View Full Version : بهترین نرم افزار برای فیلم گرفتن از مانیتور
Web.Designer01
جمعه 09 مهر 1389, 23:16 عصر
سلام
به نظر شما بهترین نرم افزار برای فیلم گرفتن از مانیتور برای ساخت نرم افزارهای چندرسانه ای چیه؟
من از Adobe captivate استفاده میکنم ولی بعد از فیلم گرفتن وقتی اجراش میکنم اولش لوگوی adobe captive رو نشون میده و بعد اجرا میشه!
میخوام هیچ اثری از خودش به جا نذاره.
mostafag
جمعه 09 مهر 1389, 23:24 عصر
به نظر من نرم افزار Camtasia Studio هم خيلي خوبه
كار كردن باهاش مثل آب خوردن
همه جور امكانات هم براي فيلم برداري داره :کف:
فقط لازمه يه سرچه كوچيك توي اينترنت بكنيد تا دانلود و اطلاعات ديگشو پيدا كنيد
موفق و مويد باشيد :لبخندساده:
Web.Designer01
جمعه 09 مهر 1389, 23:43 عصر
به نظر من نرم افزار Camtasia Studio هم خيلي خوبه
كار كردن باهاش مثل آب خوردن
همه جور امكانات هم براي فيلم برداري داره :کف:
ممنون از پاسخت،این نرم افزار میتونه به صورت محاوره ای هم فیلم بگیره؟
اصلا به نظر شما اینتراکتیو کارکردن بهتره یا معمولی فیلم گرفتن؟
به نظر خودم برای آموزش به آماتورا اینتراکتیو فیلم میگیرن،دوستان شما کدومو بیشتر میپسندید؟!
پی نوشت:باید عنوان "بحث پیرامون ساخت نرم افزارهای چند رسانه ای" رو برای این تاپیک انتخاب میکردم،اگه ممکنه یکی از مدیرای محترم عنوان این تاپیکو تغییر بده.
ممنون
حسین فلاحی
شنبه 10 مهر 1389, 00:18 صبح
SnagIt خیلی حرفه ای و راحته. قابلیت گرفتن فیلم، عکس و همین طور فقط گرفتن متن، و خیلی چیزهای دیگه.
Nima NT
شنبه 10 مهر 1389, 01:19 صبح
من از Instant Demo استفاده میکنم ، امکان تایپ بین فیلم برداری ( نوشتن توضیح ) ، ضبط صدا با کیفیت بالا ، حرکت Smooth ماوس ، تولید فایل فلش و کلی امکانات جالب که من خیلی ازشون لذت بردم.
Web.Designer01
شنبه 10 مهر 1389, 14:01 عصر
دوستا ممنون از پاسخاتون
من همه این نرم افزارارو دانلود کردم!،ولی کیفیت فیلمایی که میگیرن پایینه.
این دو تا عکسو ببینید:
http://up.iranblog.com/Files73/35dc247cee2f41c8b7b7.JPGhttp://up.iranblog.com/Files73/9c289245c4f34f9aab0c.JPGتصویر اول تصویریه که از محیط اصلی گرفتم و دومیرو از داخل فیلمی که با Snagit گرفتم انداختم.
چرا کیفیت فیلم انقد پایینه؟
با نرم افزارای دیگه ای هم مثل Camtasia,Instant Demo,BB FlashBack Pro هم که فیلم میگیرم همینجوریه،یعنی کیفیت فیلم پایین میاد،به نظر شما مشکل از چیه؟
حسین فلاحی
شنبه 10 مهر 1389, 14:22 عصر
تصویر اول تصویریه که از محیط اصلی گرفتم و دومیرو از داخل فیلمی که با Snagit گرفتم انداختم.
چرا کیفیت فیلم انقد پایینه؟
کیفیت اون قابل تنظیم هست. به قسمت تنظیماتش برین.
(چون چند وقته نیاز بهش ندارم حذفش کردم. اگه پیداش نکردین بگین تا نصب کنم).
