PDA

View Full Version : مشکل با نرم افزار KM Player در ویندوز 7

Salar Ashgi
پنج شنبه 15 مهر 1389, 17:10 عصر
سلام ، از قرار معلوم Codec های ویندوز 7 من بکلی به هم ریخته ؛ اولش Win 7 Codecs
رو نصب کرده بودم و بعد اون KM Player ، دیدم باز KM برخی فایلها رو نمیتونه باز کنه ، Win 7 Codecs رو حذف کردم و بجاش K-Lite Code Pack رو نصب کردم ، حین نصب هم تنظیمات
نرم افزار رو واسه KM تنظیم میکنم ، و تا حالا همه راههای ممکن رو رفتم : Set default programs
, Associate KM Player files ... ولی هر فایل مدیا که باز میشه مستقیم بجای KM ، نرم افزار
Windows Media Player میاد بالا !!! در ضمن همانطور که تو عکس هم گذاشتم ، تو لیست
Open With دوتا KM Player موجوده !
دوستان نظر خاصی ندارند ؟!

mohammad272005
پنج شنبه 15 مهر 1389, 18:00 عصر
سلام.
راستش من با Win 7 کار نکردم. ولی اینطور موقعها میرم سروقت Folder Options > File Types و نوع فایل مورد نظرمو پیدا می کنم. حالا هر بلایی دلم بخواد سرش میارم.

Salar Ashgi
پنج شنبه 15 مهر 1389, 19:53 عصر
راستش من با Win 7 کار نکردم. ولی اینطور موقعها میرم سروقت Folder Options > File Types و نوع فایل مورد نظرمو پیدا می کنم. حالا هر بلایی دلم بخواد سرش میارم.

شناسایی و ساختار داخلی Codec ها در ویندوز سون با سایر ویندوزها از جمله XP متفاوته !
ضمن اینکه راه شما ، چندان اصولی نیست ، چراکه ممکنه تعداد کدک ها خیلی زیاد باشد ./

حمید محمودی
پنج شنبه 15 مهر 1389, 20:57 عصر
با kite یا همون Media Player Classic فایل ها رو Associate کردید؟؟

Salar Ashgi
پنج شنبه 15 مهر 1389, 21:13 عصر
با kite یا همون Media Player Classic فایل ها رو Associate کردید؟؟

نه ، فقط واسه KM اینکارو انجام دادم ./

Salar Ashgi
جمعه 16 مهر 1389, 19:06 عصر
دوستان راه کار خاصی سراغ ندارند ؟!

حمید محمودی
جمعه 16 مهر 1389, 22:15 عصر
اون چند وقت پیشا، یه بار Jet-audio رو نصب و براش فایل ها رو Associateکردم. ولی نمیدونم چی شد که بعداز چند روز همه فایل ها باز با WMP باز میشدن. خلاصه دوباره کار قبلی (Associateکردن فایل ها برای Jet-audio) رو انجام دادم اما عملی نشد.یه کاری کردم اول با WMP همه فایل ها رو براش Associate کردم، دوباره K-lite رو نصب کردم و براش فایل ها رو Associate کردم، بعدم نهایتا" برای Jet-audio اینکارو انجام دادم. مشکل برطرف شد وفایل ها با Jet-audio باز میشدن. آخر هم متوجه نشدم دلیلش چی بود. این راه غیر اصولی رو امتحان کنید شاید شد :)

البته ناگفته نماند این موضوع توی XP اتفاق افتاد/

راستی یه سوال دلیل استفاده از KM Player چیه؟ یعنی این برنامه چی داره که نرم افزارهای مشابه دیگه ای رو انتخاب نکردید؟ :لبخندساده:

Salar Ashgi
جمعه 16 مهر 1389, 23:00 عصر
آخر هم متوجه نشدم دلیلش چی بود.

بقول شما ، ممکنه راههای پر پیچ و خم زیاد باشه ولی چیزی که هست اینه که علت اینکار چیه ، که معلوم
نیست ؟!

راستی یه سوال دلیل استفاده از KM Player چیه؟ یعنی این برنامه چی داره که نرم افزارهای مشابه دیگه ای رو انتخاب نکردید؟

نمیخوایم Off-Topic صحبت کنیم ، ولی خوب ، KM یکسری ویژگی های خارق العاده ای داره که در نوع خودش زیباست ، کیفیت بالای پخش فیلم و موزیک ، تنظیمات قوی و حرفه ای مدیریت فایلهای مدیا ،
کپچر گیری درست از فیلم و ... ؛ ولی متاسفانه تو ویندوز 7 کمی مشکل داره !!!

Dr.Bronx
شنبه 17 مهر 1389, 01:09 صبح
این بنده خدا که اینجوری میگه . حالا راست و دروغش معلوم نیست .

Easy. Here are the steps:

Go to the Control Panel (or my favorite, hit your Windows Key and type "Cont" and the Control Panel link appears) Go to Default Programs (or again, skip step 1 and go Windows Key, then type "Defau" and the Default Program link appears.) Select "Associate a file type or protocol with a program" Scroll through the list to find the extension you are looking to change and double-click it. For my example, I want to change .TIFF files from Photoshop to the default Windows image viewer. A new window appears giving you the recommended options. You can hit "Other Programs" if you had something else in mind. I chose Photo Viewer. Done!

موفق باشید ./

Salar Ashgi
شنبه 17 مهر 1389, 08:32 صبح
این بنده خدا که اینجوری میگه . حالا راست و دروغش معلوم نیست .

میدونید چند تا فرمت مدیا هست !!؟ اینطوری آدم کلافه میشه بخواد دونه دونه Set کنه ...

حسین فلاحی
شنبه 17 مهر 1389, 10:21 صبح
این راه رو رفتین؟ :

Control Panel\All Control Panel Items\Default Programs\Set Default Programs

در این قسمت KM رو انتخاب کنین و دکمه "set this program as default". بعدش هر فایلی رو که بتونه بخونه می خونه.

*)

Salar Ashgi
شنبه 17 مهر 1389, 17:18 عصر
در این قسمت KM رو انتخاب کنین و دکمه "set this program as default". بعدش هر فایلی رو که بتونه بخونه می خونه.

اینکار رو هم انجام دادم ، ولی حل نشد که نشد !!!

mostafag
یک شنبه 18 مهر 1389, 22:05 عصر
نميدونم از اين استفاده كردين يا نه؟!!! :متفکر:
اما اگر استفاده نكرديد اين برنامه رو در جايي كه kmplayer رو نصب كرديد كپي كنيد و بعد از اون اجرا كنيد و مراحل رو طي كنيد
توي يكي از مراحل ميتونيد فرمت هايي كه kmplayer بايد به طور پيشفرض پخش كنه رو انتخاب كنيد

فقط همين!!
راستي توي مرحله اول گزينه سوم رو انتخاب كنيد!!

موفق باشيد :لبخندساده: