PDA

View Full Version : سوال: مشکل در اجرا کردن پروژه وبی به صورت مجددا

milad.rahmian
سه شنبه 16 شهریور 1389, 16:10 عصر
با عرض سلام

دوستان من 1 سال پیش یک برنامه وبی که با بانک اطلاعاتی اکسس کار می کند نوشتم حالا چند
الان می خوام تغییرش بدم چند تا ارور می ده :
1- فایل پروژه اصلیش وقتی روش کلیک می کنم که برنامه داخل محیط وی بی اجرا بشه ارور می و آدرس دسکتاپ رو توش نوشته و داخل وبی فرم و اجزای پروژه نمی یاد.:ناراحت:
2-وقتی هم فرم رو دستی وارد وبی می کنم می ارور می ده که فقط قابل خواندن است و بعضی جاها می گی قابل ویرایش نیست.
3- فارسی بود حالا به صورت فونت ناشناس ذز آمد در ضمت من از فونت خواصی براش استفاده نکردم.

لطفا اگه می تونید کمکم کنید می خوام برا پروژه یکی از درسا تحویلش بدم فرصت کم دارم ممنون.

اگرهم پروژه جالب دارید که به بانک اطلاعاتی متصل باشه و دایکومنت داشته باش باشه ممنون می شم بهم بدی اگه هم هزینه ای داره تقذیم می کنم.

mostafag
سه شنبه 16 شهریور 1389, 17:50 عصر
سلام
پروژتون رو به یه مکان دیگه انتقال بدید و بعد اجرا کنید
مثلا به شاخه درایو C یا هر درایو دیگه ای
فکر کنم مشکل حل میشه :متفکر:

HjSoft
سه شنبه 16 شهریور 1389, 18:01 عصر
1- فایل پروژه اصلیش وقتی روش کلیک می کنم که برنامه داخل محیط وی بی اجرا بشه ارور می و آدرس دسکتاپ رو توش نوشته و داخل وبی فرم و اجزای پروژه نمی یاد
چون احتمالا آدرس دهی بانک رو به صورت Static دادید . یعنی به صورت ویزاد دادید ، البته باید کاملا ارور رو بنویسید تا دقیقا دلیلش مشخص بشه .

2-وقتی هم فرم رو دستی وارد وبی می کنم می ارور می ده که فقط قابل خواندن است و بعضی جاها می گی قابل ویرایش نیست.
روی فرمتون کلیک راست کنید و از حالت ReadOnly در بیارید . البته این یک روش هست و احتمالا که حل میشه .

- فارسی بود حالا به صورت فونت ناشناس ذز آمد در ضمت من از فونت خواصی براش استفاده نکردم.
احتمالا چون یونیکد ها رو set نکردید و به احتمال زیاد از Xp استفاده می کنی . کافیه بری Regional & language و در تب Advance ، کمبو باکس رو روی فارسی بزاری که به احتمال قریب به یقین سی دی ویندوز رو درخواست میکنه و با گذاشتنش و ریست سیستم حل میشه .

-- البته باز هم میگم سوالاتون گنگ بود بیشتر توضیح دهید .
موفق باشید ./

milad.rahmian
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 01:45 صبح
چون احتمالا آدرس دهی بانک رو به صورت Static دادید . یعنی به صورت ویزاد دادید ، البته باید کاملا ارور رو بنویسید تا دقیقا دلیلش مشخص بشه .

روی فرمتون کلیک راست کنید و از حالت ReadOnly در بیارید . البته این یک روش هست و احتمالا که حل میشه .

احتمالا چون یونیکد ها رو set نکردید و به احتمال زیاد از Xp استفاده می کنی . کافیه بری Regional & language و در تب Advance ، کمبو باکس رو روی فارسی بزاری که به احتمال قریب به یقین سی دی ویندوز رو درخواست میکنه و با گذاشتنش و ریست سیستم حل میشه .

-- البته باز هم میگم سوالاتون گنگ بود بیشتر توضیح دهید .
موفق باشید ./

سلام دوست من

ذوتمن مشکل این که من نمی تونم فایل Project1.vbp رو می خوام باز کنم می ارور می ده که یک مسج باکس سه دکمه ای هست که yes , ni , help داره که من پوشه پروژه رو داخل درایو c کپی کردم.
و متن ارور اینطور است :
path not found : 'c:\docume~1\active~1\desktop\ajance~1\main.frm'--continue loading projects?
فایل exe اجرا می شه اما بقیه فایلا نه.