PDA

View Full Version : سوال: دیتا گرید و زمان

azizdordone
شنبه 09 مرداد 1389, 17:42 عصر
باسلام
دوستان من یک فرم دارم با 5عدد تکس باکس که هر کدام از این تکس باکس ها به یک فید از جدول اکسسم متصل شده است. و یک دیتاگرید که با جدول اکسس بوسیله ادوک متصل شده است.
حال:
1-چگونه برای این دیتا گرید یک محدودیت زمانی تعریف کنم(دیتا گریدرا به هشت ساعت تقسیم کنم و باوارد کردن داده از این هست ساعت کسر شود)مثلا من یک داده را وارد میکنم که نیم ساعت است این نیم ساعت از 8 ساعت کسر شود باقی مانده ما هفت و نیم ساعت باشد.
2-بعد از کامل شده این 8ساعت دیتا گرید داده دیگر را نپذیرد و با وارد کرده داده فرم دومم باز شود و داده ها در آن ثبت شودمانند قبل.
3-داده های امروز که تکمیل شد و فردا دوباره فرم را باز کردم داده ایی در اون نباشد(داده های روز قبل ذخیره شوند ولی در امروز نمایش داده نشوند)
4-تمام داده ها در یک دیتا گرید دیگر بتوانم نشان دهم.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید چون خیلی گیرم
راهنماییها با سورس باشد بهتر است:خجالت::خجالت::خجالت::قلب: :قلب:

azizdordone
یک شنبه 10 مرداد 1389, 12:46 عصر
دوستان من میدونم چگونه دیتا گرید رو بر اساس تعداد قفل کنم اما در مورد زمان نه کسی هست کمک کنه:تشویق:

azizdordone
دوشنبه 11 مرداد 1389, 14:26 عصر
یعنی کسی نیست یه کد به ما بده:متفکر::متفکر:

azizdordone
چهارشنبه 13 مرداد 1389, 00:07 صبح
دوستان كسي نيست جواب بده:متعجب::متعجب:

M.T.P
چهارشنبه 13 مرداد 1389, 10:21 صبح
در رویداد Form_Load :یه تابع درست که از یک تا رکورد آخر جدول رو بخونه و فیلدی که مقدار ساعت مورد نیاز برای تعمیر یک خودرو هست رو بخونه و مقدارش رو با یک متغیر جمع کنه ، به آخر رکورد که رسیدی مقدار متغیر رو از 8 کم کن و بقیش رو نشون بده

و اما یک شرط قبل از addNew جدول:اگه فیلد ساعت مقدارش از ساعت باقیمونده بیشتر بود برنامه پیغام بده ، در غیراینصورت اگر مساوی یا کمتر بود از مقدارساعت باقیمونده کسر و به جدول add بشه.

کلا کار رو خیلی سخت کردین ، من هنوز موندم دلیلش چی بود که بعد از 8 رکورد باید به جدول دوم میرفتین. :متفکر:

ببینید دوست عزیز ، ایده ها و نظرات متفاوته... اگه نحوه کار برنامه تون رو عنوان کنید شاید بشه برنامه رو بهتر نوشت.

راستی اگه بعد از این 8 ساعت کسی موتور ماشینش اومد پایین اومد در تعمیرگاه چی! :لبخند:
شوخی کردم ،، بگید دقیقا برنامه چه کاری رو باید انجام بده همین. :چشمک:

azizdordone
یک شنبه 24 مرداد 1389, 19:37 عصر
دوست عزیز ممنون بابت پاسخت
من در واقع چهار تعمیر کاردارم که این چهار تعمیرکار در روز 8 ساعت میتونن کار کنن حالا من میخوام برنامه ایی بنویسم طبق این

باسلام
دوستان من یک فرم دارم با 5عدد تکس باکس که هر کدام از این تکس باکس ها به یک فید از جدول اکسسم متصل شده است. و یک دیتاگرید که با جدول اکسس بوسیله ادوک متصل شده است.
حال:
1-چگونه برای این دیتا گرید یک محدودیت زمانی تعریف کنم(دیتا گریدرا به هشت ساعت تقسیم کنم و باوارد کردن داده از این هست ساعت کسر شود)مثلا من یک داده را وارد میکنم که نیم ساعت است این نیم ساعت از 8 ساعت کسر شود باقی مانده ما هفت و نیم ساعت باشد.
2-بعد از کامل شده این 8ساعت دیتا گرید داده دیگر را نپذیرد و با وارد کرده داده فرم دومم باز شود و داده ها در آن ثبت شودمانند قبل.
3-داده های امروز که تکمیل شد و فردا دوباره فرم را باز کردم داده ایی در اون نباشد(داده های روز قبل ذخیره شوند ولی در امروز نمایش داده نشوند)
4-تمام داده ها در یک دیتا گرید دیگر بتوانم نشان دهم.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید چون خیلی گیرم
راهنماییها با سورس باشد بهتر است:خجالت::خجالت::خجالت::قلب: :قلب:

مثلاً تعمیر موتور 1.5ساعت کار داره و تعویض دیسک 0.5ساعت من میخام ظرفیت سنجی کنم.
وفردا دوباره روز از نو روزی از نو ولی داده ها باشند در (دیتاگرید دیگر)
با سورس باشه هزاران بار دعایت خواهم کرد

azizdordone
شنبه 06 شهریور 1389, 21:09 عصر
دوستان کسی نیست جواب این سوال مارو بده