m2148059
دوشنبه 08 شهریور 1389, 16:23 عصر
سلام در طراحی یک دیتابیس من در یک موضوعی گیر کردم :
من 10 تا شرکت دارم که 100 تا آدم می خوان بهشون امتیاز بدن و بعدا قراره امتیازا با هم جمع شن به ازای هر شرکت . و حالا یک سری کارای دیگه به نظر شما کدام طراحی بهتره :
1- یک جدول درست کنیم که سه ستون داشته باشه
نام کاربری که امتباز میده نام شرکتی که به آن امتیاز می دیم امتیاز داده شده
ایراد به نظر من : اگر یک شرکتی بخواد جمع امتیازاشو ببینه یا بخواد ببینه فلان کاربر چه امتیاری به او داده باید شرکتای دیگه و کاربرای دیگه که به آن شرکتا امتیاز دادن رو هم از روشون تو اون جدول گزر کنه تا به هدف خودش تو اون جدول برسه که این یعنی کاهش سرعت . (البته شاید)
2- به ازای هر شرکت یک جدول درست کنیم که 2 ستون داشته باشه :
نام کاربری که امتیاز داده امتیاز داده شده
ایراذ : تعداد جدول های درست شده بالا می رود که این هم ممکنه یک ایراد باشه .
این یک مثال کوچک بود در حجم خیلی بزرگ مثلا چند صد شرکت با چند هزار رای دهنده کدام نوع بهتره . اگر هم مدل جدیدی به نظرتون رسید مطرح کنید ممنون می شم .(در اینجا فرض کنید می خواهیم اطلاعات را درآینده بر اساس شرکتها مرتب کنیم بین شرکتها مقایسه کنیم )
من 10 تا شرکت دارم که 100 تا آدم می خوان بهشون امتیاز بدن و بعدا قراره امتیازا با هم جمع شن به ازای هر شرکت . و حالا یک سری کارای دیگه به نظر شما کدام طراحی بهتره :
1- یک جدول درست کنیم که سه ستون داشته باشه
نام کاربری که امتباز میده نام شرکتی که به آن امتیاز می دیم امتیاز داده شده
ایراد به نظر من : اگر یک شرکتی بخواد جمع امتیازاشو ببینه یا بخواد ببینه فلان کاربر چه امتیاری به او داده باید شرکتای دیگه و کاربرای دیگه که به آن شرکتا امتیاز دادن رو هم از روشون تو اون جدول گزر کنه تا به هدف خودش تو اون جدول برسه که این یعنی کاهش سرعت . (البته شاید)
2- به ازای هر شرکت یک جدول درست کنیم که 2 ستون داشته باشه :
نام کاربری که امتیاز داده امتیاز داده شده
ایراذ : تعداد جدول های درست شده بالا می رود که این هم ممکنه یک ایراد باشه .
این یک مثال کوچک بود در حجم خیلی بزرگ مثلا چند صد شرکت با چند هزار رای دهنده کدام نوع بهتره . اگر هم مدل جدیدی به نظرتون رسید مطرح کنید ممنون می شم .(در اینجا فرض کنید می خواهیم اطلاعات را درآینده بر اساس شرکتها مرتب کنیم بین شرکتها مقایسه کنیم )