View Full Version : تخصیص مقدار به کنترل های ASP.NET در jquery و گرفتن مقدار در codebehind
javad_mjt
جمعه 09 مهر 1389, 14:52 عصر
سلام
من یک کنترل ASP.NET رو سمت jquery مقدار دهی می کنم بعد که می خوام سمت server ازش استفاده کنم مقدارش خالی هستش.
فکر کنم به خاطر اینه که viewstate کنترل مقدار دهی نمیشه.
من همیشه همون مقدار رو به یک hiddenfield هم میدم و بعد اون طرف ازش استفاده می کنم.
می خواستم بدونم ایا راهی هست که بعد از اینکه کنترل سمت jquery مقدار دهی شد. بدون استفاده از hiddenfield از اون مقدار سمت سرور استفاده کنم؟
mehdi.mousavi
پنج شنبه 15 مهر 1389, 18:37 عصر
سلام می خواستم بدونم ایا راهی هست که بعد از اینکه کنترل سمت jquery مقدار دهی شد. بدون استفاده از hiddenfield از اون مقدار سمت سرور استفاده کنم؟
سلام.
بله، میتونید. اما اگر این داده متعلق Server Control خاصی هستش، بهتره از همون Hidden Field ها برای این منظور استفاده کنید. در حقیقت، در روشهای دیگه هم شما یا مجبورید بصورت Ajax متودی از سرور رو Call کنید (تا داده مورد نظر به دست سرور برسه)، یا مجبورید بصورت Dynamic فیلد Hidden ای در فرم ایجاد کنید تا به سمت Server ارسال بشه. دقم کنید که اطلاعاتی که در درون Form Element های یک HTML هستن به سمت سرور ارسال میشن و نه مابقی اطلاعات. بنابراین بهترین مکان قرار دادن اون اطلاعات در Form Filed مربوط به اون کنترل هستش.
شاید خوندن این مقاله (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=221629) (توسعه کنترلی برای انتخاب رنگ در ASP.NET به کمک jQuery ) بهتون کمک کنه.
موفق باشید.
Javad_Darvish_Amiry
جمعه 23 مهر 1389, 00:03 صبح
با سلام
علی القاعده نباید اینطور باشه؛ من خودم بارها اینکارو کردم و همچین مسئله ای نداشتم؛ داستان viewstate هم فرق میکنه. کنترل شما چی هست؟
javad_mjt
جمعه 23 مهر 1389, 01:48 صبح
سلام Textbox یا هر کنترلی که ServerSide باشه.
منم بار ها این کار رو انجام دادم ولی جواب نمیده.
روشی که آقای موسوی گفتن منطقی تره.
DatePicker jquery هم فکر کنم از همین روش استفاده می کنه؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.