View Full Version : سوال: بایند کردن دراپ دان لیست به صورت انتشاری
unishomal
دوشنبه 19 مهر 1389, 13:34 عصر
سلام به همه دوستان،وقت همه بخیر...
یه مشکل :
1 ) دو تا دراپ دان لیست دارم که اولی از بانک مقدار می گیره و دومی با تغییر index اولی بایند می شه،اگه بخوام از مقدار دراپ دان لیست دوم استفاده کنم باس پست بک شه،اما اید کار باعث مسشه دراپ دان لیست اولی هم رفرش شه،آخه تو loade فرم مقداردهی شده...
اگه از ispost back هم استفاده کنم دراپ دان لیست اول فقط یکبار قابل استفاده است....
ضمن اینکه این عمل واسه اولین عنصر دراپ دان لیست اصلا انجام نمی شه...چون به صورت پیشفرض انتخاب شده است...من میخوام وفتی از بانک میخونمو باینو میکنم اولین آیتم خالی یاشه....:ناراحت:
nafasak
دوشنبه 19 مهر 1389, 17:15 عصر
دوست عزیز،
اول با استفاده از ispostback دراپ اول رو مقدار دهی کن.
سپس بعد از شرط ispostback تابع مربوط به مقداردهی دراپ دوم رو فراخوانی کن.
ضمنا اگر میخوای برای اولین بار دراپ اول آیتمی رو انتخاب نکرده باشه، در همون ispostback مقدار selectedindex دراپتو -1 قرار بده.
unishomal
دوشنبه 19 مهر 1389, 18:27 عصر
[quote=nafasak;1124027]دوست عزیز،
.سلام،ممنون بابت وقتی که صرف کردید ...
اگه این کارو کنم که وقتی صفحه لود میشه دراپ اول خالیه چون هنوز صفحه postback نشده و ....من میخوام وقتی صفحه لود میشه دراپ اول پر باشه.
در مورد selectedindex هم باس بگم که جواب نمیده
اطلاعاتو از دیتابیس می خونمو بایند میکنم این کار جوابم نمیده...هم قبل بایند هم بعد بایند امتحان کردم
nafasak
دوشنبه 19 مهر 1389, 19:12 عصر
.سلام،ممنون بابت وقتی که صرف کردید ...
اگه این کارو کنم که وقتی صفحه لود میشه دراپ اول خالیه چون هنوز صفحه postback نشده و ....من میخوام وقتی صفحه لود میشه دراپ اول پر باشه.
در مورد selectedindex هم باس بگم که جواب نمیده
اطلاعاتو از دیتابیس می خونمو بایند میکنم این کار جوابم نمیده...هم قبل بایند هم بعد بایند امتحان کردم
دوست من،
همه اطلاعات رو از دیتابیس میخونن، البته شما درست میگید، من not رو اضافه نکردم فکر کردم منظورم رو رسوندم.
Not IsPostBack درسته.
شما کدت رو بزار تا با هم تغییرات لازم رو روش بدیم.
unishomal
دوشنبه 19 مهر 1389, 19:33 عصر
protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
{
if (!Page.IsPostBack)
{
logic_menu lm = new logic_menu();
DataTable dt = lm.SelectAllParent();
dd_valed.DataTextField = "Name_Menu";
dd_valed.DataValueField = "Shomare_menu";
dd_valed.DataMember = "portaldb";
dd_valed.DataSource = dt;
dd_valed.DataBind();
dd_valed.SelectedIndex = -1;
}
if (dd_valed.SelectedIndex != -1 && Page.IsPostBack)
{
logic_menu lm1 = new logic_menu();
lm1.ParentId = Int32.Parse(dd_valed.Text);
DataTable dt1 = lm.SelectAllChild();
dd_farzand.DataTextField = "Name_Menu";
dd_farzand.DataValueField = "Shomare_menu";
dd_farzand.DataMember = "portaldb";
dd_farzand.DataSource = dt1;
dd_farzand.DataBind();
{
{
unishomal
سه شنبه 20 مهر 1389, 10:53 صبح
یه مشکل :
1 ) دو تا دراپ دان لیست دارم که اولی از بانک مقدار می گیره و دومی با تغییر index اولی بایند می شه،اگه بخوام از مقدار دراپ دان لیست دوم استفاده کنم باس پست بک شه،اما اید کار باعث مسشه دراپ دان لیست اولی هم رفرش شه،آخه تو loade فرم مقداردهی شده...
اگه از ispost back هم استفاده کنم دراپ دان لیست اول فقط یکبار قابل استفاده است....
ضمن اینکه این عمل واسه اولین عنصر دراپ دان لیست اصلا انجام نمی شه...چون به صورت پیشفرض انتخاب شده است...من میخوام وفتی از بانک میخونمو باینو میکنم اولین آیتم خالی یاشه....:ناراحت:
یعنی کسی نمخواد یه کمک به من بده....یکی به داد من برسه آخه!!!!!!!!!
unishomal
سه شنبه 20 مهر 1389, 16:57 عصر
یعنی کسی نمخواد یه کمک به من بده....یکی به داد من برسه آخه!!!!!!!!!
هل من ناصر ینصرونی؟
unishomal
سه شنبه 27 مهر 1389, 15:55 عصر
یه مشکل :
دمه همتون گرم،اینجا که کسی پاسخگو نیست،تازه فهمیدم واسه چی می یام اینجا،وقتی ...
درد و دل.....اینم یه حسن دیگه.......
خوب خودم جواب خودمو میدم شاید بدردتون خورد شاید شما هم به حرف اومدید
من میخوام وفتی از بانک میخونمو بایندمیکنم اولین آیتم خالی یاشه....:ناراحت:[/quote]
والا خدمت خودم عرض کنم که برای این کار به دیتا تیبل باس یه سطر خالی اضافه کنمو بعد بیارمش اول لیست اینجوری
DataTable dt = lm.SelectAllParent();
DataRow dr = dt.NewRow();
dr["Name_Menu"] = "";
dr["Shomare_menu"] = 0;
dr["childnodecount"] = 0;
dt.Rows.InsertAt(dr, 0);
dd_valed.DataTextField = "Name_Menu";
dd_valed.DataValueField = "Shomare_menu";
dd_valed.DataMember = "db";
dd_valed.DataSource = dt;
dd_valed.DataBind();
دو تا دراپ دان لیست دارم که اولی از بانک مقدار می گیره و دومی با تغییر index اولی بایند می شه،اگه بخوام از مقدار دراپ دان لیست دوم استفاده کنم باس پست بک شه،اما اید کار باعث مسشه دراپ دان لیست اولی هم رفرش شه،آخه تو loade فرم مقداردهی شده...
دراپ اول در لود صفحه
protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
{
if (!Page.IsPostBack)
{
bindDropDownList1();
{
دراپ دوم selectedindexchange avali
protected void dd_valed_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
{
bindDropDownList2();
}
ضمنا اگه این دو تا دراپ تو یوزد کنترلی هست که با کدنویسی لود میشه باس دقت کنید که نباس قبل لود پنلو کلیر کنید چون به مشکل می خورید تو بایند....
در پایان از خودم ممنونم...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.