PDA

View Full Version : ادامه فاکتور به صورت جدولی در فست ریپورت

khoshblagh
شنبه 30 مرداد 1389, 10:43 صبح
با سلام خدمت دوستان
میخواهم در موقع چاپ فاکتور وقتی اقلام فاکتور تمام شد فرم فاکتور تا پایین صفحه ادامه پیدا نماید. من از فست ریپورت استفاده نمایم. لطفا در این خصوص راهنمایی بفرمائید. متشکرم

حمیدرضاصادقیان
شنبه 30 مرداد 1389, 11:36 صبح
سلام.شما برای اینکار مجبورید فاکتور رو به صورت تمام صفحه طراحی کنید.

khoshblagh
شنبه 30 مرداد 1389, 13:00 عصر
سلام.شما برای اینکار مجبورید فاکتور رو به صورت تمام صفحه طراحی کنید.
با تشکر
نمیشه کاری کرد که بقیه جدول خالی را با یک حلقه تکرار چاپ نماید؟ متشکرم

حمیدرضاصادقیان
شنبه 30 مرداد 1389, 13:37 عصر
سلام.چرا ولی با این روش شما باید کل گزارش رو دستی بسازید.در خود fastreport رو رویدادهای خود report یک رویداد به نام OnManualBuild داره که بااون میتونید به تعداد دلخواه باند ایجاد کنید.ولی باید تمامی گزارش رو خودتون بسازید.چون وقتی از این قسمت استفاده میکنید دیگه خود فست نمیاد به دیتابیس شما نگاه کنه و باندهاتونو ایجاد کنه.

vcldeveloper
شنبه 30 مرداد 1389, 19:04 عصر
از باند Overlay برای رسم خطوط استفاده کنید.

gbg
شنبه 30 مرداد 1389, 19:13 عصر
خب من هم همین کار رو با OnManualBuild انجام دادم
ظاهرا خودکار نمیشه همچین گزارشی ساخت

khoshblagh
یک شنبه 31 مرداد 1389, 08:16 صبح
از باند Overlay برای رسم خطوط استفاده کنید.
با تشکر از پاسختان
جناب کشاورز میشه توضیح بیشتری در این رابطه بفرمائید؟ منظورم روش کار با آن است. فرضا باید با یک حلقه بقیه گزارش را ترسیم نمود یا روش دیگری را باید به کار برد؟ متشکرم

vcldeveloper
یک شنبه 31 مرداد 1389, 18:32 عصر
جناب کشاورز میشه توضیح بیشتری در این رابطه بفرمائید؟ منظورم روش کار با آن است. فرضا باید با یک حلقه بقیه گزارش را ترسیم نمود یا روش دیگری را باید به کار برد؟
باندهای معمولی در گزارش پشت سر هم چاپ میشند، مثلا تا زمانی که رسم Page Header تمام نشده، Page Footer رسم نمیشه. اما باند Overlay (همانطور که از اسمش هم پیدا ست) فرق میکنه. این نوع از باند همزمان با سایر باندها رسم میشه، پس اگر شما یک باند Master data داشته باشید، و همچنین یک باند Overlay داشته باشید، رسم این دو روی هم انجام میشه. حالا اگر شما خطوطی که میخواید تا پایین صفحه کشیده بشند را در باند Overlay قرار بدید، و داده های فاکتور را هم در باند Master data، هم داده های فاکتور شما رسم میشند، و هم خطوط موجود در باند Overlay.

البته دقت داشته باشید که این روی هم افتادگی در رسم فقط در خروجی گزارش مشخص هست، و در زمان طراحی گزارش این باندها جدا از هم قرار دارند.

khoshblagh
دوشنبه 01 شهریور 1389, 11:33 صبح
با تشکر
جناب کشاورز من طبق فرمایش شما عمل نمودم و overlay را پایین باند مستر دیتا قرار دادم و در باند overlay برای امتحان باکسی را قرار دادم ولی در زمان اجرا آن باکس در بالای گزارش نمایش داده میشود. در صورتیکه قاعدتاء میبایست بعد از چاپ اطلاعات مستر دیتا نمایش داده شود. علت چیست؟

vcldeveloper
دوشنبه 01 شهریور 1389, 18:24 عصر
صورتیکه قاعدتاء میبایست بعد از چاپ اطلاعات مستر دیتا نمایش داده شود. علت چیست؟
من که در پست قبل توضیح دادم که باند Overlay همزمان با سایر باندها رسم میشه، نه بعد از آنها!
وقتی همزمان رسم میشه، یعنی از همون باند اول، هر چی که داره رسم میشه، باند Overlay هم با اون رسم میشه. پست قبل را با دقت مطالعه کنید.

khoshblagh
سه شنبه 02 شهریور 1389, 08:16 صبح
ضمن عرض پوزش
در حقیقت اشکال از توضیح ناقص اولیه از طرف خودم میباشد. برای باز کردن موضوع فرض کنید میخواهیم فیش حقوق تهیه نمائیم. تمام آیتم های پرداختی به یک فرد فرضا 5 آیتم میباشد. حال اگر این فیش فرضی در کاغذA5 چاپ شود بیش از نیمی از کاغذ بعد از ستون footer خالی مانده و شکل جالبی ندارد. حال اگر بشود بعد از چاپ همان 5 آیتم به روشی جدول را ادامه داد که فرضا معادل 7 آیتم دیگر فضا اشغال نماید در آن صورت فیش مورد نظر برای همه اشخاص به یک اندازه چاپ شده و دیگر جدول آن تابع تعداد آیتمهای حقوق فرد نمیباشد.متشکرم

vcldeveloper
سه شنبه 02 شهریور 1389, 12:22 عصر
در حقیقت اشکال از توضیح ناقص اولیه از طرف خودم میباشد. برای باز کردن موضوع فرض کنید میخواهیم فیش حقوق تهیه نمائیم.
مشکل در توضیح اولیه شما نیست، من متوجه شدم که شما چی میخواید. چیزی هم که توضیح دادم، برای همین کاری هست که مد نظر شما ست.

khoshblagh
چهارشنبه 03 شهریور 1389, 08:06 صبح
با تشکر از جناب کشاورز
آیا کسی نمونه گزارشی که از ovrlay استفاده شده باشد دارد ؟ متشکرم

meytib
جمعه 10 مهر 1394, 19:55 عصر
سلام
منم همین مشکلو دارم - که میخام در فست ریپورت جدول بصورت خالی تا انتهای صفحه چاپ بشه .
کسی روش مناسبی سراغ نداره ؟ یا یه نمونه ؟
با Overlay زدم - باید همه گزارش جابه جا بشه و روی هم میافتن بعضی جاها و مرتب نیست . روش بهتری هست عایا ؟