*)
mostafag
شنبه 10 مهر 1389, 16:46 عصر
ممنون از پاسخت،این نرم افزار میتونه به صورت محاوره ای هم فیلم بگیره؟
اصلا به نظر شما اینتراکتیو کارکردن بهتره یا معمولی فیلم گرفتن؟
به نظر خودم برای آموزش به آماتورا اینتراکتیو فیلم میگیرن،دوستان شما کدومو بیشتر میپسندید؟!
ببخشيد
منظور شما از محاوره اي و اينتراكتيو چيه؟؟!!! :متفکر: :خجالت:
اگه ميشه بيشتر توضيح بديد تا اگه تونستم پاسخ بدم!!
Web.Designer01
شنبه 10 مهر 1389, 17:13 عصر
ببخشيد
منظور شما از محاوره اي و اينتراكتيو چيه؟؟!!! :متفکر: :خجالت:
اگه ميشه بيشتر توضيح بديد تا اگه تونستم پاسخ بدم!!
از همینا که به کاربر میگن اینجا رو کلیک کنید اونجا رو کلیک کنید:لبخند:
مثه این عکس که کاربر باید جایی که مشخص شدرو کلیک کنه تا ادامه فیلم پخش شه:
http://imgdl.ir/images/4783.jpg
اینطور فیلم گرفتن برای آماتورا خوبه،نه؟!
اگه بخوایم یه کار مقدماتی تا پیشرفته بسازیم اینجوری فیلم نگیریم بهتره،یا حداقل اولاشو اینجوری فیلم بگیریم،چون اینجوری فیلم گرفتن سخت هم هست تازه!
Web.Designer01
شنبه 10 مهر 1389, 17:29 عصر
کیفیت اون قابل تنظیم هست. به قسمت تنظیماتش برین.
(چون چند وقته نیاز بهش ندارم حذفش کردم. اگه پیداش نکردین بگین تا نصب کنم).
*)
والا من هرچی گشتم گزینه ای پیدا نکردم که کیفیت فیلمو بالاتر ببره،اگه لطف کنید بگین دقیقا به کدوم قسمت باید برم ممنون میشم.
در ضمن این نرم افزار BB FlashBack Pro هم چیز جالبیه،امکانات زیادی داره حجمشم کمه،ولی اونم فیلمایی که میگیره کیفیت بالایی نداره،پیشنهاد میکنم دانلودش کنید و یه نگاهی بهش بندازین.
حسین فلاحی
شنبه 10 مهر 1389, 18:22 عصر
بعد از اینکه در گوشه راست پایین capture رو روی video گذاشتین، در گوشه پایین سمت چپ در قسمت output باید properties رو انتخاب کنین.
بقیه مراحل هم که در تصاویر مشخصه.
فقط یک عیبی که داره اینه که با این مشخصاتی که من گذاشتم اندازه فیلم گرفته شده خیلی زیاده. همین تنظیمات رو دستکاری کنین تا به کیفیت و حجم مناسب برسین.
نسخه: snagit 9
موفق باشین
*)
Web.Designer01
شنبه 10 مهر 1389, 21:40 عصر
بعد از اینکه در گوشه راست پایین capture رو روی video گذاشتین، در گوشه پایین سمت چپ در قسمت output باید properties رو انتخاب کنین.
بقیه مراحل هم که در تصاویر مشخصه.
فقط یک عیبی که داره اینه که با این مشخصاتی که من گذاشتم اندازه فیلم گرفته شده خیلی زیاده. همین تنظیمات رو دستکاری کنین تا به کیفیت و حجم مناسب برسین.
نسخه: snagit 9
موفق باشین
*)
همین کارایی که گفتیدو انجام دادم ولی خیلی فرقی نکرد و هنوزم کیفیتش پایینه،تقریبا هیچ فرقی نکرد!:ناراحت:
حسین فلاحی
شنبه 10 مهر 1389, 22:38 عصر
همین کارایی که گفتیدو انجام دادم ولی خیلی فرقی نکرد و هنوزم کیفیتش پایینه،تقریبا هیچ فرقی نکرد!:ناراحت:
این که می گین کیفیتش پایینه از روی previewی بعد از فیلم گرفتن که نمی گین؟ چون در preview درسته پایینه. اما زمانی که روی کامپیوتر ذخیره می کنین کیفیت واقعیش نشون داده می شه.
