PDA

View Full Version : خبر تعطیلی سایت Xmarks شایعه است ؟؟؟

Netsky
دوشنبه 10 آبان 1389, 17:34 عصر
سلام .
آقا دیگه خسته شدم .
یه سایت میگه حقیقت داره ، اون یکی میگه شایعه هست .
اگه دوستان منبع موثقی دارن که خبر رو رد یا تایید میکنه ، لطفا اعلام کنه .
با تشکر ..........

mehdi.mousavi
دوشنبه 10 آبان 1389, 18:04 عصر
سلام .
آقا دیگه خسته شدم .
یه سایت میگه حقیقت داره ، اون یکی میگه شایعه هست .
اگه دوستان منبع موثقی دارن که خبر رو رد یا تایید میکنه ، لطفا اعلام کنه .
با تشکر ..........

سلام.
خیر، شایعه نبود. اما بدلیل استقبال غیر قابل پیش بینی کاربران از این سرویس، چند تا شرکت آمادگی خودشون رو برای همکاری اعلام کردن و Xmarks در حال حاضر پیشنهادهای متنوعی روی میزش داره که بزودی از بین اونها انتخاب خواهد کرد. اینطور که در آخرین پست رسمی این سایت در وبلاگش اعلام شده (http://blog.xmarks.com/?p=1988)، این سرویس بدون وقفه به کار خودش ادامه خواهد داد. اما این احتمال وجود داره که فقط سرویسهای پایه اش بصورت رایگان ارائه بشه و سرویسهای پیشرفته اش دیگه رایگان نباشه.

موفق باشید.

Netsky
دوشنبه 10 آبان 1389, 18:23 عصر
اما این احتمال وجود داره که فقط سرویسهای پایه اش بصورت رایگان ارائه بشه و سرویسهای پیشرفته اش دیگه رایگان نباشه.
با تشکر از شما جناب موسوی .
سرویسهای پایه و سرویس های پیشرفته ، کدوم سرویس ها رو شامل میشن ؟؟؟
سرویس ذخیره بوکمارک ها و پسوردها جزو کدوم دسته از این سرویس ها هستن ؟؟؟

ARC
دوشنبه 10 آبان 1389, 23:53 عصر
میشه یکم درباره کار این سایت هم توضیح بدید؟

mehdi.mousavi
سه شنبه 11 آبان 1389, 10:51 صبح
با تشکر از شما جناب موسوی .
سرویسهای پایه و سرویس های پیشرفته ، کدوم سرویس ها رو شامل میشن ؟؟؟
سرویس ذخیره بوکمارک ها و پسوردها جزو کدوم دسته از این سرویس ها هستن ؟؟؟

خواهش میکنم. حقیقتش چون من خودم از این سرویس استفاده نمیکنم، اطلاع چندانی در موردش ندارم اما اونطوری که در وبلاگش نوشته بود جزییات رو بزودی پس از قبول یکی از پیشنهادات، برای عموم اعلام میکنن.

میشه یکم درباره کار این سایت هم توضیح بدید؟
این یه سایت Bookmark هستش که به شما اجازه میده URL های مورد نظر رو Bookmark کنید. بدین ترتیب اگر از چند سیستم متفاوت برای اتصال به اینترنت استفاده می کنید، میتونید براحتی Bookmark های ذخیره شده رو با Browser ماشینهای دیگه Sync کنید و از URL های ذخیره شده استفاده کنید. من خودم از Delicious (http://www.delicious.com/) استفاده میکنم... :)

موفق باشید.