PDA

View Full Version : سوال: پذیرش بدون کنکور در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد

Football Land
چهارشنبه 10 شهریور 1389, 21:30 عصر
با عرض سلام خدمت همه دوستان محترم

من اطلاعات کامل و دقیقی راجع به پذیرش دانشحویان ممتاز بدون کنکور در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد میخواستم .
دقیقا چه شرایطی باید داشته باشه ؟
یکی از شرایطی که من شنیدم این هست که حداکثر درس را در 8 ترم باید به اتمام رساند . حالا سوال اینجاست که آیا ترم تابستان هم ، یک ترم حساب میشه ؟

متشکرم
موفق باشید

Delphi7_love
پنج شنبه 11 شهریور 1389, 00:01 صبح
من از شرایط دیگش نمیدونم ولی در مورد ترم تابستان ترم حساب نمیشه

NilooooliN
سه شنبه 16 شهریور 1389, 14:07 عصر
در دانشگاه آزاد، پذیرش ارشد بدون کنکور، بدین صورته که، هر سال، هر واحد دانشگاهی اسامی دانشجویانی که معدلشون بالای 17 شده و در مدت 4 سال تحصیلی تموم کردند رو به مرکز آزمون دانشگاه آزاد می فرسته و مرکز آزمون دانشگاه آزاد با توجه به معدل و ریز نمرات اسامی ارسالی، تعدادی از دانشجویان را بدون کنکور پذیرش می کنه، بدیهی که هر چقدر معدلت بالاتر باشه امکان قبولیت تو تهران بیشتره ولی 100% هم نیست!!!!!

ریز نمرات و اسامی دانشجویان ممتاز دانشگاه رو، خود دانشگاه به مرکز آزمون می فرسته ولی زمانی که دفترچه های ارشد دانشگاه آزاد میاد، باید دانشجویان ممتازم دفترچه ی کنکورو بگیرن و در سایت ثبت نام کنن با این تفاوت که باید قسمت بدون کنکورو پر کنند، حتما هم فقط می تونی یه بار، اونم همون سالی که فارغ التحصیل شدی یعنی با ورودی های خودت شرکت کنی.

ترم تابستونی جزء ترمها حساب نمیشه ولی اگه یه ترم یا بیشتر مرخصی گرفته باشی یا معادل سازی کرده باشی، حتی اگرم معدلت بالا باشه، نمی تونی برای بدون کنکور شرکت کنی باید حتما کنکور بدی.

BOB
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 05:46 صبح
سلام

از طریق باشگاه پژوهشگران دانشگاه آزاد هم می‌توان پذیرش بدون آزمون گرفت.
البته واضح است که در آنجا ملاک ممتاز بودن، سوابق پژوهشی معتبر (مقالات isi و تالیف) و گرفتن رتبه استعدادهای درخشان است.

farzad1389
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 09:34 صبح
با عرض سلام خدمت همه دوستان محترم

من اطلاعات کامل و دقیقی راجع به پذیرش دانشحویان ممتاز بدون کنکور در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد میخواستم .
دقیقا چه شرایطی باید داشته باشه ؟
یکی از شرایطی که من شنیدم این هست که حداکثر درس را در 8 ترم باید به اتمام رساند . حالا سوال اینجاست که آیا ترم تابستان هم ، یک ترم حساب میشه ؟

متشکرم
موفق باشید
دوست عزیز برای اطلاع ازش شرایطش من لینک دفترچه رو واسه دانلود میزارم برو نگاه کن
http://www.box.net/shared/cn7fsbljmj