینوکس، جا نداره واسه نسخهء جدید و دیگه کارم درمیاد (اصلا وقتی میخوام اینکار رو بکنم بهتره اصولی باشه). باید پارتیشن بندی مجدد کنم که همه چیز و لینوکس و ویندوز رو بهم میریزه. نصف این دردسرها برای ویندوز هم اضافه میشه خلاصه (الان اگه وضعیت هارد و ویندوز و دسکتاپ منو ببینید ممکنه بالا بیارید :لبخند:).
بعد با فدورا 5 که توی نصب خیلی چیزا و بعضی سخت افزارها مکافات داشتم دوباره احتمالا باید تمام اون مراحل رو که زیاد هم یادم نیست طی کنم. یادمه حتی نصب کدک MP3 هم بیچارم کرد.
خلاصه یه نصب ساده نیست. اون مال یه سیستم جدید و صفر کیلومتره و اگر شانس بزنه و مشکلی پیش نیاد.
واسه من با مخلفات و مسائل پیشبینی شده و نشده، ممکنه خیلی بیشتر وقت و انرژی ببره.

امکانات بسیار بهتری که از دست دادید.مثلا؟

--------------------------
پانوشت یک حرفه ای:
البته بالاخره باید اراده کنم یه کاری بکنم.
ویژوال استودیو 2010 رو اومدم نصب کنم جا نداشتم زدم ویژوال استودیو 2008 هم از کار افتاد :لبخند:
نصف برنامه هام هم شل و پل شده چون میخواستم سریع فضا ایجاد کنم فولدرهاشون رو هرجا دیدم دلیت کردم!!

میگن کوزه گر از کوزه شکسته آب میخوره حکایت ماست.
خودمون توی فامیل هرکی به مشکل میخورد براش حل میکردیم و ویندوز نصب میکردیم، حالا وضیت سیستم خودم رو از نظر سخت افزار و نرم افزار ببینی تعجب میکنی چطوری داره کار میکنه.

البته یک مقدار تقصیر ویندوز و لینوکس باهم شد.
چون نصفی رو دادم به لینوکس و پارتیشن بندی از اولش حساب شده و کافی نبود برای نصب همزمان هردوی اینا. الانم پارتیشن لینوکس کلا گم شده نمیتونم اضافش کنم به ویندوز.

راستی اعتماد بنفس رو حال کردی دوباره؟
اگر خیلی حال کردی یه رمز شارژ 2000 تومنی ایرانسل برام بفرست با پیام خصوصی (این یه روش پرداخت گمنام پول هست که من تازگی کشف کردم!! البته محدودیت کارایی داره!).

FastCode
چهارشنبه 06 مرداد 1389, 22:18 عصر
مثلا؟
کدک mp3 به شکل پیشفرض؟

نمیدونم " مثلا"" " در جواب سخت افزار بود یا لینوکس ولی من لینوکس رو میگم در برابر ویندوز قبلیم:

توی اون DVD که من 2 روز قبل download کردم(openSUSE 11.3) حدود 4000 تا rpm بود که 7 8 گیگ میشد.
هر چی بگی توش بود.از gimp و blender بگیر تا 40 50 تا IDE و 20 30 تا Editor و n تا browser و partitioner و FTP Server و HTTP Server و DNS Server و 20 30 تا Server دیگه من تقریبا" اسم نصفشون رو قبلا" نشنیده بودم.با یه عالمه برنامه که من اسمهاشون رو هم بلد نبودم بخونم.فقط یه برنامه توش نبود که توی ubuntu داشتم اون هم اسمش بود aircrack-ng برای wardriving.فکر بد نکنید ها.فقزط پسوورد میشکستم برای Rainbow table.
امنیتش خیلی عالیه.
سرعت در حد لالیگا(بچه های تبریز میگن بگو تراختور)
توی ایران ویروس نمیگیره.
موقع کار وجدان درد تولید نمیکنه.
هر جا مشکل داشته باشی با یه بار مرور کردن کد میفهمی مشکل چیه.
امکان استفاده از LVM و RAID(فقط اسمش توی ویندوز هست.)
وجود ابزار های cross-platform بسیار.
و هزار تا چیز دیگه.

مرتضی پیروزی
چهارشنبه 06 مرداد 1389, 22:20 عصر
حالا این جهش علاوه بر نیاز به سیستم قویتر شامل چه می باشد؟
چیزهایی که کاملاً مشهوده: شبکه قویتره، سخت افزار رو خیلی بهتر میشناسه، با CPU های چندهسته ای سازگاری بهتری داره، کمتر هنگ میکنه( مال من تا حالا هنگ نکرده)، از همه مهمتر DirectX 11 داره!:لبخند:

به شهادت برادر فست فود، ببخشید، فست کد ! در این ارتباط مراجعه شود!
برادر فست کد در مورد لینوکس شهادت دادند، که من خودم همیشه گفتم لینوکس به مراتب سخت افزار کمتری میخواد.
اما این گفته ایشون:

من الان با یه CPU i5 520M و 4GB DDR3 1033 ویندوز Seven رو به زور راه میندازم.
با همچین سخت افزاری، توی "سون" رندر منتال ری میگیرن، راه اندازی سون که سهله!

