PDA

View Full Version : عمکرد کاربران در برنامه بصورت شماتیک(درختوار) در یک فرم

zzzzzza
جمعه 09 مهر 1389, 07:30 صبح
سلام
با توجه به محدودیت قسمت عنوان شاید نتوانسته باشم منظورم را متوجه شما دوستان کنم دقیقا منظور من این است که:
در برنامه های مکاتبات اداری دیده اید که مثلا آقای الف در تاریخ 09/07/1389 در ساعت 13:20 یک نامه به آقای ب ارجاع داده است.
و آقای ب پیرو همان نامه دستور اقدام به آقای ج در تاریخ 10/07/1389 ساعت 09:10 داده است به ترتیب زیر:
آقای الف (تاریخ و ساعت/جهت هماهنگی)-------->آقای ب (تاریخ و ساعت/جهت اقدام)---------> آقای ج و ...
حالا سئوال من این است:
در برنامه این امکان وجود دارد که یک فرم گزارشی بصورت پویا وجود داشته باشدکه این عملکردها را بصورت درختوار برای کاربران نمایش دهد
البته در ساخت اطلاعات تاریخ و ساعت و توضیحات مشکلی ندارم فقط نمیدانم به چه روشی اطلاعات درختوار متناسب با اطلاعات نمایش داده شوند

نمونه درختوار به پیوست تقدیم میگردد

Felony
جمعه 09 مهر 1389, 09:14 صبح
بسته به زبانی که باهاش برنامه رو مینویسید کامپوننت هایی برای این کار وجود دارند که میتونن این ساختار درختی رو با گرفتن داده های اولیه رسم کنن .

zzzzzza
شنبه 10 مهر 1389, 06:45 صبح
بسته به زبانی که باهاش برنامه رو مینویسید کامپوننت هایی برای این کار وجود دارند که میتونن این ساختار درختی رو با گرفتن داده های اولیه رسم کنن .
دوست عزیز سلام
اکسس 2003 در قسمت More Control خود CTreee View دارد ولی ظاهرا این کار را انجام نمیدهد یا من بلد نیستم اگر امکان دارد خواهش میکنم نمونه ای برای من بگزارید ممنون
یا دوستان اگر نمونه ای دارند در صورت امکان ارسال کنند فکر میکنم بدرد خیلی از دوستان بخورد

جعفر88
یک شنبه 11 مهر 1389, 10:16 صبح
سلام
در همان قسمت more controls... از شي Microsoft TreeView Control, version 6.0 استفاده كن . به اين پيوندها هم نگاه كن .
http://support.microsoft.com/kb/209891 و http://support.microsoft.com/kb/209898

RESMAILY
سه شنبه 13 مهر 1389, 09:06 صبح
به نام خدا
با سلام. قبلا در اين زمينه يك تاپيك مفصل وجودداشت. به گمانم در برنامه هاي كاربردي هنوز هم وجود دارد. مشكل اينجاست كه ساختار درختي ها هم چپ- چين هستند. يعني بنده هنوز مدل راست- چين آن را در آكسس نديده ام. اگر نمونه پيدا نكرديد سعي مي كنم براتيان بگذارم. ولي حتما در اين تالار نمونه وجود دارد.

zzzzzza
یک شنبه 18 مهر 1389, 08:08 صبح
حالا اگر ميشه لطف كنيد يك نمونه كوچولو موچولو براي من بگزاريد

RESMAILY
یک شنبه 18 مهر 1389, 09:05 صبح
به نام خدا
با سلام اين نمونه را از همين تالار بدست آوردم.

mahdi_107
پنج شنبه 22 مهر 1389, 18:17 عصر
البته شما مي تونين با استفاده از ريپورت هم به اين شكل دست پيدا كنيد
خيلي هم راحته

خواستين بفرماييد تا يه نمونه براتون درست كنم و بذارم

zzzzzza
شنبه 24 مهر 1389, 06:47 صبح
البته شما مي تونين با استفاده از ريپورت هم به اين شكل دست پيدا كنيد
خيلي هم راحته

خواستين بفرماييد تا يه نمونه براتون درست كنم و بذارم
سلام دوست عزيز
با كمال ميل تقاضا ميكنم نمونه اي كه مد نظر شما است را آپ كنيد
با سپاس فراوان

zzzzzza
یک شنبه 25 مهر 1389, 13:06 عصر
mahdi_107 عزيز ما منتظر نمونه شما هستيم

mahdi_107
دوشنبه 03 آبان 1389, 06:51 صبح
با سلام خدمت دوستان
اينهم نمونه اي كه قولش رو داده بودم (ايجاد چارت با استفاده از ريپورت)
باعرض معذرت از تاخيري كه داشت (سرم خيلي شلوغ بود)
فقط زياد روش كار نكردم فقط جنبه يك نمونه داره كه بدانيد هيچ كاري نشدني نيست