View Full Version : بررسي صفحاتي كه در مرورگر باز ميشه
مهدی رحیم زاده
سه شنبه 13 مهر 1389, 12:31 عصر
با سلام
مي خواستم بدونم راهي هست كه از طريق اون بفهمم كاربر چه لينكهايي رو باز كرده؟يه چيزي شبيه History با اين تفاوت كه اين History شامل تمام مرورگر ها بشه . يعني كاربر با هر مرورگري كه اين صفحه رو باز كرد بعدا بتونه از اين History لينكش رو پيدا كنه .
ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
با تشكر فراوان
hamhik
سه شنبه 13 مهر 1389, 13:13 عصر
به نظر من اینکاری که می خواید انجام بدید باید خیلی به جرئیات کار توجه کنید.
به نظر من اولین قدم اینه که پوشه ی history مربوط به مرورگرها رو پیدا کنید بعدش اسامی فایل های داخل پوشه ی history رو بخونیدو برای اینکه سرعت ساییتتون بالا بره اسامی فایلهای موجود در پوشه ی history که همون اسم سایت هایی هست که کاربر رفته است رو در یک فایل متنی ذخیره کنید.
البته فهمیدن اینکه پوشه ی history کجاست سطح دسترسیش به چه صورته کار زیادی می بره البته تو این کار تجربه ی زیادی بدست میارید.
مهدی رحیم زاده
سه شنبه 13 مهر 1389, 14:49 عصر
اگر كاربر تنظيمات مرورگرش رو طوري كرد كه History نداشته باشه چي؟
نميشه برنامه اي نوشت تا مرورگر هر Sendy كه سمت سرور داره رو بررسي كنه و اسم اون سايت و يا لينكمورد نظر رو برداره و ذخيره كنه؟
ممنون ميشم راهنماييم كنيد .
با تشكر
hamhik
سه شنبه 13 مهر 1389, 17:20 عصر
این برنامه ی شما ذهن آدمو بد جور درگیر میکنه.
حالا برای من یه سوال پیش اومده اگه یه کاربر برای اولین بار سایت شما رو باز کرد و history هم نداشت شما می خواید بازم سایت هایی که مشاهده کرده رو از طریق سایت شما بهش نشون داده بشه؟
یه چیز دیگه شما گفتید "نميشه برنامه اي نوشت تا مرورگر هر Sendy كه سمت سرور داره رو بررسي كنه و اسم اون سايت و يا لينكمورد نظر رو برداره و ذخيره كنه؟"
اگه کاربر ویندوزش رو عوض کنه و اون برنامه پاک بشه اونوقت چی؟
جالبه به جا اینکه بتونم کمکتون کنم برای خودمم سوال پیش اومد!
مهدی رحیم زاده
چهارشنبه 14 مهر 1389, 10:27 صبح
حالا برای من یه سوال پیش اومده اگه یه کاربر برای اولین بار سایت شما رو باز کرد و history هم نداشت شما می خواید بازم سایت هایی که مشاهده کرده رو از طریق سایت شما بهش نشون داده بشه؟
نه از اينجا به بعد منظورمه.
البته نه لزوما با مراجعه به سايت من . منظورم اينه كه مثلا اينا رو به صورت يك كوكي روي سيستمش ذخيره كنيم .
یه چیز دیگه شما گفتید "نميشه برنامه اي نوشت تا مرورگر هر Sendy كه سمت سرور داره رو بررسي كنه و اسم اون سايت و يا لينكمورد نظر رو برداره و ذخيره كنه؟"
اگه کاربر ویندوزش رو عوض کنه و اون برنامه پاک بشه اونوقت چی؟
اين احتمال رو مد نظر قرار ميديم كه كاربر ويندوزش رو عوض نمي كنه .
بيشتر منظورم اينه كه ميشه Sendهاي مرورگر رو مورد بررسي قرارداد و لينك ارسالي رو بدست آورد؟
البته فقط لينك مورد نظر نه ساير اطلاعات.
بعد اين اطلاعات رو اگر خواست روي سايت ذخيره كنه و بعد ها بتونه ازشون استفاده كنه.
hamhik
چهارشنبه 14 مهر 1389, 11:14 صبح
اين احتمال رو مد نظر قرار ميديم كه كاربر ويندوزش رو عوض نمي كنه .
بيشتر منظورم اينه كه ميشه Sendهاي مرورگر رو مورد بررسي قرارداد و لينك ارسالي رو بدست آورد؟
البته فقط لينك مورد نظر نه ساير اطلاعات.
اگه اینجوری باشه که شما می گید پس هر کاربری که وارد سایت شما میشه باید یک برنامه رو از سایت شما دانلود کنه که موقع کانکت شدن به اینترنت برنامه ی دانلود شده از سایت شما روی سیستم کاربر سایتتون شروع به اجرا شدن کنه و url های وارد شده در browser رو در جایی ذخیره کنه . به نظر من میشه با اینکه سخته ولی با این همه باید دستوراتی در زبان های برنامه نویسی باشه که این کارو کنه.و اینم بگم هر ایده ای که تو ذهن آدم میاد یعنی اینکه اون ایده قابل اجراست.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.