مثلا Blue ray باشه و 10 ساعت فیلم، شما میشینی نگاه میکنی که از فناوری مدرن استفاده کرده باشی و از غافلهء پیشرفت عقب نمونده باشی؟ :لبخند:
جداً BlueRay که ده ساعت فیلم باشه ندیدم ؛ اگر گیریم بیاد احتمالاً برنامه نویسی رو میذارم کنار!:شیطان::لبخند:
اتفاقاً چند وقت پیش یک کارت گرافیک از ASUS دیدم......... جات خالی آرزو میکردم بتونم بگیریمش و یک دست کرایسیس باهاش بزنم!

بعد با فدورا 5 که توی نصب خیلی چیزا و بعضی سخت افزارها مکافات داشتم دوباره احتمالا باید تمام اون مراحل رو که زیاد هم یادم نیست طی کنم. یادمه حتی نصب کدک MP3 هم بیچارم کرد.
توی جدیداش هم همینطوره، ولی اگر اوبونتو داری میتونم واست کدک Mp3 بفرستم که با یک کلیک نصب میشه.

مثلا؟
توی خود Fedoraproject میتونی مشخصات کامل رو بگیری. 13 رو هم که تازگیا اومده ندارم، مثل اینکه خیلی بهتر شده.

ویژوال استودیو 2010 رو اومدم نصب کنم جا نداشتم زدم ویژوال استودیو 2008 هم از کار افتاد :لبخند:
به نظر من فعلاً با 2008 کار کن، 2010 جون میکنه تا کار کنه

FastCode
چهارشنبه 06 مرداد 1389, 22:31 عصر
of-topic
آقا پایه اید یک تاپیک همیجا باز کنیم، در مورد لینوکس صحبت کنیم؟
1
​​​​​​​​​​

h.alizadeh
چهارشنبه 06 مرداد 1389, 23:40 عصر
دلیل دوم : بحث CPU های چند هسته ای است ، که این امر در ویندوز XP افتضاح است ، در حالیکه ویندوز

Se7en بخوبی و بدرستی هر یک از Core ها رو مدیریت میکنه .
میشه در مورد این یه مقدار توضیح بدید به مقایسه XPو هفت؟

/////////
راستی من میخوام فردا یا پس فردا وین عوض کنم:D
حالا هفت نصب کنم یا XP؟ :p
من CPUام AMDهست ها داغ کنه هنگ میشه:افسرده:

و اینکه هفت با نرم افزاری مربوط به PHP و... مشکلی که نداره دیگه ؟

مرتضی پیروزی
چهارشنبه 06 مرداد 1389, 23:44 عصر
من CPUام AMDهست ها داغ کنه هنگ میشه:افسرده:

اولاً که من خودم CPU AMD دارم، 6000 هست، که توی زمان خودش تنها CPU AMD ای بود که فن گازی داشت.
به خاطر حرارت بالا، ولی تا حالا حرارت این موجود بالای 36 درجه نرفته........
PHP رو هم من خودم هم به صورت دستی تا حالا نصب کردم هم با استفاده از XAMPP 1.7.3 . راحت کار میکنه.

HamedNet_ir
پنج شنبه 07 مرداد 1389, 10:20 صبح
جات خالی آرزو میکردم بتونم بگیریمش و یک دست کرایسیس باهاش بزنم!

ایول آقا مرتضی! حوصله داری پایه ی شبکه ش هم هستم!

میشه در مورد این یه مقدار توضیح بدید به مقایسه XPو هفت؟

کلا خودتون با چک کردن میفهمید که تعادل پردازش بین دو هسته یکی هست و سرعت پردازش بالاتر میرود.

به هیچ وجه! من خودم xampp نصب کردم , به راحتی کار میکند!

===============
جالبه , بعضی دوستان چون وقت ندارن نباید با تکنولوژی روز پیش برن!

مثلا بگن چون نصب VS2008 طولانیه با همون VS2000 حال کنیم!

نظریه ی جالبیه!

