PDA

View Full Version : کمک فوری در مورد enterprise manager

Tarrah
پنج شنبه 09 تیر 1384, 21:01 عصر
سلام
امروز بنا به نیاز به استفاده از sql server تو یه برنامه دلفی مجبور شدم یادش بگیرم ( خیلی هم خوشحالم از این بابت . :) )
به سی دی آموزشی پیدا کردم .درس اولش new database registration از enterprise manager هست.
ولی من متاسفانه نتونستم این کار رو انجام بدم .
ویندوز منم xp هست.قبل از باز کردن این تاپیک هم search کردم ولی به نتیجه نرسیدم.ممکنه بگین مشکل از کجست؟
اگه هم قبلا بحث شده لطف کنین لینک رو اینجا بذارین :oops: .
قبلا از همه sql کارهای عزیز متشکرم

AminSobati
پنج شنبه 09 تیر 1384, 23:48 عصر
دوست عزیزم مطمئن هستین که سرویس SQL Server استارت شده؟ ضمنا نامش رو هم درست باید وارد کنین تا Register بشه.

Tarrah
جمعه 10 تیر 1384, 09:03 صبح
دوست عزیز ضمن تشکر از توجه شما.

مطمئن هستین که سرویس SQL Server استارت شده؟
چه جوری باید مطمئن بشم؟ :گیج:
اسمشم به صورت default اسم کامپیوترمو می ذاره . در ضمن مگه فرق می کنه چه اسمی برا db انتخاب کنیم ؟ :embr:

AminSobati
جمعه 10 تیر 1384, 12:37 عصر
در بین Iconهایی بعد نصب SQL Server ایجاد میشه، Service Manager رو باز کنین و سرویس SQL Server رو استارت کنین.

اسمشم به صورت default اسم کامپیوترمو می ذاره . در ضمن مگه فرق می کنه چه اسمی برا db انتخاب کنیم ؟
اسمی که به صورت پیش فرض انتخاب میکنه، اسم SQL Server تلقی میشه، نه اسم دیتابیس! موقع Register کردن، نام صحیح SQL Server رو باید وارد کنین نه نام دیتابیس

Tarrah
جمعه 10 تیر 1384, 13:35 عصر
در بین Iconهایی بعد نصب SQL Server ایجاد میشه، Service Manager رو باز کنین
همچین چیزی نمی بینم.

موقع Register کردن، نام صحیح SQL Server رو باید وارد کنین نه نام دیتابیس
شرمنده ولی منظورتونو از این قسمت هم متوجه نشدم :گیج:
آقا نا سلامتی من فقط یه روزه که با SQL Server 2000 آشنا شدما .غریب کش ام نکنین . :oops:

AminSobati
جمعه 10 تیر 1384, 22:56 عصر
همچین چیزی نمی بینم
کدوم Edition رو نصب کردین؟

شرمنده ولی منظورتونو از این قسمت هم متوجه نشدم
همون اسم کامپیوتر رو میبایست وارد کنین، نه نام دیتابیس. در حقیقت SQL Server شما میتونه دربرگیرنده چند دیتابیس باشه.