خودتون می دونین که تیک Auto configure رو باید بردارین و مهم ترین قسمت هم تنظیمات compression quality هست که باید درصد بالایی باشه.
امیدوارم درست بشه
یک سوال: چطور یک فیلم interactive می سازین؟
*)
Web.Designer01
شنبه 10 مهر 1389, 23:35 عصر
این که می گین کیفیتش پایینه از روی previewی بعد از فیلم گرفتن که نمی گین؟ چون در preview درسته پایینه. اما زمانی که روی کامپیوتر ذخیره می کنین کیفیت واقعیش نشون داده می شه.
خودتون می دونین که تیک Auto configure رو باید بردارین و مهم ترین قسمت هم تنظیمات compression quality هست که باید درصد بالایی باشه.
از روی فایل avi نهایی میگم،طبق همون روشی که گفتینم عمل کردم اما هنوز به دلم نشسته!
یک سوال: چطور یک فیلم interactive می سازین؟
*)
من فیلمامو با نرم افزار قدرتمند Adobe captivate میگرفتم قبلا و هر جایی که لازم بود کاربر کلیک کنه یه HighLight Box به همراه Click Box میذاشتم و وقتی فیلم به click box میرسه وای میسه تا کاربر روی نقطه مورد نظر کلیک کنه.
این نرم افزار واقعا قدرتمنده و خیلی امکانات زیادی داره ولی خب مشکلش که گفتم چیه فیلمایی که میگیررو وقتی اجرا میکنیم اولش با لوگو Adobe captivate میاد بالا که جالب نیس.
حالا به نظرتون interactive فیلم گرفتن کاربرپسند تره یا معمولی گرفتن؟
حسین فلاحی
یک شنبه 11 مهر 1389, 00:16 صبح
حالا به نظرتون interactive فیلم گرفتن کاربرپسند تره یا معمولی گرفتن؟
همون طور که خودتون هم گفتین برای یک کاربر مبتدی می تونه خوب باشه ، اما برای یک حرفه ای زیاد خوش آیند نباید باشه...
تلفیقی از این دو هم بد نیست.
mostafag
یک شنبه 11 مهر 1389, 15:39 عصر
همينطور كه ميدونيد دو نرم افزار Snagit و camtasia ساخته يك كمپاني(techsmith) هست
تا جايي كه من اطلاع دارم اين كمپاني ابتدا نرم افزار Snagit رو به بازار ارائه كرد كه اين نرم افزار به طور خلاصه براي فيلم و عكس گرفتن از مانيتور و ساخت فيلم هاي آموزشي ساخته شده بود :متفکر:
اما بعد از مدتي اين كمپاني نرم افزاري رو ارائه كرد(Camtasia) كه به صورت كاملا حرفه اي فقط براي ساختن فيلم هاي آموزشي كاربرد داشت
پس ميشه نتيجه گرفت كه نرم افزار Camtasia بهتر از نرم افزار Snagit عمل ميكنه و امكانات كاملتر و بيشتري داره
من با اين نرم افزار كار حرفه اي انجام ندادم اما بايد بگم كه بر اساس اين اطلاعات بايد نتيجه گرفت كه اگر بخواهيد فيلم هاي آموزشي حرفه اي رو بسازيد و بين دو نرم افزار كه هر دو از يك كمپاني هستند بخواهيد يكي رو انتخاب كنيد فكر كنم بايد به سراغ Camtasia بريد :متفکر:
البته اين يه توصيه شخصي بود بازم هر طور صلاح ميدونيد همون كار رو بكنيد
و در مورد نرم افزار Adobe captivate كه ذكر كرديد شايد نرم افزارتون رجيستر نشده كه اول فيلم لوگوي خودشو مياره
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.