M.T.P
پنج شنبه 07 مرداد 1389, 17:01 عصر
بنده بعد از اون همه سر و صداي ويستا هيچ وقت فکر نميکردم که از XP بهتر رو ببينم اما بايد اعتراف کنم از وقتي که ويندوز 7 رو گرفته(6 ماهي ميشه) و نصب کردم ديگه دوست ندارم حتي براي يک لحظه XP رو نصب و استفاده کنم.
البته يه موضوعي که اکثر کاربراي ويندوز 7 رو مايوس ميکنه و براي اولين بار بلافاصله بي خيالش ميشن ، عدم آگاهي از وجود قابليت UAC = User Account Control هست.
به محض اجرا نشدن يک برنامه در ويندوز 7 کاربر بلافاصله تصميم به ترک ويندوز 7 و استفاده از XP ميکنه. در حالي که شايد 98 درصد اجرا نشدن بعضي برنامه ها قرار گرفتن دستگيره امنيتي UAC در حالت (امنيت بالا) هست و با پايين آوردن اين ضريب امنيتي مشکل حل ميشه.
بازي دارم تحت 98 که با هزار ترفند و ... تو XP بالا نميومد ، الان دارم تو ويندوز 7 بازيش ميکنم. :لبخند:

:تشويق:
زنده باد 7 :تشويق:

FastCode
پنج شنبه 07 مرداد 1389, 17:04 عصر
بازي دارم تحت 98 که با هزار ترفند و ... تو XP بالا نميومد ، الان دارم تو ويندوز 7 بازيش ميکنم. :لبخند:

چه بازی ای؟
من الان کلی بازی ۹۸ دارم که دارن خاک می خورن.بگو ببینم میتونم پیدا کنم.:قهقهه:

M.T.P
پنج شنبه 07 مرداد 1389, 17:36 عصر
چه بازی ای؟
من الان کلی بازی ۹۸ دارم که دارن خاک می خورن.بگو ببینم میتونم پیدا کنم.:قهقهه:

بازی Midtown Madness 1 بودش که این بازی هربار که اجرا میشه یک Ok میده و بعد از تایید وارد بازی میشه ، تو XP که Ok میکردم بازی میرفت تو پروسه ها و دیگه اثری ازش نبود. اما تو 7 مثل 98 سریع بالا میاره. :لبخند:

ali_kolahdoozan
پنج شنبه 07 مرداد 1389, 18:08 عصر
از لحاظ شبکه مخصوصا wireless زیر و رو شده نسبت به xp . کوچکترین ایرادی درونش ندیدم

amir-yeketaz
پنج شنبه 07 مرداد 1389, 19:11 عصر
آقا بیچاره شدیم!!!!!!!!!!!!
رفتم این CLONE DVD رو رو سون نصب کنم وسطش یهو یه صفحه آبی اومد و بعد از یه لودینگ سیستم ریست شد بعد مثه همیشه رفتم اونو پاک کنم بعد که اومدم رو سون دیدم پسر چی شد دیگه ویندوز سونم بالا نمیاد و اون صفحه آبیه میادو و سیستم ریست میکنه
:گریه::گریه::گریه:
مشکلو چجوری حل کنم؟؟؟!!!!

M.T.P
پنج شنبه 07 مرداد 1389, 20:46 عصر
آقا بیچاره شدیم!!!!!!!!!!!!
رفتم این CLONE DVD رو رو سون نصب کنم وسطش یهو یه صفحه آبی اومد و بعد از یه لودینگ سیستم ریست شد بعد مثه همیشه رفتم اونو پاک کنم بعد که اومدم رو سون دیدم پسر چی شد دیگه ویندوز سونم بالا نمیاد و اون صفحه آبیه میادو و سیستم ریست میکنه
:گریه::گریه::گریه:
مشکلو چجوری حل کنم؟؟؟!!!!
میفهمم چی میگی! قبلا این بلا سرم اومده :عصبانی++:
این مشکل شما که برای خودم و خیلی از دوستام هم پیش اومده بود به خاطر همون مسئله پایین نیوردن دستگیره امنیتی UAC و از همه بدتر موافقت کردن با ادامه نصب نرم افزار از طریق کاربر بعد از نشون دادن هشدار قرمز رنگ .
یه بار Safe بیا بالا Restore کن به قبل از نصب Clone و بعد ازون UAC رو بیار پاییین تا دیگه ازین چیزا نبینی. :چشمک:

amir-yeketaz
پنج شنبه 07 مرداد 1389, 23:34 عصر
میفهمم چی میگی! قبلا این بلا سرم اومده :عصبانی++:
این مشکل شما که برای خودم و خیلی از دوستام هم پیش اومده بود به خاطر همون مسئله پایین نیوردن دستگیره امنیتی UAC و از همه بدتر موافقت کردن با ادامه نصب نرم افزار از طریق کاربر بعد از نشون دادن هشدار قرمز رنگ .
یه بار Safe بیا بالا Restore کن به قبل از نصب Clone و بعد ازون UAC رو بیار پاییین تا دیگه ازین چیزا نبینی. :چشمک:
بابا اون حالت Safe mode رو هم اومدم اصلن این صفحه آبیه رو رد نمیکنه که برم Restore کنم
بله .... اینجوری که بوش میاد باید قید این ویندوز رو بزنم دوباره نصب کنم !!!!