View Full Version : سوال: چلنج های استفاده از IPV6
franchesco
سه شنبه 02 شهریور 1389, 14:10 عصر
با سلام
دوستان با تجربه و کسانی که در ضمینه IPV6 کار و تحقیق کردن میتونن چلنج های استفاده از IPV6 رو معرفی کنن که نیاز به بررسی و توسعه داره . در هر ضمینه ای از IPV6 باشه مهم نیست . فقط مربوط باشه .
franchesco
پنج شنبه 04 شهریور 1389, 07:44 صبح
یعنی کسی تو این سایت نیسن که تا به حال با IPV6 کار کرده باشه و به مشکلاتی برخورد کرده باشه؟
moh_mov
پنج شنبه 04 شهریور 1389, 08:42 صبح
کمتر پیش میاد کسی بخواد از این نوع IP استفاده کنه....فعلا زوده.!
manvaputra
پنج شنبه 04 شهریور 1389, 14:31 عصر
چلنج های استفاده از IPV6 رو معرفی کنن که نیاز به بررسی و توسعه داره
دوست عزیز جواب شما یکی دو مورد نیست باید بیبینید تو جه زمینه ای می خواید فعالیت کنید که می تونه مثلا security باشه یا performance و یا handoff و خیلی چیزای دیگه
franchesco
جمعه 05 شهریور 1389, 10:40 صبح
خوب هدف من هم در حقیقت همین بود که کسانی که در کل توی این زمینه کار کردن و تحقیق کردن یک حوزه خاص از ipv6 رو معرفی کنن با اون مشکل خاصی که در اون زمینه وجود داره !
franchesco
شنبه 06 شهریور 1389, 13:06 عصر
ممنون دوست عزیز اما این که یک کتاب که !
manvaputra
شنبه 06 شهریور 1389, 14:35 عصر
ممنون دوست عزیز اما این که یک کتاب که !
دوست عزیز شما توی چه سطحی دارید تحقیق می کنید ، اگه برای تز دانشگاهی می خواین یا کاری فرای کار عملی و یا ارائه دادن یک راه حل جدید برای مشکلی خاص در حیطه IPV6 ، احتیاج به منابعی دارید که به علت قوانین کپی رایت اینجا نمیشه گذاشت . در صورت امکان ایمیلتون رو بزارید تا بحث رو اینجا ادامه بدیم و ارسال منابع رو از طریق ایمیل.
soraya101
شنبه 21 مرداد 1391, 16:59 عصر
دوست عزیز شما توی چه سطحی دارید تحقیق می کنید ، اگه برای تز دانشگاهی می خواین یا کاری فرای کار عملی و یا ارائه دادن یک راه حل جدید برای مشکلی خاص در حیطه IPV6 ، احتیاج به منابعی دارید که به علت قوانین کپی رایت اینجا نمیشه گذاشت . در صورت امکان ایمیلتون رو بزارید تا بحث رو اینجا ادامه بدیم و ارسال منابع رو از طریق ایمیل.
من میخواستم راجب ipv6مطالعه کنم و پایان نام مو هم رو همین موضوع کار کنم ممنون میشم مطالبتون رو برام میل کنید
sara.adib68@yahoo.com
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.